Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Zakaj bi mi bili problem, ki nismo imeli niti dneva bolniške, delali ves čas v pisarni, vse delovne dni, kaj šele bili v bolnici?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.533
4.645
113
Lep primer, kako bo izgledalo jeseni in pozimi, če ne bo precepljenost res visoka je sedaj Anglija.

Imajo lepo število cepljenih, a še vedno jih je 40% necepljenih. Sprostijo ukrepe, necepljeni se začnejo pospešeno okuževati. Ker so številke visoke, jih kljub mlajšim letom še vedno kar nekaj pristane v bolnicah. Vlada gleda več ali manj le cifre okuženih in na podlagi tega že uvajajo ukrepe.

Torej dokler bomo imeli preveč necepljenih, ne bo polnega sproščanja, ker bo okuženih dovolj, da glupe vlade uvajajo ukrepe na podlagi tega. Tudi, če bolnice ne bi bile več pod hudim pritiskom.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.718
9.493
113
Res je, ampak cepili so se zaradi “dopusta” in ne zaradi mene/nekoga drugega….nihce ni direktno povedal, da ko bo bo kriterij dosezen, ne bo vec potrebno PCT. Edino ce bodo drzave EU smernice “povozile”?
Men, k mam verjetn kako zdravo možgansko celico je blo to jasno že aprila. Pa sem vseen cepljen. Tko da če je korenček naredu svoje je sam dobro.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Dobro, ampak tebe je korona kar fajn povozila in si se cepil iz zdravstenih razlogov, ali pač?

Saj jaz sem se tudi cepil proti klopnem meningoencefalitisu

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
V zadnjih 14 dneh sem obkrožen s korono, tak da jo imamo zdaj tudi v hiši.
Prvi je imal znanec, ki je bil kužen preden je okužil drugega znanca, ki je okužil naprej.

Pri nas koroni na srečo lahko rečemo slab prehlad in smo brezveze doma.
Druga dva sta bila malo boga 2 dni.

Jaz, ki sem prebolel pred pol leta, se nisem nalezel od nobenega, čeprav smo bili v tesnem stiku, tudi od moje ne, pa sma izmenjala kar nakaj sline. Otroci so tudi brez okužbe.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
V zadnjih 14 dneh sem obkrožen s korono, tak da jo imamo zdaj tudi v hiši.
Prvi je imal znanec, ki je bil kužen preden je okužil drugega znanca, ki je okužil naprej.

Pri nas koroni na srečo lahko rečemo slab prehlad in smo brezveze doma.
Druga dva sta bila malo boga 2 dni.

Jaz, ki sem prebolel pred pol leta, se nisem nalezel od nobenega, čeprav smo bili v tesnem stiku, tudi od moje ne, pa sma izmenjala kar nakaj sline. Otroci so tudi brez okužbe.
In glede na cas tvojega prebolevanja, si ti prebolel originalen wuhanski virus, ta dva znanca sta pa s 95% gotovostjo okuzena z angleskim sevom in glede na to, da se nisi okuzil nakazuje, da naravna imunost sciti tudi med razlicnimi sevi.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Danes gledal na eni ITA postaji ... Po smrti enega mlajšega zdravega vojaka po cepljenju pri njih (obdukcija!), so mnogi zdravniki pisali njihovi NIJZ in EMI, da ne bi smeli cepit prebolevnikov, ki imajo še protitelesa in bi morali vse prej testirat z antigenskim testom in če bi bili pozitivni, jih ne bi smeli cepit ! Ugotovitev smrti pri onem nesrečniku : bil je + asimptomatik (Okužen, Ok mu imunski sistem deloval), ko so ga pa še cepili (AZ), pa je doživel prekomerno reakcijo zaradi cepiva in ga je pobralo (citotoksični vihar) !!! Zdaj pa je neke vrste Afera, ker ti EU+ITA birokrati še kar bluzijo po starem in ne j*bejo dejstev ... kao ne priznajo, da je bilo cepljenje krivo za smrt .... Saj pri nas je bilo podobno z ono ženo našega bruseljskega predstavnika ....

... in potem bi zdaj radi cepili še deco (razen izjem), ki bi potem lahko postali asimptomatski prenašalci, kljub cepivu....

Medtem pa medicinsko osebje na Norveškem = sestre ne želijo več bit poskusni kunci in ne prihajajo na 2nd shot, še posebej oni, ki so bili upaljeni z AZ pred prepovedjo in ne želijo koktajla z drugim cepivom ... le zakaj ne ? :zavijazocmi:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Danes gledal na eni ITA postaji ... Po smrti enega mlajšega zdravega vojaka po cepljenju pri njih (obdukcija!), so mnogi zdravniki pisali njihovi NIJZ in EMI, da ne bi smeli cepit prebolevnikov, ki imajo še protitelesa in bi morali vse prej testirat z antigenskim testom in če bi bili pozitivni, jih ne bi smeli cepit ! Ugotovitev smrti pri onem nesrečniku : bil je + asimptomatik (Okužen, Ok mu imunski sistem deloval), ko so ga pa še cepili (AZ), pa je doživel prekomerno reakcijo zaradi cepiva in ga je pobralo (citotoksični vihar) !!! Zdaj pa je neke vrste Afera, ker ti EU+ITA birokrati še kar bluzijo po starem in ne j*bejo dejstev ... kao ne priznajo, da je bilo cepljenje krivo za smrt .... Saj pri nas je bilo podobno z ono ženo našega bruseljskega predstavnika ....

... in potem bi zdaj radi cepili še deco (razen izjem), ki bi potem lahko postali asimptomatski prenašalci, kljub cepivu....

Medtem pa medicinsko osebje na Norveškem = sestre ne želijo več bit poskusni kunci in ne prihajajo na 2nd shot, še posebej oni, ki so bili upaljeni z AZ pred prepovedjo in ne želijo koktajla z drugim cepivom ... le zakaj ne ? :zavijazocmi:
Imam dobrega prijatla, ki si je dal vbrizgat jonsona, čeprav je imel uradan izpis in veliko število protiteles.
Brez cepiva ni mogel opravljati svojega posla.

• Jezen sem
Reactions: Ytbnd in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Hm…

V bolnišnicah se zdravi 198 covidnih bolnikov, 48 jih potrebuje intenzivno zdravljenje.