Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.645
4.375
113
Aja eno pitanje.
Kaj rabiš še za izvajanje noskanja.
Plac bi se dal dobitti.
Teste tudi za cca 50 cent po kosu.

Mislim da bi lahko za nekaj časa privatnik ratal.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in darjan

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Nikogar ne moti Elephant in The Room, da so cepljeni tudi lahko okuzeni in kuzijo naprej + so hospitalizirani? Izrael dokazuje, da to velja v enaki meri za cepljene in necepljene. To je ze dejstvo, ki ga ni vec treba dokazovati.

PCT je MRTEV! Karkoli pogojenega na osnovi PCTja je dr*k na palci.
to o Izraelu govoriš o tem:?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Nikogar ne moti Elephant in The Room, da so cepljeni tudi lahko okuzeni in kuzijo naprej + so hospitalizirani? Izrael dokazuje, da to velja v enaki meri za cepljene in necepljene. To je ze dejstvo, ki ga ni vec treba dokazovati.

PCT je MRTEV! Karkoli pogojenega na osnovi PCTja je dr*k na palci.

187516504.png

Seveda zanemarjaš dejstvo, da je necepljeni vsaj petkrat bolj ogrožen kot cepljeni...

• Všeč mi je
Reactions: jest5

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Ne sledim covid temam zato se v naprej opravičujem če ni primerna tema. Mogoče komu pride informacija prav.

Brezkontaktno testiranje na slino ni več priznano in ga ponudniki hitrih testov ne bodo več izvajali.

Kot je nekdo omenil v komentarjih...povsod maske, potem ga pa v enem pljunku ni mogoce odkriti. Bravo!

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.849
2.630
113
Testiranje na račun firme!
Ali se ga da uporabiti v sistemu PCT - torej kjerkoli, kjer, na koncert, čez mejo, tja, kjer so zahtevani PCT pogoji)?
Je to OK, da službene stvari, ki niso tvoje/plačane koristiš izven delovnega časa 8h.
Torej privat!

p.s. ali zaščitno masko, dobljeno v službi nositi 2 tedna kamorkoli greš?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Testiranje na račun firme!
Ali se ga da uporabiti v sistemu PCT - torej kjerkoli, kjer, na koncert, čez mejo, tja, kjer so zahtevani PCT pogoji)?
Je to OK, da službene stvari, ki niso tvoje/plačane koristiš izven delovnega časa 8h.
Torej privat!

p.s. ali zaščitno masko, dobljeno v službi nositi 2 tedna kamorkoli greš?
Saj nisi resen, ali?

Potem tudi delovno obleko, obutev, ne sme delavac doma nosit?
Pa kam eni rinete s tem kompliciranjem, vse se vam zdi problem, neustaven PCT pogoj pa ne?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Če se še tako zdi prav, da se odrasli pocepimo, je to prostovoljna stvar in če je nekaj prostovoljno tega od tebe nihče ne more zahtevat, tudi delodajalec ne.
In to kar zdaj počne vlada je prelaganje stvari na delodajalce, in delodajalci stvari prelagajo na delavce samo za to, ker za uzakonitev obveznega cepljenja ni družbenega konsenza, žal.

• Všeč mi je
Reactions: Cash

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Ta svet je tako debilen, da se cudim, da smo prilezli do tukaj, res. Sedaj dojemam, kako so res zazigali carovnice vcasih, pa knjige kurili...itd. Toliko protislovij, kot jih zrezira..ups, ustvari ta svet bedakov, res nisem verjel, da je mozno.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Odlok vs zakon nekaterim ni razumljivo.
Čist tako mimo vrste, a so kje podatki, komu delajo PCR test. Recimo od 2k na dan, koliko jih naredijo od tistih, ki so pozitivni na HAT? Vsem, ki je HAT pokazal + in je torej od recimo od 20k HAT testov 2k pozitivnih, od tega jih pa PCR potrdi recimo 200. Ali je kaj drugače? Saj folk se kar direktno na PCR ne prijavlja ali kaj? Pa tudi ni čas prehladov, da bi narod drl k zdravniku? Ali vsakemu, ki pride na urgenco, tudi naredijo PCR? Ali delajo bolnikom v bolnici PCR na vsake tri dni? Ker kolikor sem jaz spremljal HAT, so načeloma vsi negativni, da gredo lahko na Hrvaško na morje. Za nazaj pa tako ali tako ni težav, 200kun in negativni test je tu!

p.s. Je kdo naredi analizo te teme? Bomo dosegli 2000 strani, bo to kaj posebnega, se iz količine smetja tukaj notri že lahko kaj sklepa :)?

Jernej

• Všeč mi je
Reactions: p4pe