Topšit, končno. Da se rešimo te nadlogeV naslednjih tednih se bo v skladu z nacionalno cepilno strategijo intenzivneje začelo izvajati tudi cepljenje zaposlenih v gospodarstvu. To bo potekalo v cepilnih centrih in glede na razpoložljivost mobilnih cepilnih ekip tudi na sedežih podjetij.
Noro
Zajebala?Hospitaliziranih je 421 oseb, od tega jih je 121 na intenzivni negi.
Zdaj niti nima več smisla tega spremljat, ker je vlada lepo zajebala vse s PCT pogojem, ne glede na št hospitaliziranih.
Tebi se zdi OK, da se ljudje cepijo zaradi PCT razlogov?Mene ni. In še veliko drugih ne.
Samo telebane, ki se ne upajo cepiti
Ne, razlogi so drugi, sam takim kot si ti pač niso jasni. Pol pa mamo korenčka.Tebi se zdi OK, da se ljudje cepijo zaradi PCT razlogov?
Če se budale lahko prepriča le na tak način, so be it.Tebi se zdi OK, da se ljudje cepijo zaradi PCT razlogov?
Prebolel sem Covid, ravno za novo leto. Se lahko cepim že zdaj?
Če se budale lahko prepriča le na tak način, so be it.
Pametni se bodo cepili brez vzpodbud.
Budale. Ampak zakaj se ene budale vedno sklicujejo na druge budale?Kaksno pa imas mnenje o tistih, rizicnih in starejsih, ki se ne cepijo?
Budale. Ampak zakaj se ene budale vedno sklicujejo na druge budale?
Jaz sem prebolel novembra.Lahko se samo boš dobil samo eno dozo. Moja stara se je včeraj prijavila pa so jo danes že cepili. Pa je prebolela konec novembra. So rekli samo eno dozo.
Sem samo citiral, tako da če bo Alter YT epidemiološki team™ (darjan, ...) večkrat prebral, da se ga bo mogoče prijelo (vem, upanje umre zadnje)Ne, dragi darjanček, efekt cepljenja je pri nalezljivih boleznih odvisen od precepljenosti. To ni klopni meningitis, ki vpliva samo na obolelega in ostane tam. Za zaustavitev epidemije ne gre drugace, kot da smo cepljeni vsi.