Kaj ima sedaj to veze s komentiranjem dejstva, da sralci pristransko in zavajujoče podajajo podatke?
Znova... Totalno faljen kontekst.Izpostaviti sem hotel, da če je večina za nekaj, še to ne pomeni, da ima _prav_.
Znova... Totalno faljen kontekst.
Cerkvena dogmatika proti znanstveni metodi.
Sedaj pa znanstvene metode proti sralcem.
Brez skrbi ni vse idealno.Sedaj je kapitalska dogmatika
Sem mar omenil samo epidemiologe? Bi se ti strinjal, da ti travmatolog ali zobozdravnik zdravita okužbo z ebolo npr.?Ker epidemija ne sodi samo pod odkrilje epidemiologov.
Epidemiolog lahko pove "nekaj o bolezni", so pa tu še potem drugi, ki poznajo kaj to za sabo potegne, in v primeru zaprtja šol/vrtcev so pogrnili. Iz vidika epidemiologov je seveda bilo to OK, ampak tu se ni šlo samo o tem.Sem mar omenil samo epidemiologe? Bi se ti strinjal, da ti travmatolog ali zobozdravnik zdravita okužbo z ebolo npr.?
RTVslo.... predlagaš kaj druga?Kaj pa spremljaš idiotske medije, ki temo obravnavajo senzacionalistično in brez primerne občutljivosti. Za klike gre (ne za otroke, darjan).
Narobe. Ravno epidemiolog je tisti, ki ve, kaj to za sabo potegne. Zato pa epidemiologi niso pristaši nekritičnega zapiranja, ker se ukvarjajo ravno z masovno psihologijo pri epidemiji.Epidemiolog lahko pove "nekaj o bolezni", so pa tu še potem drugi, ki poznajo kaj to za sabo potegne, in v primeru zaprtja šol/vrtcev so pogrnili. Iz vidika epidemiologov je seveda bilo to OK, ampak tu se ni šlo samo o tem.
Čestitke. Spremljaš protivladno kampanjo, ki bi naredila vse za padec vlade, tudi za ceno poslabšanja epidemiološke slike.RTVslo.... predlagaš kaj druga?
Težka bo, da bi se mu to razliko uturilo v bučo. Bi tud vedel kaj vse je narobe s trenutno strokovno skupino aka Beović in ne bi nažigal neumnosti.Narobe. Ravno epidemiolog je tisti, ki ve, kaj to za sabo potegne. Zato pa epidemiologi niso pristaši nekritičnega zapiranja, ker se ukvarjajo ravno z masovno psihologijo pri epidemiji.
Ti govoriš o infektologih, njihova tema pa so infekcije in oni bi vse zaprli.
Virolog v akciji. Daj nam še kaj razloži.Jp, o tem sem že govoril. Ravno spike protein je ta, ki dela SARS-COV2 problematičnega in povzroča COVID-19 bolezen, ne virus sam.
To je isti protein, ki ga cepiva dajo generirat cloveskim celicam.