Ni bajka, da še sedaj ne moreš po dozo proti klopnemu meningitisu.
Pa obvezno cepljenje za otroke je tudi zastalo.
Težava je v tem, da ljudje, dokler ni res sila, v teh časih ne gredo k zdravniku, kar lahko povzroči dodatne zaplete.
Hvala bogu, kaj bi pa ti? Kaj pa bajka o človeku, ki je z granulomom čakal en teden na zobarja? Pa bajka o moji tamali, k so ji prestavli operacijo na katero se čaka dve leti, ni nujna, samo gluha na eno uho pa bo slej ko prej, če operacije ne bo kmalu, jebe se za to tistim, ki odločajo, pa komot oktobra spet rečejo, da rabjo anasteziologe drugje. Pa bajka o dečku s sepso, ki ni bil operiran takoj. Pa ata, ki je prestrašen, ker vpijejo v TV kamere VIRUSSSSSS, KUGA 21. STOLETJA in ni šel k zdravniko, ko ga je stiskalo v prsih....ITD ITDČe si ti pozabil to ne pomeni, da so to pozabili ljudje, ki imajo dejansko možnost glede tega kaj naredit.
Da zatrem še nekaj bajk v tej temi - našli zatrdlino v dojki, v enem tednu mamografija in biopsija, v naslednjem tednu operacija, dva tedna za tem prvo obsevanje.
Tako da samo utihnite vsi po spisku, ki vam je edini vir informacij facebook in Potrč.
Pa obvezno cepljenje za otroke je tudi zastalo.
Težava je v tem, da ljudje, dokler ni res sila, v teh časih ne gredo k zdravniku, kar lahko povzroči dodatne zaplete.
Maja sem bil cepljen, med uradno epidemijo.Ni bajka, da še sedaj ne moreš po dozo proti klopnemu meningitisu.
Hvala bogu, kaj bi pa ti? Kaj pa bajka o človeku, ki je z granulomom čakal en teden na zobarja? Pa bajka o moji tamali, k so ji prestavli operacijo na katero se čaka dve leti, ni nujna, samo gluha na eno uho pa bo slej ko prej, če operacije ne bo kmalu, jebe se za to tistim, ki odločajo, pa komot oktobra spet rečejo, da rabjo anasteziologe drugje. Pa bajka o dečku s sepso, ki ni bil operiran takoj. Pa ata, ki je prestrašen, ker vpijejo v TV kamere VIRUSSSSSS, KUGA 21. STOLETJA in ni šel k zdravniko, ko ga je stiskalo v prsih....ITD ITD
Aja pa jebeš Potrča, to so konkretni primeri. Potrč pretirava, samo ima pa v nečem prav, da se lovi sršena s krampom.
Glih poslušal te bodo!Ne, stroske zdravljenja in visoke odskodnine bi moral kriti prozvajalec, ne drzava, ker drzava smo mi...torej bi si sami sebi krili stroske. Jaz se cepil ne bom, moja zena pravi tud, da ne. Stroske zdravljenja...sej ga placujem, vsak mesec...med korono sem 2x nujno rabil dohtarja....ja, nisem ga dobil! Pic. Jim. Mat!
Mi smo otroke ravno cepili obnovitveno...
zato imajo Hrvati tako število smrti vzrokovane s strani Korone. Npr: Ovaj je star, umro od starosti.Teh smrti bo/je kar nekaj, saj se ljudje kasneje oz. prepozno odločajo za obisk zdravnika. Vprašanje, če se sploh kje vodi ta statistika. Ker naenkrat smo pozabili na srčne, možganske kapi, rakava obolenja ipd., ki so, predvsem rak, če so zdravljena v zgodnji fazi ozdravljiva oz. omogočajo koliko toliko normalno življenje. In ravno rak ne izbira let in pobira veliko mlajše.
Razumem. Obnovitveno očitno gre, jaz in moj tamali pa grema spet od začetka in tega ne cepijo. Pravkar preveril.
Mrtvega pokopleš in konec...Zakaj je potem ta virus tako hud, če statistično zaradi njega ni umrlo nič več ljudi kot kadar ga ni bilo?
Ti dve skupini sta ločeni. Če ne, z usrano ritjo sediš na dveh stolihDejmo ločit nasprotnike cepljenja na sploh, ki nimajo nobene osnove in skeptike nad tem množičnim cepljenjem z nepreverjenim cepivom, ki se nam zdaj obeta.
Mrtvega pokopleš in konec.
Bolanega zdraviš cca 1 mesec in na ta čas na sebe veža velike resorse - osebje, zahtevno tehniko, zahteven prostor, trpijo druge medicinske dejavnosti, ....
Na koncu je še invalid - težek? - in potrebuje dodatno pomoč, drugačne resorse.