Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.542
2.409
113
Pomurje
V zadnjih 14 dneh sem obkrožen s korono, tak da jo imamo zdaj tudi v hiši.
Prvi je imal znanec, ki je bil kužen preden je okužil drugega znanca, ki je okužil naprej.

Pri nas koroni na srečo lahko rečemo slab prehlad in smo brezveze doma.
Druga dva sta bila malo boga 2 dni.

Jaz, ki sem prebolel pred pol leta, se nisem nalezel od nobenega, čeprav smo bili v tesnem stiku, tudi od moje ne, pa sma izmenjala kar nakaj sline. Otroci so tudi brez okužbe.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.100
4.096
113
V zadnjih 14 dneh sem obkrožen s korono, tak da jo imamo zdaj tudi v hiši.
Prvi je imal znanec, ki je bil kužen preden je okužil drugega znanca, ki je okužil naprej.

Pri nas koroni na srečo lahko rečemo slab prehlad in smo brezveze doma.
Druga dva sta bila malo boga 2 dni.

Jaz, ki sem prebolel pred pol leta, se nisem nalezel od nobenega, čeprav smo bili v tesnem stiku, tudi od moje ne, pa sma izmenjala kar nakaj sline. Otroci so tudi brez okužbe.
In glede na cas tvojega prebolevanja, si ti prebolel originalen wuhanski virus, ta dva znanca sta pa s 95% gotovostjo okuzena z angleskim sevom in glede na to, da se nisi okuzil nakazuje, da naravna imunost sciti tudi med razlicnimi sevi.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Danes gledal na eni ITA postaji ... Po smrti enega mlajšega zdravega vojaka po cepljenju pri njih (obdukcija!), so mnogi zdravniki pisali njihovi NIJZ in EMI, da ne bi smeli cepit prebolevnikov, ki imajo še protitelesa in bi morali vse prej testirat z antigenskim testom in če bi bili pozitivni, jih ne bi smeli cepit ! Ugotovitev smrti pri onem nesrečniku : bil je + asimptomatik (Okužen, Ok mu imunski sistem deloval), ko so ga pa še cepili (AZ), pa je doživel prekomerno reakcijo zaradi cepiva in ga je pobralo (citotoksični vihar) !!! Zdaj pa je neke vrste Afera, ker ti EU+ITA birokrati še kar bluzijo po starem in ne j*bejo dejstev ... kao ne priznajo, da je bilo cepljenje krivo za smrt .... Saj pri nas je bilo podobno z ono ženo našega bruseljskega predstavnika ....

... in potem bi zdaj radi cepili še deco (razen izjem), ki bi potem lahko postali asimptomatski prenašalci, kljub cepivu....

Medtem pa medicinsko osebje na Norveškem = sestre ne želijo več bit poskusni kunci in ne prihajajo na 2nd shot, še posebej oni, ki so bili upaljeni z AZ pred prepovedjo in ne želijo koktajla z drugim cepivom ... le zakaj ne ? :zavijazocmi:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.542
2.409
113
Pomurje
Danes gledal na eni ITA postaji ... Po smrti enega mlajšega zdravega vojaka po cepljenju pri njih (obdukcija!), so mnogi zdravniki pisali njihovi NIJZ in EMI, da ne bi smeli cepit prebolevnikov, ki imajo še protitelesa in bi morali vse prej testirat z antigenskim testom in če bi bili pozitivni, jih ne bi smeli cepit ! Ugotovitev smrti pri onem nesrečniku : bil je + asimptomatik (Okužen, Ok mu imunski sistem deloval), ko so ga pa še cepili (AZ), pa je doživel prekomerno reakcijo zaradi cepiva in ga je pobralo (citotoksični vihar) !!! Zdaj pa je neke vrste Afera, ker ti EU+ITA birokrati še kar bluzijo po starem in ne j*bejo dejstev ... kao ne priznajo, da je bilo cepljenje krivo za smrt .... Saj pri nas je bilo podobno z ono ženo našega bruseljskega predstavnika ....

... in potem bi zdaj radi cepili še deco (razen izjem), ki bi potem lahko postali asimptomatski prenašalci, kljub cepivu....

Medtem pa medicinsko osebje na Norveškem = sestre ne želijo več bit poskusni kunci in ne prihajajo na 2nd shot, še posebej oni, ki so bili upaljeni z AZ pred prepovedjo in ne želijo koktajla z drugim cepivom ... le zakaj ne ? :zavijazocmi:
Imam dobrega prijatla, ki si je dal vbrizgat jonsona, čeprav je imel uradan izpis in veliko število protiteles.
Brez cepiva ni mogel opravljati svojega posla.

• Jezen sem
Reactions: Ytbnd in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.137
7.022
113
Hm…

V bolnišnicah se zdravi 198 covidnih bolnikov, 48 jih potrebuje intenzivno zdravljenje.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.100
4.096
113
Gledam Juzno Ameriko, kjer gredo zdaj v zimo. Konkretno Chile.
Precejenost imajo 58% z eno dozo in 46% z dvema dozama.
Okuzbe in smrti pa na vrhuncu:

19. jul 2007
2.876
1.599
113

Ker si pozabljiv, pa imam ravno čas (in voljo) se bom ponavljal.

Večina cepljenih v Čilu je cepljenih s kitajskim cepivom, ki po že uradnih podatkih ima zelo nizko učinkovitost pri Wuhanskem sevu (55 %). Kako bi se danes odrezal v kakšni relevantni študiji danes v zahodnem svetu je vprašljivo (zelo verjetno bi bil pod 50 % in kot tak, se ne bi kvalificiral kot cepivo proti COVID-19).

Vse države, ki imajo znaten delež cepljenih s kitajskim cepivom, odstopajo (so slabe) po prevenciji COVID-a, kar daje vedeti da se tistih 55 % odraža tudi v realnosti.

"Some 93% of the doses administered were the CoronaVac vaccine, manufactured by Chinese state run pharmaceutical Sinovac, and 7% the more effective Pfizer BioNTech vaccine."

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113

Večina cepiva v Čilu je bilo kitajskega njegova učinkovitost proti brazilskem sevu ki je pri njih prisoten pa je samo 50%. Torej niso nič dlje kot smo pri nas vsaj kar se okuženih tiče.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.941
9.473
113
Se
Ker si pozabljiv, pa imam ravno čas (in voljo) se bom ponavljal.

Večina cepljenih v Čilu je cepljenih s kitajskim cepivom, ki po že uradnih podatkih ima zelo nizko učinkovitost pri Wuhanskem sevu (55 %). Kako bi se danes odrezal v kakšni relevantni študiji danes v zahodnem svetu je vprašljivo (zelo verjetno bi bil pod 50 % in kot tak, se ne bi kvalificiral kot cepivo proti COVID-19).

Vse države, ki imajo znaten delež cepljenih s kitajskim cepivom, odstopajo (so slabe) po prevenciji COVID-a, kar daje vedeti da se tistih 55 % odraža tudi v realnosti.

"Some 93% of the doses administered were the CoronaVac vaccine, manufactured by Chinese state run pharmaceutical Sinovac, and 7% the more effective Pfizer BioNTech vaccine."
Sej, če bi Andy po kakem čudežu takrat dobil Pfizerja bi hitro našel dokaze za popolnoma druge teze.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.137
7.022
113
Torej bomo sli v jesen v slabsi formi, kot lani? In panika “stroke” bo samo poslabsala zadeve, ker bodo spet španali s ukrepi…

ce tokrat ne bo folku dopisdlo…