Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

I

Izbrisan uporabnik #9334

:zaljubljen: šmrc, kako ganljivo .

Kje je pa naš Malcolm? A ni tudi on bil na neki ladji?

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
A to govoriš iz izkušenj al kr neki nabijaš!
Je mogoče kdo dal "narazen" to medicinsko zeleno ali modro kao kirurško masko. Mi smo včeraj dali eno in ti povem, da ti je to še veliko večje sranje kot tisti prtički. Da ne govorimo o tem koliko tesnijo pri straneh tako da je to še večji nateg, ker vsi mislijo kolk so zaščiteni ker nosijo kao medicinske maske. Japajade:fredi:
Tako da sem 100% prepričan, da ti prtički ščitijo boljše kot te medicinske maske, potem si pa lahko ta certifikat v rit vtakneš.
Jaz sem te maske kupil pred tremi tedni po 60 centov na kos, pa ti lahko potrdim, da so ničvredne. Material mogoče ja, izdelava pa nikakva. Prepušča iz strani, kot da nimaš nič gor, pri ušesih pa tišči.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.287
-2.489
113
  • Všeč mi je
Reactions: navlixx

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Po mnenju zdravnika v domu Saša Duha je večina obolelih stanovalcev brez večjih zdravstvenih težav, tudi okuženi zaposleni prebolevajo okužbo brez večjih zapletov. Nekoliko hujši potek bolezni ugotavljajo pri nekaterih, ki so bili že prej v paliativni oskrbi ali slabšega zdravstvenega stanja ter so imeli tudi druge resne bolezni. Delo v domu poteka normalno, uspelo jim je zagotoviti dovolj ekip, so še sporočili.

Rtv

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bo bizi sedaj tole izpodbijal :D On namreč 100% verjame in zaupa uradnim podatkom in stroki s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami :D

Je pa seveda relativno super to glede večjega števila okuženih, ker to potem pomeni, da je smrtnost res manjša kot se je predvidevalo.

p.s. Ampak kako je že rekel oni (srbski?) zdravnik- za tistega, ki umre, je smrtnost 100%.
Kaj morem, jaz pač ne poznam vratarja na NIJZ, ki te oskrbuje z relevantnimi podatki. :evil: Pa podatki o mrtvih po občinah so tudi uradni. Po tvoje je število vsaj 10x

večje, a ne? V Ljubljani, ki ima največje število uradno obolelih so umrli samo štirje. Ker je po tvoje obolelih vsaj 10x več, si procent kar sam izračunaj.
smrti po občinah.PNG

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: Matey

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.398
3.715
113
Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ni ga lepsega, ko sicer medicinsko "napredne" ZDA ucijo svet in teoritizirajo hkrati pa terorizirajo.

To so ZDA:
- 1/3 ljudi nima dostopa do zdravnika (pri populaciji 400mio+).
- Hospitalizacija za respiratorna obolenja stane do 10.000USD.
- Ima predsednika, ki se sam ne ve kaj govori.
- Zgodbe se menjajo iz minute v minuto, od tega kako je virus dalec, kako kitajci naj sami pocistijo svoje, kako je to le gripa, kako ni skoda starckov, kako zaradi starejsih ne bo stradalo gospodarstvo, nakar pod mizo prosjacijo kitajce za pomoc in jim hkrati grozijo, imajo selektiven odnos do WHO itd itd.
- Ko vidijo da je vrag vzel salo ukazejo GM-u da namesto avtomobilov dela ventilatorje.
- Nima niti dovolj testne in zascitne opreme da bi izvedli osnovno.
- Se ne zna spopasti z problemom doma umrlih saj ljudje od korone umirajo v lastnih stanovanjih in o njih ne duha ne sluha.
- Vlada opioidna kriza.

Pa še o ameriškem zdravstvu iz prve roke:
https://bit.ly/2KdR5IX