Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.535
113
Stroške testa naj krije kar tisti, ki se noče cepit. Pri nas v firmi bo pač tako. Pa testirat se lahko gre v prostem času, med delovnim časom se pa dela.
Če komu ne paše.... pa njegov problem
Not, ker ni tvoj šef sužnjelastnik....zaenkrat.

Poznam par takih čekomunepašetov, so ostal brez ključnega kadra.....

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Nak, med cepljenimi ni placeba, a-a ne, kje pa .. 1:27 naprej (morajo videti število "incidentov" v kontrolni skupini cepljenih proti resnično cepljenim, kar naj bi se zgodilo do jeseni, se pravi zdaj zdaj ... je to razlog za okužbe med "cepljenimi"?) aka poskus na ljudeh. To pa že ne pavi Johan, cepivo deluje in je varno...

In kaj vraga je mislil s 60-70% sterilne populacije kot učinek cepljenja (manj kot bi si želeli)? Stvar razlage, čeprav iz tona povedanega je precej jasno. Jaz bi vsaj mladino držal precej stran od tega....

Sezonsko cepljenje kot pri gripi, čeprav pol sekunde prej pove, da se ta žvau spreminja počasneje kot gripa??!

Sir John Bell, Oxford

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
Atomska
CDC NOW Admits NO 'Gold Standard' for the Isolation for ANY Virus!

Ampak to je irelevantno, važno da imajo patent na c19 diagnostični kit.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
  • Všeč mi je
Reactions: sousis in novaa

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.535
113
Majstr jaz nimam šefa, sem kar jaz direktor in šef
Neke demokracije se ne grem, za to imamo državo.
Kjer vidimo kako stvari funkcionirajo
Pol pa še tok slabš majstr.... V firmi res ne more bit demokracije, sam kot delodajalec si dolžan spoštovat določene stvari in imaš tudi ti svoje dolžnosti, pač ni vsak teliček za delodajalca. Komot pa furaš zadevo sam, pol pa ni panike. Marsikak majstr tvojga kova se zdele praska po glav, ker so ljudje upošteval komurnepaše mantro. Za enga vem, da mu je bosanček pustu avtovleko z strankami vred na pol poti v Švico in šel z vlakom domov. Zveste in poslušne šoferje je prignal na rob....če vam kej ne pašepejte lenuhi.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in darjan

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Atomska
CDC NOW Admits NO 'Gold Standard' for the Isolation for ANY Virus!

Ampak to je irelevantno, važno da imajo patent na c19 diagnostični kit.
Kup govna, ki je po smradu primerljiv z atomsko, iz toliko anusov ste že privlekli svoje neumnosti

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Majstr jaz nimam šefa, sem kar jaz direktor in šef
Neke demokracije se ne grem, za to imamo državo.
Kjer vidimo kako stvari funkcionirajo

Morda, samo morda, te bo kak delavec v prihodnosti za vse plače in še kaj za nazaj iztožil (zelo zelo verjeten scenarij, sploh glede na pravno podlago PCT).
Sploh tale z testiranjem na lastne stroške in v svojem prostem času, je hudo hudo na trhlih nogah.

Potem pa ne vem, kdo se bo po glavi praskal in razmišljal o demokraciji. Koneckoncev živimo v pravni državi, in vsak grob poseg v medsebojna razmerja, potrebuje zakonsko zaslombo, katero PCT nima.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
evo zakaj ponekod travco ponujajo, če se cepiš ... bo bolj primlo cepivo pri "odmaklih grćkih slova" variantah :evil:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Je kdo pomislil, da gredo okužbe gor, ker je dejansko prevroce za marsikoga in se folk rajsi zapira not pod klime, kot pa zunaj na soncku?
Ali pa se ze dogaja paranoja in folk od straha tiči not?

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
  • Všeč mi je
Reactions: novaa

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.841
2.628
113
Pol pa še tok slabš majstr.... V firmi res ne more bit demokracije, sam kot delodajalec si dolžan spoštovat določene stvari in imaš tudi ti svoje dolžnosti, pač ni vsak teliček za delodajalca. Komot pa furaš zadevo sam, pol pa ni panike. Marsikak majstr tvojga kova se zdele praska po glav, ker so ljudje upošteval komurnepaše mantro. Za enga vem, da mu je bosanček pustu avtovleko z strankami vred na pol poti v Švico in šel z vlakom domov. Zveste in poslušne šoferje je prignal na rob....če vam kej ne pašepejte lenuhi.
Ja, tudi delodajec nima več pravic.
Tisti tvoj znanec. Bosančki NISO zahtevni. Je moral s strani tvojega znanca biti res nekaj narobe, da je v Švici šel na vlak!