Glih poslušal te bodo!
Sprejeto pa je, da nima vstopa v ustanove necepljen otrok. Nobenega komentarja vas, nasprotnikov cepljenja?
Sej sploh se ne vedo, ce bodo otroke cepili... Kje si nasel ta zapis? Res me zanima?
Glih poslušal te bodo!
Sprejeto pa je, da nima vstopa v ustanove necepljen otrok. Nobenega komentarja vas, nasprotnikov cepljenja?
Necepljenih otrok po programu, ne za Covid 19. Otrok za Covid ne bodo cepili, ker ni nobene logike, da otroke napumpaš z na hitro narejenim cepivom, da bi zaščitil 80+ letno prebivalstvo. Čeprav pri vsej tej noriji se nikoli ne ve.Sej sploh se ne vedo, ce bodo otroke cepili... Kje si nasel ta zapis? Res me zanima?
Ja, imaš prav. Glede korone imaš prav.Sej sploh se ne vedo, ce bodo otroke cepili... Kje si nasel ta zapis? Res me zanima?
Necepljenih otrok po programu, ne za Covid 19. Otrok za Covid ne bodo cepili, ker ni nobene logike, da otroke napumpaš z na hitro narejenim cepivom, da bi zaščitil 80+ letno prebivalstvo. Čeprav pri vsej tej noriji se nikoli ne ve.
...Instragram, facebook, onlyfans in vse ostale aplikacije so nula proti temu, kakšen dober filing občutka pozornosti ti daje nenošenje maske.
Ja, imaš prav. Glede korone imaš prav.
Govoril in mislil sem o tem, da necepljeni otroci ne bodo smeli v vrtec. Je v pripravi.
Pa ne zapenjat zaradi vrov, ki se sklicujejo na Predlog zakona o nalezljivih boleznih
Otroci, ki ne bodo cepljeni, ne bodo smeli več v vrtec in srednjo šolo
Predlog zakona o nalezljivih boleznih določa, da necepljenih otrok ne bo mogoče vključiti v javno financiran vrtec ter nekatere srednje in visoke šole ter fakultete. Po besedah državne sekretarke Tine Bregant želijo s tem preprečiti neupravičeno izogibanje cepljenju in zaščititi populacijo...www.zurnal24.siOtroci, ki niso cepljeni, ne bodo smeli v vrtec
Po novem tri vrste karantene.www.slovenskenovice.si
Predlog... a to je že kr zihr da bo sprejeto?
hmmm ... tabela 3 je zanimiva.
COVID-19 Provisional Counts - Weekly Updates by Select Demographic and Geographic Characteristics
Tabulated data on provisional COVID-19 deaths by age, sex, race and Hispanic origin, and comorbidities. Also includes an index of state-level and county-level mortality data available for download.www.cdc.gov
Nisem šel računat, so to naredili drugi. Na več koncih. Recimo da je tale najbolj benigen (ko vem da ste večinoma frnikolaši tukaj pa težko prenašate drugačne poglede na svet)
https://nypost.com/2020/08/31/94-of-americans-who-died-from-covid-19-had-contributing-conditions/
Me pa že nekaj časa matra; je bil virus izoliran, namnožen in potrjen? Eni pravijo da ne, vsaj naj ne bi bile narejene vse stopnje. Nekaj sem iskal pa sem obupal. Če ima kdo kak link na to temo bom hvaležen.
#msenjur: si proti cepljenju
p.s. kako se bere tvoj vzdevek?
In v čem se ta prosti spis razlikuje od recimo Potrčevega? Razen da je takim kot si ti in raznim zobarjem všeč....
Vsak normalen in pošten bo vsaj sebi priznal, da v celi letošnji kolobociji ni bilo niti z od znanosti. Pa jo imate polna usta.
Švedska in Belorusija ne obstajata več.Kako kaže Švedski? Eni jo imate bolj na oku.
Evo ...aplikacija za vse...razen za lastnike kitajskih telefonov kateri imajo prepoved gooogla.