Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.982
6.870
113
pri taščici
Ocitno je vecini vsec sedanje stanje ko podiramo rekorde. Mio letijo v zepe na nivoju Slovenije,na nivoju sveta mrd.
Se glede smrti (pred)lani.
Odstejmo tiste ki so umrli s covidom in tiste ki so umrli v DSO, katere nismo znali (hoteli) zascitit.
Na kakšno številko bomo prišli? Bo 4 mestna?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.894
5.980
113
Vprašanja ?
FLG8gLHXEA8t4pS.jpeg

Na sredini je:
Kathy Hochul
Governor of New York
Party: Democratic Party

• Žalosti me
Reactions: koral45
5. apr 2015
1.422
740
113
Sploh pa je ponavadi generalka pred official tvitom.. Rečejo ajde otroci, kričite kolikor morate, veselite se, kot bi santa prišel.. In potem če boste dovolj happy, ne potrebujete več mask.

Torej, vse je tako izzvzeto iz konteksov..

In ne, ne bom kliknil in bral tviterja. Raje sem douchebag. :D

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.894
5.980
113
V Španiji bodo začeli z izobraževanjem učiteljev, kako ravnati ob "nenadni smrti" učencev. Ker to je nekaj normalnega. "Nenadna smrt". Naj dodam, da so v Španiji konec decembra začeli s cepljenjem otrok nad 5 let.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.442
-3.228
113
Volitve se bližajo.....
Imamo po svoje srečo, da se volitve bližajo, pa bodo malo razrahljali ukrepe, da bi se vlada pokazala z bolj človeškom obrazom, pa vsaj do volitev ne no obveznega cepljenja, o katerem so sta še sredi januarja letos govorila Poklukar in Logarjeva.

Ampak ne bomo pozabili neustavnih policijskih ur, občin, prepovedi druženj, kaznovanj za burek, nošenje dežnika, nezakonite vklenitev najstnice, kaznovanja trboveljskih dijakov, ki so hoteli v šolo..... ustrahovanj, groženj, siljenja k cepljenju.... spisek je še dolg.

• Všeč mi je
Reactions: koral45 in jendomen