Mimogrede, ko sem bil star 8 let, sem v bolnici vec mesecev oblezal za sklepno revmo. Nic ni pomagalo. Dobival sem penicilin vsako jutro v rit. Bil sem prakticno negibljiv.S kakšnim cepivom? Če je po tvoje EKSPERIMETNALNO cepivo?
AndY1, drži, sedaj poteka 3. faza kliničnih študij.Seveda je eksperimentalno. Tretja klinicna faza bo zakljucena sele 2023. Mogoce se ne zavedate, ampak vsi smo del eksperimenta.
Vi ste tisti, ki ste pocepljeni, ostali smo kontrolna skupina.
Tebi pa ni jasno razmerje med rizikom, ce ne naredis nic ali pa ce sprejmes eksperimentalno zdravilo/cepivo. Pri njegovi starosti je riziko, da ne naredi nic, vecje.Še enkrat ti bom napisal, kaj si napisal: očeta si dal cepit s po tvoje eksperimentalnim cepivom, v Mazdo pa ne bi niti pod razno dal eksperimentalnega olja. To si ti napisal.
Eh, brez veze. Do sedaj me je bilo skoraj sram, da imam take sodržavljanje, sedaj me je pa groza.
Tebi pa ni jasno, da tvoj zblojen um ne dojame razlike med očetom in Mazdo. V Mazdi bi bil rizik kaj? Da ti motor rikne? U sranje ej, verjamem da bi glede na tvoje izpade za druge nepomembne stvari doživel kolaps, ampak ej, sej fotrov je več in se jih s par jurji kupi na polici v Hoferju, drugače pa prek neta naročiš na foterdirekt, pa je. Važno da je kup pločevine brezmadežen.Tebi pa ni jasno razmerje med rizikom, ce ne naredis nic ali pa ce sprejmes eksperimentalno zdravilo/cepivo. Pri njegovi starosti je riziko, da ne naredi nic, vecje.
Mimogrede, sem bral, da zdaj ugotavljajo, kaj je tisto, kar SARS-COV2 virus naredi tako problematicnega za prebolevanje, torej zaradi cesar tako hudo zbolis.AndY1, drži, sedaj poteka 3. faza kliničnih študij.
Po 3. fazi kliničnih študij pride redna odobritev, potem pa sledi 4. faza kliničnih študij (namenjena beleženju dolgotrajnih efektov). Tudi če pride neko novo zdravilo, redno odobreno in ga dobiš, si del kliničnega testiranja.
Phases of clinical research - Wikipedia
en.wikipedia.org
Jao si trd.Tebi pa ni jasno, da tvoj zblojen um ne dojame razlike med očetom in Mazdo. V Mazdi bi bil rizik kaj? Da ti motor rikne? U sranje ej, verjamem da bi glede na tvoje izpade za druge nepomembne stvari doživel kolaps, ampak ej, sej fotrov je več in se jih s par jurji kupi na polici v Hoferju, drugače pa prek neta naročiš na foterdirekt, pa je. Važno da je kup pločevine brezmadežen.
Pa prehodov preko meja, brez pogojev in omejitev, za vse na svetu! SIC!...Za takojšnjo sprostitev koncertov in drugih prireditev "brez pogojevanj in privilegiranj"
Torej korenček in palica za butce delujeta Super!Grem stavit, da se vas je 90% mlajsih od 50 cepilo samo zaradi potrdila. Verjamem pa, da tega ne boste nikoli priznali.
Kakšno zvezo ima to s cepljenjem? Darjanček, temo menjaš, ker ti ne paše.
Obstaja samo 1 resnica in to je tvoja. Ker ti se le spoznas. Mas starse zdravnike pa babo farmacevtko. In kdor se ne cepi je neumen ker si ti tako rekel.Torej korenček in palica za butce delujeta Super!
Važen je končni rezultat-čim več prekuženih. Jasno vsak z IQjem višjim od trenutne temperature ve, da je prekuževanje boljše s cepivom. Tisti ki ne, rabite brco v rit.
99% ljudi ki jih poznam, se grejo oz. so se šli cepit zgolj zaradi ugodnosti. Jebe se folku za zdravje, gremo na morje!Grem stavit, da se vas je 90% mlajsih od 50 cepilo samo zaradi potrdila. Verjamem pa, da tega ne boste nikoli priznali.
Sori, ampak starši zdravniki in žena farmacevtka, meni se to okolje ne zdi bebavo in nerazgledano? Koliko doktoratov imaš pa ti? Pa ne tiste plačane, in YT kanali ne štejejo, saj veš.Obstaja samo 1 resnica in to je tvoja. Ker ti se le spoznas. Mas starse zdravnike pa babo farmacevtko. In kdor se ne cepi je neumen ker si ti tako rekel.
S takimi argumenti bos mogoce uspel v svojem bebavem okolju, prepricati razglednih ljudi pa zal ne...
Dolgorocnih stranskih ucinkov se znanost ne pozna, ker ne more. Ni se preteklo zadosti casa. Ti rojevas svojo resnico iz nic, hkrat pa nas oznacujes za bedake, obenem pa ne navedes enega vira.Dejansko je resnica vedno samo ena, če smo že pri tem.
No in ta "moja" resnica ima podporo znanosti, tvoja pa podporo FB.
Kaj želiš povedat s tem?Dolgorocnih stranskih ucinkov se znanost ne pozna, ker ne more. Ni se preteklo zadosti casa. Ti rojevas svojo resnico iz nic, hkrat pa nas oznacujes za bedake, obenem pa ne navedes enega vira.
Resnicno upam, da ne bo kaksnih hujsih dolgorocnih stranskih ucinkov, ker ce bodo, potem boste fejst gagal, mi pa tudi, ker nas ne bo dosti ostalo, da bi vzdrzevali stvari pokonci.
Dejva čist po kmečko ok.Dolgorocnih stranskih ucinkov se znanost ne pozna, ker ne more. Ni se preteklo zadosti casa. Ti rojevas svojo resnico iz nic, hkrat pa nas oznacujes za bedake, obenem pa ne navedes enega vira.