500km? To maš pol za 2 mesca... Moje majo sedajle skoraj 600, pa so še vedno top... prejšnje so nekje 800 zdržale.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Saucony ali Brooks, pa seveda kake nišne zadeve kot so innov8 ipd...
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Moje Brooks imam že dve leti, pa še kar delajo, čeprav je za njimi gotovo preko 500 km, večji del makadama in gozdnih poti.
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
KSZ
Najbrž se bo komu zdelo čudaško - svoje tekaške copate (Nike) uporabljam od leta 2009.
Tečem enkrat na teden in pri tem v hrib pretečem od 10 do 15 km.
Podlaga običajno makadam, včasih asfalt.
Torej na mesec cca 60 km in na leto dobrih 700 km.
V šestih letih dobrih 4000 km.
Meni se po teh cca 4000 km zdijo copati še čisto OK, nobenih težav nimam z njimi.
Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
KSZ
Najbrž se bo komu zdelo čudaško - svoje tekaške copate (Nike) uporabljam od leta 2009.
Tečem enkrat na teden in pri tem v hrib pretečem od 10 do 15 km.
Podlaga običajno makadam, včasih asfalt.
Torej na mesec cca 60 km in na leto dobrih 700 km.
V šestih letih dobrih 4000 km.
Meni se po teh cca 4000 km zdijo copati še čisto OK, nobenih težav nimam z njimi.
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
4000km si naredil?!!! Nemogoče. Pa si izmeril tole razdaljo ali ocenjuješ tako čez palec? Jaz za polmaratonske razdalje in treninge uporabljam Mizuno Sayonara in zdržijo okoli 800km. Uporabljam jih izključno samo za tek! Po 800km oz. že malce prej se že čuti iztrošenost materiala in potreba po menjavi.
Ta kilometrina je povsem normalna za vsak tekaški copat in se niti ne pričakuje, da bo zdržal 1000km+. To, da jih imaš ti 4000km in da so še vedno uporabne, pač ne more biti res. Vsak kolikor toliko resen tekač že ve o čem govorim!
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ali pa imaš utrjene sklepe in vezi, ter nisi tak švohnat kot metrosexualci, ki potrebujejo oblazinjene čeveljce, da jih ne bolijo nogice.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Mravlje je napisal, da je eno sezono tekel le z enim parom copat.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kupil Brooks Glycerin, dobil ugodno malo cez 100 eur. Sprobal ene 15 parov, te so se zdele Ulite, pa stabilne in oblozene. Upam da zdrzijo dolgo.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kupil Brooks Glycerin, dobil ugodno malo cez 100 eur. Sprobal ene 15 parov, te so se zdele Ulite, pa stabilne in oblozene. Upam da zdrzijo dolgo.
Tudi jaz sem jih nabavil prešnji teden in zaenkrat (po cca. 25 kilometrih) jih lahko samo pohvalim. Cena pa je tudi bila malo čez 100€ (Intersport, 30% znižanje). Sem preizkusil ene 10 parov, v finalu sta se znašle Glycerinke in Mizuno WR18, na koncu pa sem imel za odtenek boljši občutek v Glycerinkah.