Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.132
7.021
113
Dej mi nekaj razloži: vsi vemo, da je kajenje škodljivo, pa precej ljudi še vedno kadi. Toliko o racionalnosti ljudi. Ali je tudi škodljivost kajenja zmanipulirana?

Ne, ni, cca 20% kadilcev podleže zaradi raka - čeprav je direktnost tukaj težko dokazati, ker je poleg še ogromno ostalih faktorjev.

Imaš pa prav, kajenje je veliko bolje nevarno, kot korona.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.452
-3.294
113

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mater, sem upal da bo ze kojc s to korono do jeseni.

kaj dodatki bojo tud do takrat laufal? mater, nekaterim se bo stanje konkretno popravilo.

kdaj mislijo nehat srat s temi dodatki? od kje ves ta denar? prejsnja leta ni bilo da bi 20e dvignili place, zdej pa ni problema 65% vsem v zdravstvu in ju. VSEM. tudi tistim, ki sploh vidijo ne ordinacije...

mater. vsak mesec 65% visja placa. ze 1 leto. za prazen nic. da so tiho.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.685
2.565
113
To je pa ja simpl.... Darjan....

Andy in darjan se obnašata ko moja tašča na pikniku kjer se peče ribe. Ni zadost, da ona rib ne je, sicer jih sploh še probala ni, ampak mora cel čas komentirat, kok je to zanič, pa da smo nori ker jemo ribe...
A ostalo meso, ki je bilo pečeno na istem mestu kot ribe, poje?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.911
6.072
113
Od kod in komu “pravica” da mi spamma s tem na telefon? Komu prijavim? IP?

Hvala vsem, ki ste se že cepili in tako prispevali k zajezitvi širjenja Covid-19.
Če se še niste cepili in ste starejši od 18 let, se lahko za cepljenje prijavite na https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.
Nalezimo se dobrih navad - cepimo se.
Lep pozdrav. NIJZ
Vsak dan dokazuješ kako veliki kreten si. In vsak dan hujši in hujši. A res misliš da si nedotakljiv in da nad teboj ni nikogar več? Očitno nikoli nisi imel šefa, da bi te vsaj on podučil da si nekje pri dnu družbenega reda, in da je nad teboj še veliko ljudi ki ti smejo reči kaj boš delal in kaj ti oni lahko storijo.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in McGiver

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.911
6.072
113
Sem rojen v času Tita, ja in v teh letih sem navajen še marikaj hujšega, kot to da NIJZ pošlje SMS z vabilom na cejenje. Sploh pa je uvedba nacionalnega obveščanja dobrodošla, v kolikor je v korist državi in njenim državljanom.

Tako mimogrede, a to te ne moti da ti MNZ pošlje SMS vsakič, ko prečkaš mejo? A policista tudi vprašaš kdo mu daje pravico da te ustavi ob rutinski kontroli prometa? Na carini tudi vprašaš kdo mu daje pravico da preveri dokumente ob prehodu meje?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.132
7.021
113
Čase Tita imaš za vzgled?

Kar omenjaš so resne zadeve, ta korona pa ni to. Saj če bi maširali hrvati preko kolpe, ne bi imel nič proti SMSu, ali sireni ki bi tulila.

Tudi ko od RK dobim SMS, da rabijo kri, me ne moti, ker je higher cause. Ta korona pa to ni.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
in ti si ta ki to določa? :valjamse: :valjamse: :valjamse:

CEL SVET se je spremenil ampak ti si tisti ki bo povedal. ja itak dečko, grow up. :valjamse::valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.911
6.072
113
Čase Tita imaš za vzgled?

Kar omenjaš so resne zadeve, ta korona pa ni to. Saj če bi maširali hrvati preko kolpe, ne bi imel nič proti SMSu, ali sireni ki bi tulila.

Tudi ko od RK dobim SMS, da rabijo kri, me ne moti, ker je higher cause. Ta korona pa to ni.

Ne dajem Tita za vzgled. Hočem povedat da obstaja marsikaj hujšega kot nacionalno obveščanje s SMS-i. In čisto nič drugega.

Covid je kakšen je. Tebe, Potrča in še enega "Terminatorja" tukaj na srečo ni povohal zato ste pametni kot 100 parov volov. Hkrati pa dokazujete da ste (pa nebom več pisal žaljivk) prve vrste.