Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Bojana Beović* o podatkih aktivno okuženih: "nimamo časa skomunicirati vsega" :bruh:

dokler imajo čas za banane...

*članica SDS, da ne bo dileme. Iste vrste tiči skupaj letajo.

Mar v Sloveniji res ne premoremo strokovnjaka, ki ni strankarsko pripaden (levi, desni, pisani, nima veze)?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.780
5.912
113
Glej , Istvan Zarotnik nastavlja v vse mogoče položaje samo svoj kader, ne glede na to kako (ne)sposoben je.
Krek na Nijz je lep primer Butalcev (in s tem žalim Butalce).

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Gospa je stara 106 (z besedo stošest) let. :zmaga:

Navdušujoča novica iz metliškega doma za ostarele: novi koronavirus je premagala njihova stanovalka Angela Ogulin, ki je konec novembra lani dopolnila že neverjetnih 106 let.

EDIT: popravil očitni zatipk

PS: Če ne gre z vsebino, se spravimo na vejice. Nekdo je zopet zamudil lepo priložnost ostati tiho...

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.506
2.867
113
v lokalni ostariji
župAnije , ne župnije imho.

Vici o policajih torej držijo.

tenor.gif

Zato je kapo Hojs hotel vojsko na mejo (in policaje na občinske meje).

Veš kakšne osebke najraje jemljejo ?
One, ki znajo razmišljati s svojo glavo sigurno ne.
No upam da se zavedamo da vojska in policija ne dovoli lastnega razmisljanja

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj. Zato pa lahko mirno zapišem, da smo ena usrana policijska država.

Tudi narod razmišlja tako. Ko si neko govedo tam zgoraj napiše sam sebi zakon - ga kar mirno sprejmemo. :nigladek:

V bistvu je tako, da imata vojska in policija v vseh državah hierarhijo, ki jo je potrebno spoštovati, da zadeva funkcionira. V kolikor se ne strinjaš z navodili nadrejenega imajo (v praktično vsaki državi) inštrumente, preko katerih lahko glede tega ukrepaš.

Glede zakonov je pa tako, da imamo izvoljenih 90 poslancev, ki smo jih sami izvolili. Ja tako jaz kot tudi ti. V kolikor nisi volil, se nimaš pravice oglasit. V kolikor si, se lahko pritožiš direktno na tistega, za katerega si volil, zakaj se je odločil podpreti ta in ta zakon. Konec koncev imaš tudi možnost biti med teh 90 izvoljen. Ampak najlažje je pri 70 letih starosti tipkat po tipkovnici, po tem ko celo življenje nisi naredil ničesar glede tega.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.287
-2.487
113
Že od prvega dneva uvedbe hojs-aresta!

Dve iz druge roke:
1) Slepa cesta, kjer se zadnji kilometer konča v drugi občini. Enkrat lahko ugibate, kdo je bil na koncu in težil kolesarjem. :bonk:
2) kdo je stal na mestu, kjer kolesarska steza prečka občinsko mejo :bonk:

PS: Me prav zanima, kaj se takšnemu policaju roji po glavi.
a) glej ga prasca kolesarja iz druge občine, mu bom že pokazal red in disciplino
b) kar za vraga mi je tega treba bilo, naj gredo vsi nadrejeni nekam
c) ne razmišljam in me ne boli
Bodi prepričan, da jih je velika večina pod točko A. Komaj čakajo, da bi se lahko izživljali nad drugimi.

Tako kot tu.
Ali je ljubše bolnega spustit v lekarno ali mu prinest zdravila, ali jim je ljubše se kregat z njim, klicat policijo, ga vklenit in oglobit. Ded pa brez zdravil v bolečinah.
vklenjen pred lekarno.
Pa je ded prišel pred lekarno še v delovnem času lekarne.

Pa naj še kdo reče, da se vrnostniki in policaji človeško obnašajo če more.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

KillaKHAN

Ne. Nehal sem delat na to temo, ker je vse iznakaženo. In to že okoli 95. leta.

Če te pri polni pameti policaj z laserjem nameri, da "si vozil 85 km na uro", na razdalji 480 m, omejitev v mestu pa 50, pa še ležeči policaji itd, .. , sam pa vem, da sem v mestu in da vedno upoštevam omejitve (ne zaradi predpisa, ampak zaradi mene), pa drugič ko me z lučjo ustavi, češ da sem prevozil polno črto, potem pa skupaj ugotoviva, da tam sploh ni "polna črta", ampak prekinjena, poleg tega odprta in pregledna cesta itd ... bla bla bla, ...

Ne ti meni, da ni tole neka banana usrana policijska država!

Plačujem jo pa jaz. S tvojo zahtevo, da naj še volim zanjo ! o_O

:nigladek: Kwa ti je ?

P.s. Star sem pa 58 let. In kilometrov imam točno po letniku! :mad: Starosti.

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: mirsi

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.034
831
113
Par strani nazaj berem:

Crknilo bo gospodarstvo:
Ne, nebo crknilo, jaz pravim, da se bo spucalo in prestrukturiralo in to ni vstarn vržen čas.
Če si pameten, se boš iz tega mrsikaj naučil.
- Kot podjetje, boš se boš zavaroval, tako, da neboš s prvim profitom nabavil X6 ali bajto na krku.
- Kot fizična oseba neboš šel gradit bajte na 30 let pufa z mesečnim kreditom 2k.
- Tudi dveh avtov neboš imel na lizing.
- Živel boš tako kot si lahko to privoščiš.
- Če si v najemu, boš imel vsaj za dve najmenini + stroške na strani. Če si tega neboš mogel privoščit boš pa plačeval malo večje zavarovanje.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.921
2.631
113
Zakaj bi plačeval večje zavarovanje, če nimaš za dve najemnini na strani?

• Všeč mi je
Reactions: Robert

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.624
15.674
113
Saj se ga da že zdaj. Ampak za primer, da ti zboliš za COVID-19 oz. zaradi bolezni/nezgode ne moreš opravljati svojega dela ter posledično prejmeš nadomestilo - npr. +/- 10€ mesečno, nadomestilo +/- 500€ (ja vem, ni bogatija ampak nekaj pa je, zaenkrat je to nekako to).

Morda pa v prihodnje res razvijejo še kaj za primer, ko si zgolj na čakanju or something.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
kzs

ne vem v katerih obcinah to zivite, ampak pri nas noben ne tezi...dons bil precej na kolesu, videl nobene kontrole, se policijskega avta ne vem ce sem kaksnega videl.

je prov veselje gledat kako se vraca zivljenje v kraje. folk na zraku... eni setajo, tecejo, kolesarijo, motorji, avtodomi...

ne, sej za avtodome se hecam. nisem nobenga videl.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.852
6.955
113
Par strani nazaj berem:

Crknilo bo gospodarstvo:
Ne, nebo crknilo, jaz pravim, da se bo spucalo in prestrukturiralo in to ni vstarn vržen čas.
Če si pameten, se boš iz tega mrsikaj naučil.

- Kot fizična oseba neboš šel gradit bajte na 30 let pufa z mesečnim kreditom 2k.

- Živel boš tako kot si lahko to privoščiš.
- Če si v najemu, boš imel vsaj za dve najmenini + stroške na strani. Če si tega neboš mogel privoščit boš pa plačeval malo večje zavarovanje.

Pomeni... po novem bo sedaj folk pri starših do 45 leta?

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Tale radodarnost vlade, nas bo po koroni drago stala. Graf je ubijalski.