To pa ja. Pa krede pa ključi so letel mimo glave, včas tud v glavo. Da ne govorim od lasanja, zato verjetn dons skor nč las nimam. Sem pa hvaležen za vsako zaušnco, lasanje, itd., ker če bi nas samo božal, tko kot jih danes, bi bil verjetno še dons en nedonošen sonček.Te je pa za ušesa vlekel
Mislim, a da bi pa prebral kaj je človek napisal, to pa ne? Ti se spustiš v tipkarsko napako. Z decom imava na marsikaj različne poglede, tukaj se popolnoma strinjam z njim.Sedaj pa smo res prišli do tragedije. ne da mu
Sem popravil sem mislil testiralo ne cepilo.Odštej tiste ki so v treh regijah kjer še nebo opiranja. Od oka toliko kot bo cepiva.
Ni maska “problem” - “telovadnica” je tisto kar zna narediti težavo.Saj vem, da se zdi znanstvena fantastika, ampak, če je res tak problem se dreti pod masko (pa ne verjamem, da je), nakup majhnih mikrofonov (vsak učitelj svoje) in zvočnika (vsak razred svoje) res ne bi smel biti prehud projekt, niti predrag. Ali pa vsaj za prvo silo, tiste malo dražje FPP2 maske, ki imajo svoj filter in dihaš lažje, ter je udobnejša za daljše nošenje.
Ne vem no.
No vidiš - tu se motiš, oziroma ne tlači vse isti koš.Pssst. Pripomočke bodo uporabljali zgolj v primeru, da jih šola nabavi, pa še takrat bo jamranje, da niso vrhunski kot jih njihovo delo zahteva. Učitelj si še pisala ne bo kupil iz lastnega žepa ...
... Ali pa vsaj za prvo silo, tiste malo dražje FPP2 maske, ki imajo svoj filter in dihaš lažje, ter je udobnejša za daljše nošenje....
Kako so se pa potem okužili Logar, Vizjak, Koritnik, Simoniti...Ne delajo z ljudmi, ampak za ljudi.
Tole sodrgo od SVIZ in učitelje bi morali zmetat iz svojih služb. Oni so nekaj posebnega, njim se ne sme nič zapovedat, po njihovo je 100% obvezno testiranje manj učinkovito od prostovoljnega.
Oni bi le prostovoljno, da bodo seveda zadevo izpustili, otroke pa želijo obvezno testirat, verjetno s tistimi pol metrskimi palčkami vsak teden v 1km dolgi vrsti, ker kot država ne poznamo še enih japijev, ki bi poceni dobavili drug sistem testiranja (Avstrija, ki je za otroke zrihtala simpl test, kjer samo podrgneš po nosu 1cm).
Tulijo kako so otroci bogi in kako vsi nazaj v šolo, potem pa svojat enega testa ne bi šla naredit. Res niso vredni, da jih pes poščije.