Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Glej, v šolah se enako širi korona kot vsepovsod drugod, in pozdravljam take hitre teste. To je vse. Pa če me zmerjaš s čim ti ravno pada na pamet. In na koncu, taki testi bi se morali razširit med delodajalce.

Lahko pa si dober in razlošiš, kje pa je danes generator okužb?

Tudi jaz se strinjam, vendar ko sem dobil dopis od naše ravnateljice... Sem nekako dobil občutek da je proti temu načinu.
Ne zna normalno napisat dopisa, da bi bilo vsem razumljivo, potem pa razni paničarji takoj vidijo teorijo zarote.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.528
2.280
113
Zanimivo, kako je pokljukar kar "čez noč" šel naročil 300k testov za šolarje... Pa čeprav je vsakemu jasno, da se ne bodo želeli testirat, edino če bo obvezno.

Poleg pa še par jurijov v žep?

Nekdo je omenil, da se v AT lepo testirajo. Res je, ampak tam niso šole zaprte toliko časa, kot pri nas in vsaj iz tega vidika, vlada zaupanje. Pri nas pa, ko se vidi kako mečejo na rep otroke, vsakemu dekl ofne in se bo zoperstavil. Potem pa še novinarji s članki, kjer je deklica smeji, ko ji mama štora po nosu. Če smo ovce, smo ovce, nismo pa neumne ovce.
Ti si predidevam en tistih, ki misli, da se mu bo sonček pokvaril če mu vzameš bris.
Pa palčke so rakotvorne, pa na konici je GPS oddajnik, ki skoči v možgane...

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.005
9.529
113
Kako si uspel iz citiranega besedila povleči te zaključke, je jasno kvečjemu tebi.
Treba v mrtvo zagovarjat nesposobnost, pa magar če lastnim otrokom poriva palčke globoko v nos, čeprav nima pojma kako se to počne....... SDS idiotki pač, ki bodo v brezpogojno zagovarjal vsako nebulozo, ki jo sproducira vlada, katere vodja je njegov idol.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
Treba v mrtvo zagovarjat nesposobnost, pa magar če lastnim otrokom poriva palčke globoko v nos, čeprav nima pojma kako se to počne....... SDS idiotki pač, ki bodo v brezpogojno zagovarjal vsako nebulozo, ki jo sproducira vlada, katere vodja je njegov idol.
A je bilo rečeno da je za samotestiranje mišleno jemanje brisov kot ga poznamo do sedaj? Ker tak način je skrajno neprimeren za samotestiranje, sploh pa pri otrocih.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ni. Deca se bodo doma testirali z "novimi testi", kjer je dovolj samo 1cm porinit in "poštorat".

Ne vem sicer, zakaj se tega tudi drugače ne uporablja, ker PCR/hitri testi so se izkazali za zelo problematične, če nisi usposobljen za pravilno uporabo.
Pri teh "otroških" testih, pa bo vsak lahko doma naredil?

2. okt 2007
3.868
2.386
113
Praktično v nulo zadeto.

Naj to en twittne jajotu :evil:

saj ga bo zelo hitro Nova24 obsodila, da je zagrižen levičar, in še ne vem kaj..... prevečkrat videno, da tisti, ki malo drugače po svoji pameti kaj napišejo, so zelo hitro diskreditirani.... žal zelo hitro drvimo v nadvlado enoumja, še huje kot pod Titejem

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
A je bilo rečeno da je za samotestiranje mišleno jemanje brisov kot ga poznamo do sedaj? Ker tak način je skrajno neprimeren za samotestiranje, sploh pa pri otrocih.
Rečeno je bilo samo samotestiranje.
Če povzamem: en krščen duš je bilo rečeno, ker ni bilo nič rečeno.
Zdaj ko so starši popizdili (jaz nisem popizdil, samo tisti mail od ravnatelja je šel v ignore), bodo poslali okrožnice in video material, kjer bo razloženo kaj in kako. Potem me komot vprašajo ali se s TEM strinjam.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.629
722
113
Ni. Deca se bodo doma testirali z "novimi testi", kjer je dovolj samo 1cm porinit in "poštorat".

Ne vem sicer, zakaj se tega tudi drugače ne uporablja, ker PCR/hitri testi so se izkazali za zelo problematične, če nisi usposobljen za pravilno uporabo.
Pri teh "otroških" testih, pa bo vsak lahko doma naredil?

:rolleyes:
Javna tajna je, da še strokovno usposobljene osebe delajo napake pri brisu...