Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Mrtvega pokopleš in konec.
Bolanega zdraviš cca 1 mesec in na ta čas na sebe veža velike resorse - osebje, zahtevno tehniko, zahteven prostor, trpijo druge medicinske dejavnosti, ....
Na koncu je še invalid - težek? - in potrebuje dodatno pomoč, drugačne resorse.

Gripa, pljučnica, angina ne ogrožajo nič več ljudi kot jebeni kovid. V SB Šempeter je več hospitaliziranih bolnikov z pljučnico, kot je kovid bolnikov hospitalizoranih v celotni sloveniji.

Na vrhuncu epidemije, je bilo hospitaliziranih koliko ljudi zaradi kovida?
Od tega vsi prvi primeri, brez simptomov oz. šmrkavim nosom, malce kašlja in 37,5 vročine. V normalnih časih zaradi tega niti do dohtarja nisi rabil. Ti je napisal 7 dni bolniške, malce čaja in lekadol+C.

Jebena korona mi gre že pošteno na organ. Po nobenem kazalniku ne smrtnosti ne obolevnosti, leto 2020 ne odstopa od vseh ostalih let, državo smo pa zadolžili za dodatnih 30% v samo 3 mesecih. Niti med gospodarsko krizo nismo takega manevra izvedli, pa so bili dejansko težki časi.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
In v čem se ta prosti spis razlikuje od recimo Potrčevega? Razen da je takim kot si ti in raznim zobarjem všeč....

Vsak normalen in pošten bo vsaj sebi priznal, da v celi letošnji kolobociji ni bilo niti z od znanosti. Pa jo imate polna usta.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Včeraj bil v Jagru, vzel gajbice za grozdje pred vhodom in s polnimi rokami vstopil v trgovino, pozabil pa masko nataknit na gobec. Vsi me naenkrat začnejo gledat kot da sem iz lune padel, noben nič ne reče. Odložim gajbice in se gledam po oblačilih, če sem se kje po kakšni svinjarij ali pa pajčevini potegnil, pa me zato tak debelo gledajo. Pridem ven iz trgovine in si hočem masko sneti, pa ugotovim da je sploh nimam nataknjene.
Občutek pozornosti je bil tako dober, da od sedaj naprej v trgovinah in ostalih ustanovah nataknem nagobčnik, le če mi kdo reče, da ga moram imeti oz. si ga naj dam gor.

Instragram, facebook, onlyfans in vse ostale aplikacije so nula proti temu, kakšen dober filing občutka pozornosti ti daje nenošenje maske. :evil:

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: McGiver

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
Sej sploh se ne vedo, ce bodo otroke cepili... Kje si nasel ta zapis? Res me zanima?
Ja, imaš prav. Glede korone imaš prav.
Govoril in mislil sem o tem, da necepljeni otroci ne bodo smeli v vrtec. Je v pripravi.
Pa ne zapenjat zaradi vrov, ki se sklicujejo na Predlog zakona o nalezljivih boleznih

• Všeč mi je
Reactions: Cash

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Necepljenih otrok po programu, ne za Covid 19. Otrok za Covid ne bodo cepili, ker ni nobene logike, da otroke napumpaš z na hitro narejenim cepivom, da bi zaščitil 80+ letno prebivalstvo. Čeprav pri vsej tej noriji se nikoli ne ve.

Otrok ne bodo cepili ker je zdravilo testirano na odraslih. So že povedali.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
Dva z 'dobrim' občutkom :)
...Instragram, facebook, onlyfans in vse ostale aplikacije so nula proti temu, kakšen dober filing občutka pozornosti ti daje nenošenje maske. :evil:

rambo.jpg

• Haha
Reactions: endvatri

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.955
-393
113
Ja, imaš prav. Glede korone imaš prav.
Govoril in mislil sem o tem, da necepljeni otroci ne bodo smeli v vrtec. Je v pripravi.
Pa ne zapenjat zaradi vrov, ki se sklicujejo na Predlog zakona o nalezljivih boleznih

Predlog... a to je že kr zihr da bo sprejeto?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
hmmm ... tabela 3 je zanimiva.

Nisem šel računat, so to naredili drugi. Na več koncih. Recimo da je tale najbolj benigen (ko vem da ste večinoma frnikolaši :evil: tukaj pa težko prenašate drugačne poglede na svet)

https://nypost.com/2020/08/31/94-of-americans-who-died-from-covid-19-had-contributing-conditions/

Me pa že nekaj časa matra; je bil virus izoliran, namnožen in potrjen? Eni pravijo da ne, vsaj naj ne bi bile narejene vse stopnje. Nekaj sem iskal pa sem obupal. Če ima kdo kak link na to temo bom hvaležen.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
hmmm ... tabela 3 je zanimiva.

Nisem šel računat, so to naredili drugi. Na več koncih. Recimo da je tale najbolj benigen (ko vem da ste večinoma frnikolaši :evil: tukaj pa težko prenašate drugačne poglede na svet)

https://nypost.com/2020/08/31/94-of-americans-who-died-from-covid-19-had-contributing-conditions/

Me pa že nekaj časa matra; je bil virus izoliran, namnožen in potrjen? Eni pravijo da ne, vsaj naj ne bi bile narejene vse stopnje. Nekaj sem iskal pa sem obupal. Če ima kdo kak link na to temo bom hvaležen.

Če si starejši od 50. let obstaja 75% verjetnost da imaš katero od stanj, ki je zavedeno v tabeli 3.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
In v čem se ta prosti spis razlikuje od recimo Potrčevega? Razen da je takim kot si ti in raznim zobarjem všeč....

Vsak normalen in pošten bo vsaj sebi priznal, da v celi letošnji kolobociji ni bilo niti z od znanosti. Pa jo imate polna usta.

Ti beri potrceve, te bolj podzgejo in v tebi vbudijo bujenje znanosti. Tudi o tem pise v prostem spisu.