To je tvoja domislica. Kot sem že rekel, oder je tvoj.povej, kako si predstavljas ustavljat svet za vsako bolezen in njeno posledic
Model je gradil smiselnost svojih ostalih hipotez na (napačnem) predvidevanju, da je covid za otroke neškodljiv. Tako, da to ni ravno zanemarljivo. Enako kot bi rekel, covid nobenemu odraslemu človeku ni škodljiv pa čeprav dobro vemo, da umirajo ljudje vseh starosti in v vseh zdravstvenih stanjih. Ja, večinoma so to starejši in s pridruženimi boleznimi ampak umirajo pa tudi mlajši in popolnoma zdravi tako da je taka posplošitev potem totalna brca v temo. In identično je pri otrocih in trditvi, da je covid za njih pa neškodljiv. Veliko več kot deset otrok ima dolgoročne posledice in to samo v SLO ter šele pri tako majhni okuženosti/prekuženosti prebivalstva kot ga imamo.
Nisoda so prejšnja leta enak če ne hujši masaker delali respiratorni virusi v kompletu,
Niso
Dejmo raje govoriti striktno samo o sosedovem kurniku. Tam še ni bilo okužbe, torej covid ne obstaja. Drži?
Dej za trenutek uporabi pamet. Koliko je bilo letos bolnih Z UKREPI in koliko jih je bili lani BREZ UKREPOV. Tukaj se skriva nekaj zelo pomembnega. Boš pogruntal kaj?
Zanimivo. Ko sem pa jaz kaksen teden nazaj zagovarjal zastonj testiranja zaradi diskriminacije, sem bil pa delezen posmeha.Covidno potrdilo naj bi zaživelo junija, na razpravi pozivi k brezplačnim testom | 24ur.com
Na razpravi o covidnem potrdilu so evropski poslanci opozorili na neodgovorjena vprašanja, predvsem glede varstva osebnih podatkov, pomanjkanja znanstvenih dokazov glede imunosti ter možnosti diskriminacije, saj je potrdilo o cepljenju brezplačno, medtem ko je testiranje pogosto plačljivo. Ukrep...www.24ur.com
Ne gre za mojo covid logiko ampak za tvoje in darjanovo pa še čigavo nedojemanje mojega pisanja nasploh. Berite počasneje in v kontekstu pa bo morda bolje.Veliko več otrok kot 10 ima posledice zaradi prejetja antibiotika/oreščkov/jajc/žitaric ipd.
Tvoja kovid logika potem sledi, če nekemu minimalnemu promilu otrok škodi, prepovedat za vse?
Vidim ja, da ti pol kurca ni jasno pa še marsikomu drugemu tudi ne. Če nekaj ne škodi, potem NE ŠKODI. Če pa škoduje - pa čeprav majhnemu deležu otrok - pa še vedno ŠKODI. In darjan naklada, da ne škodi kljub temu, da imaš mnogo raziskav in članke, ki pravijo nasprotno in vse kar počnem jaz je to, da ga popravljam pri temu konstantnemu navajanju napačnih dejstev. Me prav zanima kako bi razlagali o neškodljivosti otrokom če bi zbolel tvoj/njegov otrok in kot posledico imel recimo okvaro srčne zaklopke do konca življenja.Ker mi pol kurca ni jasna tvoja logika vpitja o tem kako otrokom kovid škodi. Kovid otrokom škodi na nivoju gripe, angine ali pljučnice. Nekateri zelo maloštevini najebejo (sicer te bi kovid, pljučnica, gripa,....enako prizadela) , 99,9% ostalim pa na srečo ni nič.
Če nekoga popravljam pri navajanju napačnih dejstev, me to ne naredi hinavca, še manj covid hinavca. Ampak, ker ti pol kurca ni jasno potem prideš tudi do zaključka, ki ni pol kurca vreden.Kovod hinavci ste itak izgubili kompas.
Ne gre za mojo covid logiko ampak za tvoje in darjanovo pa še čigavo nedojemanje mojega pisanja nasploh. Berite počasneje in v kontekstu pa bo morda bolje.
Vidim ja, da ti pol kurca ni jasno pa še marsikomu drugemu tudi ne. Če nekaj ne škodi, potem NE ŠKODI. Če pa škoduje - pa čeprav majhnemu deležu otrok - pa še vedno ŠKODI. In darjan naklada, da ne škodi kljub temu, da imaš mnogo raziskav in članke, ki pravijo nasprotno in vse kar počnem jaz je to, da ga popravljam pri temu konstantnemu navajanju napačnih dejstev. Me prav zanima kako bi razlagali o neškodljivosti otrokom če bi zbolel tvoj/njegov otrok in kot posledico imel recimo okvaro srčne zaklopke do konca življenja.
Če nekoga popravljam pri navajanju napačnih dejstev, me to ne naredi hinavca, še manj covid hinavca. Ampak, ker ti pol kurca ni jasno potem prideš tudi do zaključka, ki ni pol kurca vreden.
To je tvoja domislica. Kot sem že rekel, oder je tvoj.
Lej seronja. Otrok je skozi leta doživel težke bronhiolitise in angine. Hitre prevoze z rešilcem in kisikom v bolnico. Več kot teden dni uspavan na intenzivni negi zaradi hudega bronhiolitisa, kjer je visel na nitki. Vse to zaradi zaradi mladosti in navadnih dolgočasnih virusov prehlada. Si takrat nosil masko, se polival z razkužili, nabijal o ukrepih, da bi morali vrtce in šole zapreti, ustaviti gospodarstvo in celo življenje ko se je moj otrok in mnogi drugi borili za življenje zaradi virusa, ki bi ga s temi ukrepi lahko ustavljali?Ne gre za mojo covid logiko ampak za tvoje in darjanovo pa še čigavo nedojemanje mojega pisanja nasploh. Berite počasneje in v kontekstu pa bo morda bolje.
Vidim ja, da ti pol kurca ni jasno pa še marsikomu drugemu tudi ne. Če nekaj ne škodi, potem NE ŠKODI. Če pa škoduje - pa čeprav majhnemu deležu otrok - pa še vedno ŠKODI. In darjan naklada, da ne škodi kljub temu, da imaš mnogo raziskav in članke, ki pravijo nasprotno in vse kar počnem jaz je to, da ga popravljam pri temu konstantnemu navajanju napačnih dejstev. Me prav zanima kako bi razlagali o neškodljivosti otrokom če bi zbolel tvoj/njegov otrok in kot posledico imel recimo okvaro srčne zaklopke do konca življenja.
Če nekoga popravljam pri navajanju napačnih dejstev, me to ne naredi hinavca, še manj covid hinavca. Ampak, ker ti pol kurca ni jasno potem prideš tudi do zaključka, ki ni pol kurca vreden.
Pa ti si za posrat smešen. Če te berem počasi in v kontekstu, ti Kobal do kolen ne seže.Ne gre za mojo covid logiko ampak za tvoje in darjanovo pa še čigavo nedojemanje mojega pisanja nasploh. Berite počasneje in v kontekstu pa bo morda bolje.