A lahko tudi po preklicu epidemije še posiljujejo s cepivi?
Po moje enako kot proti gripi, pa klopnem meningitisu, pa...
Ali pa, nikoli se ne ve, da bo obvezno 1 x na leto (ali kaj takega)...
Moramo pač počakat... In upat na najboljše...
A lahko tudi po preklicu epidemije še posiljujejo s cepivi?
A to pol pomeni da bom s 1.7. pa do takrat, ko bo cepivo prijelo, nevaren za okolico?Verjetno šele konec junija, ker naj bi gledali rok 6 mesecev od obolenja. Ampak dobiš le eno dozo in potem to šteje skupaj s prebolevnostjo kot dve dozi. Tukaj se mi postavlja vprašanje ali boš imel kaj težav pri prehodih meja in ostalih PCT pravilih v primerjavi z 2x cepljenimi (1x pri Janssen).
Ali kdo že ve kaj bo z 1x cepljenimi z AZ, ki bodo drugo dozo dobili šele konec poletja? Bodo enakopravni pri prehodih meja/ostalih domačih in tujih pravicah ali jih bodo nategnili?
Ne bi jim smel povedat da je že prebolel.Ne bo, na cepilnem mestu ga zavrnejo, tako je bilo pri sodelavcu.
Odvisno od cepilnega mesta. Ponekod nimajo pojma od pojma. Najhuje je pa v Ljubljani.Ne bo, na cepilnem mestu ga zavrnejo, tako je bilo pri sodelavcu.
Sej nima veze.Vglavnem so bili cepljeni z Sinofarmom, ki z ostalimi cepivi ravno nima veze.
Kako si kj Darjan? Dobre volje ? Slabe volje ? Posiljen ?A lahko tudi po preklicu epidemije še posiljujejo s cepivi?
Imam težave z razumevanjem zapisanega. Kaj je noro?V naslednjih tednih se bo v skladu z nacionalno cepilno strategijo intenzivneje začelo izvajati tudi cepljenje zaposlenih v gospodarstvu. To bo potekalo v cepilnih centrih in glede na razpoložljivost mobilnih cepilnih ekip tudi na sedežih podjetij.
Noro
A res? Kje sem jaz napisal, da ste nori, ker se cepite?To je pa ja simpl.... Darjan....
Andy in darjan se obnašata ko moja tašča na pikniku kjer se peče ribe. Ni zadost, da ona rib ne je, sicer jih sploh še probala ni, ampak mora vel čas komentirat, kok je to zanič, pa da smo nori ker jemo ribe...
Dej nehi ga srat no. Kakšno pogojevanje neki.Cepljenje na firmah lahko vodi v pogojevanje delodajalca, kar pa ni dovoljeno. Ampak drzava omogoca to izrabljanje posredno
Torej zdravniški pregled za službo je fašističen pravišCepljenje na firmah lahko vodi v pogojevanje delodajalca, kar pa ni dovoljeno. Ampak drzava omogoca to izrabljanje posredno
Saj so najbrž bili, pa so se uspeli med tem še covid nalezti.Najverjetneje bi bili te na intenzivni tudi brez diagnoze s covidom.
Jih je naš nacistični veliki vodja lepo utišal zgleda.Mene pa še zmeraj zelo skrbi za tiste Velenjske borce učitelje k so vsi zelo zboleli po cepljenju.
A so vsi OK?
RTV SLO nič več ne poroča o tej tragediji
Ti si že dobil pikico?Mene pa še zmeraj zelo skrbi za tiste Velenjske borce učitelje k so vsi zelo zboleli po cepljenju.
A so vsi OK?
RTV SLO nič več ne poroča o tej tragediji
V naslednjih tednih se bo v skladu z nacionalno cepilno strategijo intenzivneje začelo izvajati tudi cepljenje zaposlenih v gospodarstvu. To bo potekalo v cepilnih centrih in glede na razpoložljivost mobilnih cepilnih ekip tudi na sedežih podjetij.
Noro