Pomeni... po novem bo sedaj folk pri starših do 45 leta?
Boš zavaroval, al pa kupil manjše stanovanje oz. bajto.
Če tebi banka da kredit, še ne pomeni, da si kredino sposoben. Amapk to je že drug problem.
Pomeni... po novem bo sedaj folk pri starših do 45 leta?
Malcom je ene 10 let kar je šel/bil na ladji. Ene 13 let je še policajem grozil z "avtomati" vpričo alterasJa, sam je tega sigurno že 20 let. No, jaz pa že 30 let nazaj...
čeprav sem si zadal da nikamor ne bom šel, se je izkazalo, da sem bi skoraj vsak dan na cesti in bolj kot je šlo proti koncu tedna bolj je bilo polnonetko
Za včeraj ne vem, v petek sem naredil več km kot v celem tednu.
Tale radodarnost vlade, nas bo po koroni drago stala. Graf je ubijalski.
Sharing the fiscal burden of the crisis: A Pandemic Solidarity Instrument for the EU
To ensure that all EU countries can do what is necessary to fight the economic fallout of the pandemic, the fiscal costs of this crisis must be shared. This column proposes that the EU give member states €440 billion in grants to support health care, liquidity to the private sector, short-time...voxeu.org
Saj niti ni treba 70 stopinj.Danes je bil na Val202 razgovor z Romanom Jeralo, enem od najboljših slovenskih mikrobiologom. Med drugim je povedal tudi, da on osebno vse tiskovine in tudi maske za večkratno uporabo rukne za pol ure v pečico na 70 stopinj in da so s tem stvari 100% razkužene.
Gotovo boljši postopek, kot tisti, ki dajo cajtenge za tri dni na hladno.
To bo še uveden kakšen krizni davek, dvig DDV na 25%,
In zakaj so avtodomi tolk čudni?ne, sej za avtodome se hecam. nisem nobenga videl.
To zadnje govori izključno zase. Seveda pa moj ideal družine definitivno ni na nekem gričku s cerkvijo zadi.Kakorkoli obrnemo, korona je celemu svetu nastavila ogledalo, v katerem se je pokazala prava podoba trenutne civilizacije. Ogromno hipokrizije, egoizma in lažne solidarnosti, resničnih vrlin pa bolj malo. Kaj bi šele bilo, če bi bila tudi pri nas smrtnost na nivoju Lombardije? Bi se streljali za respiratorje? Zato toliko večja pohvala tistim, ki ste pri vaših nedavnih odločitvah in dejanskih imeli v mislih tudi druge, potencialno ogrožene. Se pa bojim, da ste tudi vi ogrožena vrsta. ampak ne zaradi virusa...
Za konec še tole: prejle je Božič-Maroltova lepo spomnila, da Slovenci v vseh anketah kot daleč najpomembnejši vrednoti vedno postavljamo zdravje in družino. A ni zanimivo, da po enem mesecu mehke karantene za zdravje (sebe in drugih) skrbi le še peščico, družinskih članov pa imamo že davno vrh glave? Samo v razmislek, kaj dejansko vidimo v ogledalu...
Nobenega od svojih (še) nisem naveličan, brez skrbi. In sem vesel tudi za tvojo familijo. Mislim, da je sicer danes bil nekje objavljen podatek, da so storitve odvetnikov za ločitve v strmem porastu.To zadnje govori izključno zase. Seveda pa moj ideal družine definitivno ni na nekem gričku s cerkvijo zadi.
Vidim pa kle pri nas na sprehodu fanilije, ki niso šli skup že leta na sprehod. Tko da ni vse črno.
In zakaj so avtodomi tolk čudni?
Enostavno vprašanje: nas je korona kriza kot narod povezala ali je udaril na plano egoizem, kjer bo pa že vsak zase vedel, kaj je zanj najboljše in kaj mu pripada in mu ne bo nihče govoril drugače? Da kontraproduktivne politične polarizacije sploh ne omenjam.Zakaj nas, kot narod, blatiš? Ze v ponedeljek, ko so ukrepi stopili v veljavo, so bile ulice PRAZNE. Ja, folk je zadeve vzel resno in se ukrepov tudi drzal. Se do prejsnjega vikenda so bile za vikend avtoceste PRAZNE.
Za to, da je situacija zdaj tako pozitivna, ima veliko zaslugo tudi narod.
Zdaj nas pa nehaj dajati v nic.