Kaj si potem šele ti, ki podpiraš v vseh pogledih dosti slabšo opcijoMengele, si to ti?
Prijavi se, morda bodo nehali gnjavit.Od kod in komu “pravica” da mi spamma s tem na telefon? Komu prijavim? IP?
Hvala vsem, ki ste se že cepili in tako prispevali k zajezitvi širjenja Covid-19.
Če se še niste cepili in ste starejši od 18 let, se lahko za cepljenje prijavite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.
Nalezimo se dobrih navad - cepimo se.
Lep pozdrav. NIJZ
Od kod in komu “pravica” da mi spamma s tem na telefon?
Od kod in komu “pravica” da mi spamma s tem na telefon? Komu prijavim? IP?
Hvala vsem, ki ste se že cepili in tako prispevali k zajezitvi širjenja Covid-19.
Če se še niste cepili in ste starejši od 18 let, se lahko za cepljenje prijavite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.
Nalezimo se dobrih navad - cepimo se.
Lep pozdrav. NIJZ
V imenu NIJZ so sporočila pošiljali operaterji svojim uporabnikom. (Torej NIJZ nima tvoje telefonske št.) Sporoči operaterju, da nočeš več takih SMSov, mogoče pomaga.
V bistvu s tem odnosom in morjem narediš več za zdravje99% ljudi ki jih poznam, se grejo oz. so se šli cepit zgolj zaradi ugodnosti. Jebe se folku za zdravje, gremo na morje!
Pfizer ima več prijav stranskih učinkov vključno z redkimi strdki, tako, da se res dela krivica AZ. Žal ne pomaga glupa vlada, ki še vedno vztraja z drugo dozo po 3 mesecih in jim ne kapne, da ljudje nočejo iti čez poletje s samo eno dozo cepiva.No, ogromno ima pri tem tudi katastrofalna komunikacija z javnostjo. Seveda zgornjih darjanov ne prepriča nič, sam ogromno ljudi je pa samo strah, in to je treba razumet.
Moja mat je kr dihat nehala, k sm reku, da sem se cepil z AZ, sm ji reku da nej zadiha, da si nisem strupa za podgane dal vbrizgat. S Pfizerjem se je cepla brez bojazni.
Težava je pri takih samo v tem, da imajo preveč časa in nimajo kaj delat, s takimi bedastočami se pa potem počutijo koristne in pametne. Par zrnc v glavi bi tudi koristilo.Se strinjam. Ampak kot vedno je za sedanje stanje zaslužnih več faktorjev in menim, da pri najbolj glasnih anticepilcih pa še kakšnih ta zgrešena komunikacija oz. slab PR za cepljenje nima veliko veze. Ima to veliko vlogo pri starejših kot je tvoja mat (pa pri moji je v bistvu identično) ampak pri mlajši in srednje stari populaciji je pa stvar že malo drugačna, saj imajo/imamo na voljo še mnogo drugih kanalov za pridobivanje informacij in ne samo zgrešen vladni PR.
Kaj nekatere en tak sms dejansko tako zmoti? Pogledaš in pozabiš, če si že tako proti. Ne rečem, če bi jih pošiljali non-stop oz. mnogo takih ampak da dobiš tistega enega in potem zganjaš paniko... škoda časa in živcev.
In pa kot je bilo že večkrat izpostavljeno - če bi narod manj egoistično gledal na to cepljenje ter deloval v smeri kolektivne dobrobiti družbe taki sms-i plus vse ostalo v obliki palice in korenčka enostavno ne bi bilo potrebno.
Glej v imenu “nacionalnega interesa” se pohodi vse pravice.
Da pa bi en joža sp poslal reklamni sms pa bi ga do kože odrli.
Dej mi nekaj razloži: vsi vemo, da je kajenje škodljivo, pa precej ljudi še vedno kadi. Toliko o racionalnosti ljudi. Ali je tudi škodljivost kajenja zmanipulirana?Ta korist ja zmanipulirana. Če bi bila dejanska, bi se tepli za cepivo