Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.533
2.296
113
Mi bi lahko v znak solidarnosti do Avstralije, poslali down under naše strokovnjake.

Svete tri kralje, Andy, Darjan in mirsi.

Pri vsej strokovnosti ni hudič da jih rešijo v 14 dneh.

Naj nekdo pošlje mail na vlado.

Pa na lekarne Ljubljana se lahko vpraša če imajo kake stare zaloge ivermectina, pa naj se to peljejo dol

• Haha
Reactions: cappy

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Mi bi lahko v znak solidarnosti do Avstralije, poslali down under naše strokovnjake.

Pa na lekarne Ljubljana se lahko vpraša če imajo kake stare zaloge ivermectina, pa naj se to peljejo dol
Kaj je za reševati v Avstraliji? na celem otoku imajo 10 okužb dnevno. Še kolere in ebole dnevno več odkrijejo. Lahko pa se jih poskuša politično preusmeriti stran od nacistične ideologije.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR

Boljše bi blo, da jim solidarnostno pošljemo našo vlado in zdravnike, da jim poberejo letni proračun.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.573
-3.826
113
Tvoje mnenje je približno tako relevantno kot AndY1-jevo. Oba sta klatila nebuloze o prekuženosti, danes pa vidimo, kje smo.
In kje smo danes? v lokalno zeleni? al še čakamo na stotine resno bolnih in umrlih, ki so jih napovedali naši strokovnjaki zaradi druženja 27. apr. Al še mal počakamo na fuzbal pa giro, da vidimo padec okužb in hkrati tudi rast ????

No vedno, ko so se ukrepi sprostili, je tudi število okužb začelo padat. V času, ko smo imeli najhujše ukrepe, in najhujšo represijo, smo pa tokli rekorde in pristali na svetovnem vrhu po številu smrti.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in p4pe

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.037
113
kod Džej-Zija
In kje smo danes? v lokalno zeleni? al še čakamo na stotine resno bolnih in umrlih, ki so jih napovedali naši strokovnjaki zaradi druženja 27. apr. Al še mal počakamo na fuzbal pa giro, da vidimo padec okužb in hkrati tudi rast ????

No vedno, ko so se ukrepi sprostili, je tudi število okužb začelo padat. V času, ko smo imeli najhujše ukrepe, in najhujšo represijo, smo pa tokli rekorde in pristali na svetovnem vrhu po številu smrti.
Nekako tako kot so zaradi globalnega segrevanja izumrli pirati. :bonk:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Prvih 10 na svetu po številu mrtvih na milijon (bez dveh žepnih državic). Brazilije ni zraven ki je na 9 mestu mi pa na 10. 11 mesto Italija, 12 Hrvaška.

1622207422606.png

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Najdi sistem v Indiji, ki bo štel smrti, pa si zmagovalec.
O Indiji zgleda veš zelo malo. Lahko bi jo primerjal z evropskimi državami, kjer velik del brez problema konkurira Švici, Nemčiji, na drugi strani pa najbolj revna ozemlja vseeno niso kaj bolj slabša kot kakšna Bosna, Romunija.

• Haha
Reactions: cappy