Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.135
7.021
113
Res je, ampak cepili so se zaradi “dopusta” in ne zaradi mene/nekoga drugega….nihce ni direktno povedal, da ko bo bo kriterij dosezen, ne bo vec potrebno PCT. Edino ce bodo drzave EU smernice “povozile”?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.135
7.021
113

Cepilni centri, tudi mobilni, Američane te dni čakajo za skoraj vsakim vogalom. Tudi na plažah. 52 odstotkov odraslih Američanov je že cepljenih, več kot 60 pa je zaščitenih z vsaj z enim odmerkom. Zato se širom države pojavljajo podobe normalnosti - gneča, polne restavracije, potovanja.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.060
-8.773
113
Res je, ampak cepili so se zaradi “dopusta” in ne zaradi mene/nekoga drugega….nihce ni direktno povedal, da ko bo bo kriterij dosezen, ne bo vec potrebno PCT. Edino ce bodo drzave EU smernice “povozile”?
Zato, ker so se cepili, bodo imeli dopust tudi v jeseni in čez zimo. Če jih bo dovolj cepljenih, bodo reševali tudi tvojo ritko.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.135
7.021
113
Zakaj bi mi bili problem, ki nismo imeli niti dneva bolniške, delali ves čas v pisarni, vse delovne dni, kaj šele bili v bolnici?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.554
4.708
113
Lep primer, kako bo izgledalo jeseni in pozimi, če ne bo precepljenost res visoka je sedaj Anglija.

Imajo lepo število cepljenih, a še vedno jih je 40% necepljenih. Sprostijo ukrepe, necepljeni se začnejo pospešeno okuževati. Ker so številke visoke, jih kljub mlajšim letom še vedno kar nekaj pristane v bolnicah. Vlada gleda več ali manj le cifre okuženih in na podlagi tega že uvajajo ukrepe.

Torej dokler bomo imeli preveč necepljenih, ne bo polnega sproščanja, ker bo okuženih dovolj, da glupe vlade uvajajo ukrepe na podlagi tega. Tudi, če bolnice ne bi bile več pod hudim pritiskom.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.936
9.480
113
Men, k mam verjetn kako zdravo možgansko celico je blo to jasno že aprila. Pa sem vseen cepljen. Tko da če je korenček naredu svoje je sam dobro.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.135
7.021
113
Dobro, ampak tebe je korona kar fajn povozila in si se cepil iz zdravstenih razlogov, ali pač?

Saj jaz sem se tudi cepil proti klopnem meningoencefalitisu