Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
BS.
komplicaranje za brezveze oziroma za grupe, ki sluziijo na ta račun. Medicinke se še vedno tepejo za dodatke, ki jih priodbijo če so n acepilnem mestu in dokler bo to šlo, bo to lepo za "stroko". In še ostale stvari. Pol stvari itak še ne poznamo, kdo ima korist od tega.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Vietnamci pravkar zapirajo(praktično vse storitvene dejavnosti, hude omejitve v trgovinah,...) 8 miljonsko mesto zaradi 37 primerov.

Tako zgleda kitajski način

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Sej avstralcev tudi ne štekam. To so isti bedaki kot pri nas, samo na glavo so obrnjeni. Sedaj ko se mi na severu grebemo za cepiva in smo na 20% precepljenosti so oni uživali poletje, precepili se niso nič. Sezona virusov se jim pa začenja. Pri nas se gredo bedake s cepilno kampanijo ko virusa ni, pri njih pa glavo v pesek ko je bil še čas da se cepijo. Skratka kar pripravite se da bo letos tam po 25. juniju v AU "kritično" in bomo zato tudi mi morali nosit čez poletje maske na nudistični plaži.

Fora je da tudi če bi se 100% cepil bi bilo isto. Bilo bi par primerov in bi bil lockdown. Razlike ni.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Novo naključje:
potem ko je Fauci izjavil, da ni siguren (⁴ dni nazaj), če je c19 naraven ali man-made, je FB spremenil odločitev o brisanju postov

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Izvoli, vprašaj jih.
Pa predlagaj jim kaj, sem siguren, da jih lahko tudi veliko naučiš.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
astra zeneca z nečistočami, johnoson in stra lahko povzroča strdke, zdaj so celo to nagruntali, in podobne fore...v glavnem eksperiment..
virus se širi s pogledom a za test palca do malih možganov. Paranoja da te kap. Bolan svet. A nekdo ima koristi, velike. Oblastnik za utrjevanje oblasti (fetiš), tarčna industrija pa za dobičke, noskončne. To pa smo se že naučili letos, ali?

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
astra zeneca z nečistočami, johnoson in stra lahko povzroča strdke, zdaj so celo to nagruntali, in podobne fore...v glavnem eksperiment..
virus se širi s pogledom a za test palca do malih možganov. Paranoja da te kap. Bolan svet. A nekdo ima koristi, velike. Oblastnik za utrjevanje oblasti (fetiš), tarčna industrija pa za dobičke, noskončne. To pa smo se že naučili letos, ali?
Tudi Pfizer in Moderna povzročata strdke, samo reklamo imata boljšo v EU. Večina cepiv v minimalnem promilu povzroča strdke, enako tablete, ki jih folk golta brez problema. Kontracepcijske tablete povzročajo strdke v mnogo višjih številkah, pa jih ženske (mnogokrat na zahtevo tipčkov, ki ne bi dali plastike gor - nekje isti rang idiota kot rokca buba pri cepivih) jejo kot bombončke. Nehaj jamrat, ker ste že prav patetični. Moški z veliko začetnico res.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Še vedno so cepiva boljša, kot to, kar povzroči kovid - ampak samo za rizične, oz tiste, ki bi jih itak kovid "dobil".

Da pa se vsiljuje cepiva otrokom in zdravim - priceless.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in jendomen

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Še vedno so cepiva boljša, kot to, kar povzroči kovid - ampak samo za rizične, oz tiste, ki bi jih itak kovid "dobil".

Da pa se vsiljuje cepiva otrokom in zdravim - priceless.
Za otroke sem seveda proti. Odrasle pa bi sam odredil obvezno cepljenje za vse nad 60 let. Obvezno, brez vprašanj. Če se nočeš padeš pod močno zaostrene PCT pogoje, kar pomeni, da pravega življenja zate ni. Ostali po želji. In bi spremljal zasedenost bolnic. Če se izkaže, da je to premalo in jo polniljo 50 do 60 letniki, bi odredil obvezno cepljenje še za njih, itd., da se najde uravnilovka. Ne bi spremljal okuženih, ker je čisti non factor, če cepiva delujejo in zmanjšujejo težke poteke bolezni. Gledal bi izključno bolnice, ki bi imele pripravljene toliko oddelkov, da vsi ostali programi lahko še normalno tečejo.

To bi bil moj sistem. Ker pa ni in ker so 60+ letni nedorasla teleta, ki se mnogi ne bodo cepili, bodo seveda spet polnili bolnice in zaradi tega bomo vsi zaprti doma, vključno z otroki, ki jih naša vlada prve potolče. Zato ni druge, kot, da se cepimo vsi, tudi mlajši v čim večjem številu in s tem zmanjšujemo pretok virusa, ki tako mogoče ne bo prišel do nedoraslega teleta. Žal je trenutno tako.

19. jul 2007
2.841
1.566
113
Pojdi na fda.gov in pojdi na odpoklice zdravil in boš videl koliko stvari gre lahko narobe.
Saj Sputnik V ima tudi težave s kvaliteto cepiv.

Za malo širšo sliko, John Oliver se je dotaknil tematike kvalitete zdravil par let nazaj:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.758
113
kod Džej-Zija
Imaš prav, ni faking ebola. Je bolj zajebana zadeva. Pri eboli si kužen hkrati s simptomi in v državi z delujočim zdravstvom in vzpostavljeno higieno do resnega izbruha ebole sploh priti ne more. Pri covidu se pa stvar širi krepko pred simptomi, če sploh so, virus je pa ravno dovolj "neškodljiv", da ga snežinkice ne jemljete resno. Epidemiološka nočna mora. Kumulativno svetovno število žrtev pa medtem že krepko presega 3,5 milijona.