tako pravijo MSM ... v resnici pa so njihovi "GreenPass" ukrepi celo v nasprotju z EU direktivo in marsikje ne bodo spoštovali teh njihovih PCT ukrepov, ker so protiustavni ... se že zbirajo skupnosti z advokati, dohtarji, ustavnimi pravniki etc. in nameravajo vložit ustavno tožbo proti vladi ... pravtako se študentarija povezuje in napoveduje vsedržavni štrajk. Tudi medicinsko osebje in strežniki, ki se nočejo cepit, dajejo odpovedi (bojo delali zgleda na črno, ker jih itak primanjkuje!) ... Nekatere skupine že tožijo privat bolnice zaradi odpuščanj ne-korona-cepilcev etc. ...Italijani imajo stvari razčiščene...
Japajade, še noben necepljen ni dobil klnjižice.Kakšen odnos? Poglej čez mejo: ni cepljenja -> knjižica. Koji klinac moramo vsi jebat ježa zaradi vas snežinkic, ki vas buba rokica.
Vrste so bile tudi pred 2020.Potem se pa NEcepilci čudijo zakaj so v zdravstvu čakalne vrste...
Zato ker jih je treba nonstop testirat.
Pa bi bile zdaj lahko manjše...če ne bi bilo vas paničarjev.Vrste so bile tudi pred 2020.
Me zanima kaksno bi bilo tvoje mnenje o cepljenju, ce ne bi bil tvoj ljubljeni vodja na oblasti?Pa bi bile zdaj lahko manjše...če ne bi bilo vas paničarjev.
Pa bi bile zdaj lahko manjše...če ne bi bilo vas paničarjev.
Ker pri nas tako pravi zakon. Zaenkrat se zakonov še moramo držat, al kako je s tem? Mal ne dojemate nekateri tega, žal. Sej dons ploskas takim idejam, ko bo tebe udarilo drugje bo pa jok.Zakaj pa? Samo s testi naj ne zajedajo delovnega časa. Stroške naj pa zaradi lastnih muh tudi sami nosijo.
Ne seri koprivca, nimaš pojma o čem blebečeš. OGROMNO pregledov in operacij je bilo odpovedanih čisto brez potrebe samo zaradi nesposobnosti. Tko da nehaj blebetat.Pa bi bile zdaj lahko manjše...če ne bi bilo vas paničarjev.
A tebi se zdi normalno, da nekdo namesto dela v firmi dve uri na firmine stroške čaka v vrsti za noskanje? Sori, meni so to ne zdi normalno.Ker pri nas tako pravi zakon. Zaenkrat se zakonov še moramo držat, al kako je s tem? Mal ne dojemate nekateri tega, žal. Sej dons ploskas takim idejam, ko bo tebe udarilo drugje bo pa jok.
Se motiš. Odkar je Janša na oblasti, se zakonov in ustave ni treba držati - no vsaj vlada se jih ne.Ker pri nas tako pravi zakon. Zaenkrat se zakonov še moramo držat, al kako je s tem? Mal ne dojemate nekateri tega, žal. Sej dons ploskas takim idejam, ko bo tebe udarilo drugje bo pa jok.
Čaka zato da lahko gre delat, in ne v gostilno. Delat, za sebe, za sefe, za firmo.A tebi se zdi normalno, da nekdo namesto dela v firmi dve uri na firmine stroške čaka v vrsti za noskanje? Sori, meni so to ne zdi normalno.
A tebi se zdi normalno, da nekdo namesto dela v firmi dve uri na firmine stroške čaka v vrsti za noskanje? Sori, meni so to ne zdi normalno.
Sam ne poznam nobenega, kateri bi med temi zapovedanimi testi, bil pozitiven, obenem pa do testa nebi vedel da mu kaj fali. Vsi kateri so dejansko bili pozitivni, so to izvedeli ne preventivno, temveč zato, ker jim je pač nekaj počutje pravilo da ni uredu.
V Kranju je bilo 22 pozitivnih šolnikov naenkrat na eni šoli, v Dobravljah, Polzeli, Murski soboti podobno...Sam ne poznam nobenega, kateri bi med temi zapovedanimi testi, bil pozitiven, obenem pa do testa nebi vedel da mu kaj fali. Vsi kateri so dejansko bili pozitivni, so to izvedeli ne preventivno, temveč zato, ker jim je pač nekaj počutje pravilo da ni uredu.
Tako nam je direktorica Zdravstvenega doma Kranj Lili Gantar Žura povedala, da so testi zelo zanesljivi in pozitiven rezultat pomeni, da so testirane osebe tudi res pozitivne.
To je treba najprej dokazati.v resnici pa so njihovi "GreenPass" ukrepi celo v nasprotju z EU direktivo
To je treba najprej dokazati.ker so protiustavni ...
"že zbirajo... " v bistvu je pravilneje "se šele zdaj zbirajo" ... žalostno če rabijo več, da se zberejo kot vlada da izvede celotni postopek.... se že zbirajo advokati, ustavnimi pravniki etc. in nameravajo vložit ustavno tožbo proti vladi ...
Tudi meni ne. Pa me trigger zato napada že cel dan.A tebi se zdi normalno, da nekdo namesto dela v firmi dve uri na firmine stroške čaka v vrsti za noskanje? Sori, meni so to ne zdi normalno.