Najboljši so pa tisti, ki trenutno podatke o nizki smrtnosti in nizki obolevnosti uporabljajo kot argument, da virus ni nevaren in so ukrepi nepotrebni.
Potrebno je pogledati Italijo, Španijo (in upoštevati da imata obe državi restriktiven ukrepe) in pogledati, kakšen posledice lahko ima na zdravstvo. Če vzamemo najbolj izpostavljen primer te dni, ZDA in new York,
V najhuje prizadeti zvezni državi New York je okuženih več kot 230.000, mrtvih pa 17.000 ljudi. (Vir: RtvSlo)
Če bi imeli isto okuženost in isto smrtnost kot v zvezni državi New York (pa so verjetno številke podcenjene, ne pa precenjene) bi imeli v 23.000 okuženih in 1700 mrtvih ta trenutek v Sloveniji.
Resno AndY1 (pa darjan , reci da je 23.000 okuženih in 1700 mrtvih v Sloveniji cena, ki smo jo kot država pripravljeni plačat za nemoteno življenje (pravzaprav ne nemoteno življenje, ker so tudi v New Yorki v veljavi restrikcije, samo drugačne kot v Sloveniji).
Teb pa res ni več pomoči, sploh...Delo je nujno. Sončkanje pač ni.
Pa samo Mal sem na sonček skočil....ti pa takole....ti ti...Delo je nujno. Sončkanje pač ni.
Navlekel si se na poštarje post....da so "domače" maske iz navadnega papirja.....kar ni res....ta papir je prišel z določenim certifikatom....plus prestal testiranja v UKC....Pa kamelko se bo rajši blamiral z brisanjem mojih komentarjev z razlogom fake news, to sranje od 123 pa cel čas gleda in celo lajka. Kamelko, posluš kolega apollota.
očitno ti niso jasne niti osnove certificiranjaNavlekel si se na poštarje post....da so "domače" maske iz navadnega papirja.....kar ni res....ta papir je prišel z določenim certifikatom....plus prestal testiranja v UKC....
Ne zaradi ampak S covid-19Umrljivost zaradi covid-19 v Slo je 0,0033% - Dafuq številka !
Navlekel si se na poštarje post....da so "domače" maske iz navadnega papirja.....kar ni res....ta papir je prišel z določenim certifikatom....plus prestal testiranja v UKC....
Ej ukc se je diatanciral od tega kukr testiranja. To je bil čisti spin
Ce bi kliknil na tvoj twit in prebral odgovore bi nasl... Med drugim tudi tole ali pa ostalo...
Iščem distancira je Ukc pa....?
A to govoriš iz izkušenj al kr neki nabijaš!UKC je samo potrdil, da je materjal zadovoljiv za uporabo v splošni javnosti.
Nima pa to nobene veze z idiotsko narejenimi maskami, ki ščitijo glih toliko, da ne moreš pljuniti tistega pred sabo. Sploh ne dihaš skozi masko, vse ti vleče pri straneh, ker ni nobenega tesnenja
Če se cel.zivljenje niso premaknil.s kavča, naj pa se zdaj bodo doma..Po DSOjih je v casu prehoda letnih casov poletje-zima, zima-poletje, nenormalno veliko smrti. Virus OBSTAJA! nisem zagovornik teorij ampak pustimo domove in se osredotocimo na zdrave, mlade ljudi, ki ze en mesec postopajo in kradejo bogu cas. Zaposliti jih je treba.
Ja, skozi te partičke je zelo težko dihat kar po moje pomeni da veliko bolj "dihtajo" ali če že hočemo ščitijo. Če mene vprašaš so tiste medicinske bolj za okras.Sam še zmer je poskok cene na 80 centov za masko iz nekih 10 centov za material (pa to jih nekaj že zasluži) pod pretvezo stroškov dela krneki. Sem mel pa čast met to sranje na gofli, moja dobila na krvodajalski.... ni za nosit.
Niti ene slike ni, kjer bi Zdravc nosu to masko, ma raj kirurške, al pa clo une fttp3 al kaj so že.
Pa kakih 10 centov. kolegica jih je kupila, mislim da so bile nekaj čez 5 centov brez ddv. Pa je tu tudi prodajalec še precej zaslužil. Za tono bi pa zagotovo dobili še količinski popust.Sam še zmer je poskok cene na 80 centov za masko iz nekih 10 centov za material (pa to jih nekaj že zasluži) pod pretvezo stroškov dela krneki. Sem mel pa čast met to sranje na gofli, moja dobila na krvodajalski.... ni za nosit.
Niti ene slike ni, kjer bi Zdravc nosu to masko, ma raj kirurške, al pa clo une fttp3 al kaj so že.
Kje so pa Počivalškove v tej tabeli?Ja, skozi te partičke je zelo težko dihat kar po moje pomeni da veliko bolj "dihtajo" ali če že hočemo ščitijo. Če mene vprašaš so tiste medicinske bolj za okras.
Nič ne rečem za kolk so jih nategnil v denarju samo takrat druzga ni bilo jebi ga.
Če bi se res hotli nekaj it je edina ta FFP3, ki ščiti in navznoter in navzven. Vse ostalo je samo za okras.
Poglej priponko 32913