Sam tih bodi. Za pol leta si me blokiral v temi o kitajskem virusu.Za Cancel kulturo se prijavi na Twitter in FB.
Drgač pa ja, sem proti vsem blokadam in ne podpiram blokad pa naj si gre za anticepilce, komuniste,cepilce,fašiste...
Sam tih bodi. Za pol leta si me blokiral v temi o kitajskem virusu.Za Cancel kulturo se prijavi na Twitter in FB.
Mal se pozanimi, kdo te je blokiral preden ustrelis tako.Sam tih bodi. Za pol leta si me blokiral v temi o kitajskem virusu.
Drgač pa ja, sem proti vsem blokadam in ne podpiram blokad pa naj si gre za anticepilce, komuniste,cepilce,fašiste...
Resno, kaj bi se pa spremenilo, če bi bil za včeraj objavljen podatek: Včeraj je bilo 220 okuženih, ob 44.012 opravljenih testih, delež pozitivnih je bil 0,5%.Zakaj se v delež pozitivnih testov ne vključijo HAT testi? Vse delajo na tem, da bi bil delež večji. Npr. za včeraj bi moral biti pravilen delež pozitivnih testov 0,5% glede na to, da je bilo 220 okuženih, testiranih pa vse skupaj 44.012. Debilno do konca.
Resno, kaj bi se pa spremenilo, če bi bil za včeraj objavljen podatek: Včeraj je bilo 220 okuženih, ob 44.012 opravljenih testih, delež pozitivnih je bil 0,5%.
Kaj bi se spremenilo?
Ja nič, bolš se sliš, a ne.Resno, kaj bi se pa spremenilo, če bi bil za včeraj objavljen podatek: Včeraj je bilo 220 okuženih, ob 44.012 opravljenih testih, delež pozitivnih je bil 0,5%.
Kaj bi se spremenilo?
A ne veš, da je na telo in na zdravje treba gledati celostno?Ni jim jasno, da smo zdravi držali gor gospodarstvo, da zdravi nismo obremenjevali ambulant in bolnišnic, da zdravi nismo onesnaževali okolja....Zdravi ljudje smo sedaj postali manj vredni.
Veliko bi se spremenilo, ker se ukrepi po novem odrejajo tudi na odstotek pozitivnih.Resno, kaj bi se pa spremenilo, če bi bil za včeraj objavljen podatek: Včeraj je bilo 220 okuženih, ob 44.012 opravljenih testih, delež pozitivnih je bil 0,5%.
Kaj bi se spremenilo?