Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.412
9.683
113
EU
Za otroke sem seveda proti. Odrasle pa bi sam odredil obvezno cepljenje za vse nad 60 let. Obvezno, brez vprašanj. Če se nočeš padeš pod močno zaostrene PCT pogoje, kar pomeni, da pravega življenja zate ni. Ostali po želji. In bi spremljal zasedenost bolnic. Če se izkaže, da je to premalo in jo polniljo 50 do 60 letniki, bi odredil obvezno cepljenje še za njih, itd., da se najde uravnilovka. Ne bi spremljal okuženih, ker je čisti non factor, če cepiva delujejo in zmanjšujejo težke poteke bolezni. Gledal bi izključno bolnice, ki bi imele pripravljene toliko oddelkov, da vsi ostali programi lahko še normalno tečejo.

To bi bil moj sistem. Ker pa ni in ker so 60+ letni nedorasla teleta, ki se mnogi ne bodo cepili, bodo seveda spet polnili bolnice in zaradi tega bomo vsi zaprti doma, vključno z otroki, ki jih naša vlada prve potolče. Zato ni druge, kot, da se cepimo vsi, tudi mlajši v čim večjem številu in s tem zmanjšujemo pretok virusa, ki tako mogoče ne bo prišel do nedoraslega teleta. Žal je trenutno tako.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.442
-3.228
113
Za otroke sem seveda proti. Odrasle pa bi sam odredil obvezno cepljenje za vse nad 60 let. Obvezno, brez vprašanj. Če se nočeš padeš pod močno zaostrene PCT pogoje, kar pomeni, da pravega življenja zate ni. Ostali po želji. In bi spremljal zasedenost bolnic. Če se izkaže, da je to premalo in jo polniljo 50 do 60 letniki, bi odredil obvezno cepljenje še za njih, itd., da se najde uravnilovka. Ne bi spremljal okuženih, ker je čisti non factor, če cepiva delujejo in zmanjšujejo težke poteke bolezni. Gledal bi izključno bolnice, ki bi imele pripravljene toliko oddelkov, da vsi ostali programi lahko še normalno tečejo.

To bi bil moj sistem. Ker pa ni in ker so 60+ letni nedorasla teleta, ki se mnogi ne bodo cepili, bodo seveda spet polnili bolnice in zaradi tega bomo vsi zaprti doma, vključno z otroki, ki jih naša vlada prve potolče. Zato ni druge, kot, da se cepimo vsi, tudi mlajši v čim večjem številu in s tem zmanjšujemo pretok virusa, ki tako mogoče ne bo prišel do nedoraslega teleta. Žal je trenutno tako.
Zakaj pa otrokom ne privoščiš obvezne zaščite pred okužbo, ki bi jo dobili s cepljenjem?
A so zate otroci manj vredni ?

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in novaa

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.894
5.980
113
2000 od 9 milijonov pozitivnih !
Apokalipsa se je začela.

Aja, ni.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.894
5.980
113
Shut up, če nimaš kaj povedati

The test centers receive 18 euros per rapid test.
According to research, the system invites billing fraud due to a lack of controls. Random samples at a single test site in Cologne showed that instead of 70 samples actually taken, almost a thousand had been billed. Samples in Essen and Münster, among others, have unearthed something similar.
Excel in decimalke :evil:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.121
7.019
113
Takrat smo imeli 140 okužb na 100.00 prebivalcev, 250 pacientov v bolnišnicah, od tega 50 na intenzivnih enotah, tako da bo verjetno epidemija končana, ko bomo dosegli nazaj te številke.«

Danes smo na 233/76, so se nam spet zlagali?

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.078
3.563
113
41
Lj
Takrat smo imeli 140 okužb na 100.00 prebivalcev, 250 pacientov v bolnišnicah, od tega 50 na intenzivnih enotah, tako da bo verjetno epidemija končana, ko bomo dosegli nazaj te številke.«

Danes smo na 233/76, so se nam spet zlagali?

Aja, vse omejitve bodo šle? Ker če ne bodo, potem epidemija ne bo končana. Zame to pomeni prost prehod mej brez nekih dokazil, koncerti, tekme itd.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.121
7.019
113
Malo bi bilo nelogicno, ce bi bile omejitve, brez da je razglasena epidemija. Ampak presenetilo me ne bi nic.

imo bodo vlekli, epidemijo, se ko bodo cifre bistveno nizje, ker zdaj jih je presenetilo hitro upadanje brez 60% precepljenosti..:drugace se ne bo prislo do te cifre, kot s represijo

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.078
3.563
113
41
Lj
Malo bi bilo nelogicno, ce bi bile omejitve, brez da je razglasena epidemija. Ampak presenetilo me ne bi nic.

Kakor vem je lani poleti ni bilo več epidemije, pa še vedno ni bilo možno imeti koncertov (razen na prostem s hudimi omejitveni), diskotek, gledalcev na tekmah. Pa kot pravim nismo bili v epidemiji, so jo razglasili šele jeseni spet.