Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Rambo številka 2.

FB_IMG_1598818448799.jpg

• Haha
Reactions: BornSkeptic

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Glede videa
Da je ta narcis pripravljen narediti vse mozno za svojo "slavo" pa je znano ze desetletja. Glede nato da je po osnovni profesiji medicinski brat bi lahko sel pomagat na fronto namesto da svoje sixpacke slika.

Idiot se ne zaveda moči dfuzbenih
Za svojo slavo je pripravljen iti na sodišče. Kot tožena stranka :)

Da ne bo kot tisti američan, ki je pljuval pod vsem, potem pa dobil covid in umrl.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Pravilno se napise 187.226, ker vejica pomeni 187 ljudi, pa se malo zraven.
Copy paste iz Wordometer.com
Da bo nedvoumno:
Do tistega hipa je umrlo z-zaradi COVID-19 187.226 Američanov. Ampak eden je menda bentil, da vse skupaj ni nič.
aha. koliko od teh je bilo zdravih pred covidom?
Popolnoma nepomembno. V množici 190k ljudi boš zanesljivo našel vse, kar iščeš. Bolnega COVID-19 vernika in zdravega COVID-19 zanikovalca. Oba statistično mrtva.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Najhuje je trenutno v Mehiki in Iranu. Pa Putin nekaj pospešuje smrtne primere odkar se hvali da ima cepivo.
Zajeta slika.PNG

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ne, stroske zdravljenja in visoke odskodnine bi moral kriti prozvajalec, ne drzava, ker drzava smo mi...torej bi si sami sebi krili stroske. Jaz se cepil ne bom, moja zena pravi tud, da ne. Stroske zdravljenja...sej ga placujem, vsak mesec...med korono sem 2x nujno rabil dohtarja....ja, nisem ga dobil! Pic. Jim. Mat!

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
Vsi tisti, ki zavračajo cepljenje, bi morali podpisati izjavo, da v primeru, da bodo zboleli za boleznijo, za katero so zavrnili cepljenje, ne bodo koristili javnega zdravstva oz., bodo krili vse stroške zdravljenja (ne samo prispevek za obvezno in dodatno zdravljenje) plus visok poseben dodatek, ki bo šel v raziskovalne namene. Prav tako necepljeni otroci ne bi smeli biti vključeni v javno šolstvo. Tisti, ki so tako krčevito proti cepljenju, se bi morali zavedati, da so varni (in njihovi otroci) prav zaradi tistih, ki se cepimo. Seveda so lahko izjeme tisti, pri katerih je zdravsteno potrjeno, da je cepljenje nevarno.

LP

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
V tej izjavi bo seveda moralo pod tocko 2 pisati...vsi tisti, ki bodo imeli stranske ucinke, ji bo proizvajalec kril kompletno zdravljenje, plus delezen bo visoke odskodnine...bo slo tako Dualis?
A da ne bo tocke 2...aaaa, potem pa zal nimas kaj, da tu govoris, kaj bi moral placevat posameznik, a nede?

• Všeč mi je
Reactions: novaa in Kamele0N

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
zaradi men
V tej izjavi bo seveda moralo pod tocko 2 pisati...vsi tisti, ki bodo imeli stranske ucinke, ji bo proizvajalec kril kompletno zdravljenje, plus delezen bo visoke odskodnine...bo slo tako Dualis?
A da ne bo tocke 2...aaaa, potem pa zal nimas kaj, da tu govoris, kaj bi moral placevat posameznik, a nede?
Zaradi mene se to brez težav doda pod točko 2.....

Ampak prvo bo točka 1 !!!!!!

LP

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ne bo tocke 2. Tocko 2 bos moral kot oboleli s stranskimi ucinki sam napisat z odvetnikom...tozba bo trajala 10-20 let, ko bos ze v grobu. To je realnost! Zmagali bodo oni.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in Kamele0N

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Ne bo tocke 2. Tocko 2 bos moral kot oboleli s stranskimi ucinki sam napisat z odvetnikom...tozba bo trajala 10-20 let, ko bos ze v grobu. To je realnost! Zmagali bodo oni.

Točke 2 ti tudi najboljši odvetnik ne bo izboril. Je že bilo nekaj primerov pri nas. Se spomnim pred časom cepljenje zdav otrok nekaj ur po cepljenju huda reakcija in bolnica, odvoved ne vem česa vsega, nadaljeval je kot rastlina. So se vlkli po sodiščih ampak nič dosegli. Vsi zdravniki da to ni bilo od cepljenja. Se še spomnim tistega kako pravi da je bilo to da se je zgodilo takoj po cepljenju samo naključje.

Pa da ne bo pomote sem zagovornik cepljenja samo taki primeri me pa :mad::mad::mad:. Če že zahtevaš obvezno potem odgovarjaj za to.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kitajski vius je blažja gripica k jo toplota (poletje) nevtralizira.
(beri to temo od začetka)

• Všeč mi je
Reactions: Dualis