Ti beri potrceve, te bolj podzgejo in v tebi vbudijo bujenje znanosti. Tudi o tem pise v prostem spisu.
Jaz berem vse. Pa ti? Ta prosti spis, ki si ga nalimal je apologetski za vso sranje, ki se dogaja. Komur to ni jasno, mu ni pomoči. In bo seveda navijal za novo zaporo življenja zelo kmalu. Kdo bo tebi (in meni, pa njemu tudi) dal plačo po tej zapori bomo pa videli. Potrč pa je navedel dejstva, ki se vidijo iz aviona. Ampak ja, dajmo čuvat babico in dedka.
Aha, potem sem čas od marca do junija sanjal.... Vse kar se dogaja zdajle pelje točno v ta scenarij. Tudi mnenje pisca prostega spisa. Narcis (po tvoje) pa je opisal kar nekaj dejstev (tudi pisec prostega spisa jih je). Če tebi niso všeč, oziroma kažejo grdo podobo tega kar zagovarjaš, še ne pomeni da jih ni napisal ali da ne obstajajo...
Hvala bogu tudi v tvojih vrstah ljudje razmišljajo s svojo glavo in delujejo po svoji vesti. Žal se jih duši.
Včeraj sem bil v Avstiji - Celovec. V trgovinah arkade in center mesta ni nihče nosil mask (tu pa tam kakšen posameznik - toliko kot jih pri nas ne nosi). Enaka situacija v IKEi. Vse trgovine so bile polne tudi parkplaci. V uradni ustanovi, kamor sem šel po opravkih so pa vsi nosili maske.
Je politično nastavljen in daje politične izjave.Pač me razu,eš. Prosto po našem dohtarju...
V Franciji so ponekod maske obvezne tudi zunaj na odprtem.Celovec je "naš".
Mene je presenetilo druga skrajnost in sicer da sem na posnetku toura videl, da kot kaže navijači ob progi nosijo maske. Prostovoljno že ne.
Če bi se striktno držali vseh priporočil bi še vedno živeli v votlinah, ali pa skakali po drevju.Če bi se dosledno držali priporočil o nošenju mask in pranju-razkuževanju rok sem prepričan, da bi bila korona danes praktično izkoreninjena.
Povej to dohtarjem, ki so glavni pri širjenju bolezni. Ko pride dohtar z dopusta okužen, je vsaj 15 drugih dohtarjev in ostalega osebja okuženih. Ko pride 1 trgovka z dopusta okužena, ni nikogar okužla na delovnem mestu.Če bi se dosledno držali priporočil o nošenju mask in pranju-razkuževanju rok sem prepričan, da bi bila korona danes praktično izkoreninjena.
Neumnosti.Če bi se dosledno držali priporočil o nošenju mask in pranju-razkuževanju rok sem prepričan, da bi bila korona danes praktično izkoreninjena.