Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.000
113
49
KR
Kmalu bo tudi epidemija komarjev.
NIJZ zaenkrat priporoča tole:
1623314588725.png

Ko bo pa komarjev preveč, bodo pa razglasili epidemijo in priporočila bodo prešla v ukrep/prepoved zadrževanja na prostem. :fredi:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Gonzo in jonny77

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.137
4.116
113
Čisto tako če koga zanima, od sredine februarja nam presežna smrtnost vztrajno raste (glede na povprečje) in sredi maja smo imeli najvišjo presežno smrtnost zadnjih 5 let za to obdobje. Glede na to da covid ni skoraj nič prispeval (uradno), lahko samo ugibamo a je to posledica cepljenja ali pa se je že začela pojavljat "postranska škoda" covid ukrepov.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Čisto tako če koga zanima, od sredine februarja nam presežna smrtnost vztrajno raste (glede na povprečje) in sredi maja smo imeli najvišjo presežno smrtnost zadnjih 5 let za to obdobje. Glede na to da covid ni skoraj nič prispeval (uradno), lahko samo ugibamo a je to posledica cepljenja ali pa se je že začela pojavljat "postranska škoda" covid ukrepov.

Žalostno.

S tem da, glavnina bolnikov, katerih niso zdravili zaradi kovida, šele prihaja.
Koliko smrti je takšno nezdravljenje povzročilo, razen svojcev, ne briga nobenega.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
To sem tudi že sam opazil na Covid sledilniku.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.184
7.032
113
Še več jih bo, žrtve se bodo štele še leta.

Ampak najhuje bo, da se bo to štelo v kovid statistiko in ne kot posledica nesmiselnih ukrepov.

• Všeč mi je

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Še več jih bo, žrtve se bodo štele še leta.

Ampak najhuje bo, da se bo to štelo v kovid statistiko in ne kot posledica nesmiselnih ukrepov.

No, lahko pa rečeš, da je to posledica neupoštevanja ukrepov za preprečevanje okužb (ali pa morda nezadostnih ukrepov?), ki so prispevali k povečanemu prekuževanju populacije . Kasneje je to lahko tudi posledica nezadostne precepljenosti. Zato smo morali zaščititi ranljive skupine in zapreti zdravstveni sistem, posledično je bilo manj preventive, rutinskih pregledov itd - kar na dolgi rok seveda vpliva na smrtnost. Jajce ali kura v glavnem :).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.184
7.032
113
Ja, res je ja, saj nihče ne bo nikoli raziskoval/ugovarjal, da so bili ukrepi bedarija in presiljeni. Vse v imenu zdravstva, kar je sveto in se ne sme preiskovat oz ugovarjat.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
Še članek:

Dr. Quay is founder of Atossa Therapeutics and author of “Stay Safe: A Physician’s Guide to Survive Coronavirus.” Mr. Muller is an emeritus professor of physics at the University of California Berkeley and a former senior scientist at the Lawrence Berkeley National Laboratory.

• Všeč mi je

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.990
11.118
113
sej to moraš itak bit fsekan da tega ne povežeš- Takoj ko je izbruhnilo v wuhanu so pogruntal, da imajo tam lab. pa so bili vsi nori ki so to dvoje skup povezali.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in p4pe

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.101
4.097
113
In tudi če je. Ali bo zaradi tega manj nevaren? Pač shit happen
Stvar je v tem, da če bi znanstveniki takoj lansko leto priznali, kaj se je zgodilo, bi se drugače ukrepalo, ker bi že takoj vedeli, za kaj gre in mogoče še pravočasno zamejili virus na področje Wuhana.
Tako pa je Kitajska zaprla obroč okoli Wuhana, prepovedala lete iz Wuhana v ostale dele Kitajske, pustila pa mednarodne lete iz Wuhana v tujino, da se je ja to sranje razširilo na cel svet.

In tudi ne moreš reči shit happens. Morajo biti posledice za vpletene, ki so se to šli, posledice za eno leto zavajanj in laganj, cenzuriranja vsakega, ki jim je oporekal in konec koncev, človeštvo se mora iz te katastrofe tudi nekaj naučiti, da se taka napaka NIKOLI več ne ponovi.

Edino oviro, ki jo je še potrebno premagati je, da se Ivermectin začne uporabljati worldwide in lahko že jutri nazaj svobodno zadihamo, ukinemo vse ukrepe in covid potne liste in se dokočno konča ta nočna mora.
Pač, te zle sile, ki to preprečujejo, bo še potrebno premagati.