Na Kitajskem bi ga postavili pred strelski vodTa "odobritev" UKC je spet en blef Počivalška. V vsaki normalni vladi bi najmanj 3X odletel v tem času, ampak ne v tej.
Na Kitajskem bi ga postavili pred strelski vodTa "odobritev" UKC je spet en blef Počivalška. V vsaki normalni vladi bi najmanj 3X odletel v tem času, ampak ne v tej.
...mladi pa smo itak zdravi prenašalci
Pa enako prenaša virus okol en brez simptomov, ki niti ne ve, da je okužen, kot nekdo bolan in ki kiha in kašlja va veliko?Fixed
Dejmo vsi ZIGA5 na 1919, ob šestih pa na balkone ploskat za moralno podporo
kruto se je usoda poigrala z njim, revez ujet na bahamih
Kaj pa če se kdo javi in gre na državne stroške tja in ga reši?
Kwa? Našega Falkona bi tja poslal?
Ja, sem takoj za to. Če bi še zame in moje takole poskrbeli.
Jaz sem te maske kupil pred tremi tedni po 60 centov na kos, pa ti lahko potrdim, da so ničvredne. Material mogoče ja, izdelava pa nikakva. Prepušča iz strani, kot da nimaš nič gor, pri ušesih pa tišči.A to govoriš iz izkušenj al kr neki nabijaš!
Je mogoče kdo dal "narazen" to medicinsko zeleno ali modro kao kirurško masko. Mi smo včeraj dali eno in ti povem, da ti je to še veliko večje sranje kot tisti prtički. Da ne govorimo o tem koliko tesnijo pri straneh tako da je to še večji nateg, ker vsi mislijo kolk so zaščiteni ker nosijo kao medicinske maske. Japajade
Tako da sem 100% prepričan, da ti prtički ščitijo boljše kot te medicinske maske, potem si pa lahko ta certifikat v rit vtakneš.
A v sedmih letih dela na ladnji mu ni ratalo 1500€ prišparat.Ksz
se en, ki rabi denar za pot domov. Ce me spomin ne vara se je pred kakim mesecem hvalil, kako fino mu je v karanteni na ladji.
Dajte mu pomagat...
Žiga iz Big Brotherja: Tako obupan, kot sem sedaj, še nisem bil
Žiga Puconja ne more domov in prosi za pomočwww.zurnal24.si
Janša me nima preveč rad .
Kaj morem, jaz pač ne poznam vratarja na NIJZ, ki te oskrbuje z relevantnimi podatki. Pa podatki o mrtvih po občinah so tudi uradni. Po tvoje je število vsaj 10xBo bizi sedaj tole izpodbijal On namreč 100% verjame in zaupa uradnim podatkom in stroki s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami
Je pa seveda relativno super to glede večjega števila okuženih, ker to potem pomeni, da je smrtnost res manjša kot se je predvidevalo.
p.s. Ampak kako je že rekel oni (srbski?) zdravnik- za tistega, ki umre, je smrtnost 100%.
Imaš Slovence na neprizemljeni križarki, že mesece potujejo in se ne sekirajo za virus.Slovenec ujet na luksuzni križarki. Poglejte njegovo sporočilo. #video
Žiga Puconja se je zaradi epidemije koronavirusa skupaj s posadko znašel v karanteni na luksuzni križarki.siol.net
Pa še o ameriškem zdravstvu iz prve roke:Ni ga lepsega, ko sicer medicinsko "napredne" ZDA ucijo svet in teoritizirajo hkrati pa terorizirajo.
To so ZDA:
- 1/3 ljudi nima dostopa do zdravnika (pri populaciji 400mio+).
- Hospitalizacija za respiratorna obolenja stane do 10.000USD.
- Ima predsednika, ki se sam ne ve kaj govori.
- Zgodbe se menjajo iz minute v minuto, od tega kako je virus dalec, kako kitajci naj sami pocistijo svoje, kako je to le gripa, kako ni skoda starckov, kako zaradi starejsih ne bo stradalo gospodarstvo, nakar pod mizo prosjacijo kitajce za pomoc in jim hkrati grozijo, imajo selektiven odnos do WHO itd itd.
- Ko vidijo da je vrag vzel salo ukazejo GM-u da namesto avtomobilov dela ventilatorje.
- Nima niti dovolj testne in zascitne opreme da bi izvedli osnovno.
- Se ne zna spopasti z problemom doma umrlih saj ljudje od korone umirajo v lastnih stanovanjih in o njih ne duha ne sluha.
- Vlada opioidna kriza.
Is American Exceptionalism Shaping Our Scientific Response to the Coronavirus?
Peace activist David Swanson opined on the extent to which deep-rooted American Exceptionalism is shaping our coronavirus response.www.mintpressnews.com
V Avstriji. Verjetno je kopiranje Avstrije trenutno najboljsa strategija. Dvomim, da bi si lahko sami kaj boljse spomnili. Tudi Sebastijana Kurza bi lahko simultano prevajali in predvajali v Slo. Zelo lepo govori.Kje so teh 400 m2 našli?