Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113
Kaos v BiH...

V BiH najbolj črn dan od izbruha epidemije, ljudje zahtevajo odstop vlade​

Iz BiH so danes poročali o žalostnem rekordu 99 mrtvih covidnih bolnikih v zadnjih 24 urah. Okužb z novim koronavirusom je bilo medtem 1093, potem ko so minuli teden beležili rekorde tudi z več kot 2.000 okužbami v enem dnevu.

Doslej je covid-19 v BiH zahteval 6.978 življenj. Po podatkih ameriške univerze Johnsa Hopkinsa je BiH z 203 mrtvimi covidnimi bolniki na 100.000 prebivalcev peta na svetu po številu smrtnih žrtev covida-19, še piše STA.

Kako? Kakooooo??????
BIH je vendar prekužena, kot smo tudi mi :sprasujemse:

• Haha
Reactions: bertoncl

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.005
9.529
113
Glej, v šolah se enako širi korona kot vsepovsod drugod, in pozdravljam take hitre teste. To je vse. Pa če me zmerjaš s čim ti ravno pada na pamet. In na koncu, taki testi bi se morali razširit med delodajalce.

Lahko pa si dober in razlošiš, kje pa je danes generator okužb?
Glej, nimam nič proti hitrim testom, nasprotno. Sam da mi pa spamajo mailboks z neko okrožnico in vprašanji če se strinjam... Najprej naj povejo s čim se sploh bi strinjal. Spet naši vrlo sposobni začenjajo bajto gradit pri dimniku. Ker aveš, glede na videno do sedaj bogve kakšni testi bodo in jest palčke ne mislim rint v nos ne sebi, ne otrokom, ker nisem usposobljen za to.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: novaa in sad

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113

Minister Poklukar je ob obisku infekcijske klinike UKC Ljubljana opozoril, da v tretjem valu epidemije novega koronavirusa bistveno hitreje rastejo potrebe po intenzivnih posteljah kot v drugem.

Em...what?

1617727104599.png

Direktna laž, ki jo lahko vsak spregleda?

• Všeč mi je
Reactions: Benko14 in HEPAN

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Glej, nimam nič proti hitrim testom, nasprotno. Sam da mi pa spamajo mailboks z neko okrožnico in vprašanji če se strinjam... Najprej naj povejo s čim se sploh bi strinjal. Spet naši vrlo sposobni začenjajo bajto gradit pri dimniku. Ker aveš, glede na videno do sedaj bogve kakšni testi bodo in jest palčke ne mislim rint v nos ne sebi, ne otrokom, ker nisem uspisobljen za to.
A sem prav razbral, da ženi pa bi palčko nekam rinil?

• Haha
Reactions: kalbo in Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113

Pomeni IJS bo naredil zdravilo proti prehladu? wow.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113

Covid, Vienna court: “PCR tests have no diagnostic value”​

For the administrative court, which has closely studied the basics of Austrian federal government policy, Health Minister Anschober’s definition of illness is completely wrong and unfounded.
Furthermore, in a passage of the text (attached at the end of the article), the court highlights how disinformation by the mainstream media has done nothing but fuel doubts and confusion:

Covid, Brussels court: “Revoke all anti-Covid measures within 30 days”​

The judge of the court, according to reports from the newspaper Le Soir, has given the Belgian state “thirty days to provide a solid legal basis, or risks a penalty of € 5,000 per day for exceeding this period, with a maximum limit of € 200,000 “.

The current measures on Coronavirus are based on the 2007 Civil Security Law, which allows the state to react quickly in “exceptional circumstances”, but the judge has now ruled that these laws cannot serve as a basis for ministerial decrees, reports The Brussels Time.

Dafuk se dogaja?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113

Pomeni IJS bo naredil zdravilo proti prehladu? wow.
Narediti bodo več, kot bi ti v 100000000 letih svojega bednega življenja

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ne, saj to je dejansko dosežek, do sedaj je namreč "veljalo", da ni zdravila proti prehladu, pač odležiš 7 dni oz 1 teden, če greš k zdravniku, in si zdrav.

Kaka je že bila tista famozna IJS zadnja napoved? Do konca aprila rdeča faza? torej preko 1000 hospitaliziranih?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113

Govorili naj bi tudi o terasah gostinskih lokalov – te naj bi se po novem lahko odprle že v oranžni in ne šele v rumeni fazi, vendar ima zadnjo besedo seveda vlada.
Neuradno smo izvedeli, da naj bi strokovna skupina predlagala tudi spremembo pri omejitvi gibanja oziroma policijski uri, in sicer tako, da omejitev gibanja ne bi veljala za člane istega gospodinjstva.

Torej če gre nekdo sam ven, velja za njega policijska ura, če pa gre s članom gospodinjstva, pa ne? :) Ti novinarji so prave biserke...

• Haha
Reactions: bertoncl

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Kaos v BiH...

V BiH najbolj črn dan od izbruha epidemije, ljudje zahtevajo odstop vlade​

Iz BiH so danes poročali o žalostnem rekordu 99 mrtvih covidnih bolnikih v zadnjih 24 urah. Okužb z novim koronavirusom je bilo medtem 1093, potem ko so minuli teden beležili rekorde tudi z več kot 2.000 okužbami v enem dnevu.

Doslej je covid-19 v BiH zahteval 6.978 življenj. Po podatkih ameriške univerze Johnsa Hopkinsa je BiH z 203 mrtvimi covidnimi bolniki na 100.000 prebivalcev peta na svetu po številu smrtnih žrtev covida-19, še piše STA.

Pravijo, da je čista je*a dol. Dejansko primanjkuje bolniških postelj, kisika...

Pa jih je zje*ala una, ne može nam niko ništa, jači smo i od sudbine... :bonk:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.091
-8.774
113