Lani so bili ti isti zaposleni dobri ker ni bilo cepiva, zdaj niso več naenkrat.
Pa dobr a ste glupi. Pa krucefiks ne sedimo vsi v pisarni cel dan pod klimo. Delo je terensko. Vsak dan po terenu po Sloveniji.Če misliš, da je tvoj način "demokracije" primeren, potem OK.
Če se delavci z takim načinom in vodenjem strinjajo, potem super.
Zagotovo pa stvar nima zakonske zaslombe, na katero bi se ti ali tebi podobni delodajalci naslanjali. V prihodnosti bo znalo bit ignoriranje pomanjkanja trenutne pravne podlage krepko dražje, kot bi bilo sedaj plačevanje testa in časa potrebnega za test.
Pa dobr a ste glupi. Pa krucefiks ne sedimo vsi v pisarni cel dan pod klimo. Delo je terensko. Vsak dan po terenu po Sloveniji.
Nimam jaz časa se ukvarjat z noskanjem, testi itd...
Če misli človek delat naj dela med delavnikom.
Če se noče cepit naj se noska na svoje stroške med svojim prostim časom.
A je to tako težko razumet vam sončkom.
Umsko prikrajšanim verjamem, da vam je marsikaj težko razumeti.Pa dobr a ste glupi. Pa krucefiks ne sedimo vsi v pisarni cel dan pod klimo. Delo je terensko. Vsak dan po terenu po Sloveniji.
Nimam jaz časa se ukvarjat z noskanjem, testi itd...
Če misli človek delat naj dela med delavnikom.
Če se noče cepit naj se noska na svoje stroške med svojim prostim časom.
A je to tako težko razumet vam sončkom.
Nad nikomer se ne bom znesel. Novi časi, nova pravila. Jaz si jih nisem zamislil.In zato se boš znesel nad delavci ki ti garajo in delajo profit, ne pa nad državo ki ti jemlje davke in daje take ukrepe. Super ideja.
Delavci se imajo možnost cepit zastonj. S tem se izognejo zapravljanju časa in stroškom. Kje je problem? Aja, rokica buba.In zato se boš znesel nad delavci ki ti garajo in delajo profit, ne pa nad državo ki ti jemlje davke in daje take ukrepe. Super ideja.
Delavci se imajo možnost cepit zastonj. S tem se izognejo zapravljanju časa in stroškom. Kje je problem? Aja, rokica buba.
Medtem v SNNe sledim covid temam zato se v naprej opravičujem če ni primerna tema. Mogoče komu pride informacija prav.
Brezkontaktno testiranje na slino ni več priznano in ga ponudniki hitrih testov ne bodo več izvajali.
Testiranje na slino ne velja več
Strokovna svetovalna skupina hitro testiranje na slino odsvetuje in ga ne priznava.www.delo.si