Me ne moti Darwin selekcija. Moti me, da bo na podlagi Darwinov doma 3/4 Slovenije.Jebi ga, darwin selekcija potem, saj so polnoletni in odgovarjajo za sebe. Razen ce je spet kak naval iz DSOjev zaradi malomarnega dela?
Cepljeni pa menda ne bodo doma? Saj izpolnjujejo PCT.Me ne moti Darwin selekcija. Moti me, da bo na podlagi Darwinov doma 3/4 Slovenije.
Očitno bomo šli namesto po nakup zvezkov, večjih čevljev in jakn, v nakup novih pižam in hišnih copatov.
Seveda pa lahko spet kakšno rečemo o gripi, Ct ciklih PCR testiranja in podobno
Mogoče jim rečem naj se vržejo v Muro, pa bo rešeno?Mogoče so preveč poslušali svoje antivaxer otroke, vnuke, sosede, forum Andye in podobne...
Zakaj bi bili doma, če je 41% slovenije preceplenih, 600k pa prebolelih?Me ne moti Darwin selekcija. Moti me, da bo na podlagi Darwinov doma 3/4 Slovenije.
Z vse ljubitelje grafičnih prikazov.
7-dnevno povprečje potrjenih okužb lani konec poletja in letos konec poletja. Vidi se da smo letos že zgodaj prestavili v višjo prestavo.
Poglej priponko 47719Danes smo tam, kjer smo bili lani 6. 10. 2020, se pravi, da prehitevamo skoraj za dva meseca. Še ena slikica, da bo jasno kje smo in kako smo lani nadaljevali od te točke naprej.
Poglej priponko 47720
Lani je Kacin tak čas trdil da lahko naredimo max. 1000 PCR testov na dan, pa za povratnike s Paga ni bilo nobenih kovidnih potrdil in ostalih bedarij (hitrih testov niti poznali še nismo). Torej kaj je bilo lani tak čas noben ne ve, vsaj ne z današnjo tehnologijo iskanja covida.
V bistvu ne trdi nič kontra našim prepričanjem. Letos imamo dobriih 40% folka, za katere ta trenutek noben nima podatka, kaj nosijo v državo.AndY1, mirsi, Pbutec, Ytbnd in SamSvoj se ne bodo strinjali s tabo, ti bodo razložili da danes cepljeni (ki jih nihče ne gleda) prosto trosijo viruse naokoli.
Malo bolj resno, 1000 PCR na dan je bilo na meniju aprila, maja 2020. Jeseni 2020 je testiranje potekalo na polno, saj vidš iz grafa da smo konec oktobra imeli po 2500 potrjenih PCR testov na dan.
Bolj verjetno da se v teh grafih niti ne kaže "poletni razvrat" ampak enostavno dejstvo da je delta toliko bolj nalezljiva (kar bi se skladalo s podatki iz drugih delov sveta).
Nacijanša bo pa posnemal take ekstreme. Nacizma se ni spomnil Janša, ga pa z veseljem posnema.popoln lockdown zaradi enega primera...
preklet totalitarist Janša...
Uuuuppsssssss
Nova Zelandija po le eni okužbi ustavlja javno življenje
Na Novi Zelandiji bodo po enem primeru okužbe s koronavirusom, prvem znotraj lokalne skupnosti po šestih mesecih, za en teden ustavili javno življenje v največjem mestu Auckland, v drugih delih države pa za tri dni.www.rtvslo.si
Jah glede na to, da so počitnice skoraj 2 meseca že......Lockdown je za 3 dni, pri nas pa deca brez sole kolkko casa?
Lockdown je za 3 dni, pri nas pa deca brez sole kolkko casa?