Cigarilosi, cigare....

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
OK rrad bi iz navadnih čikov prešaltal na kaj bolj "okusnega", da se samo v usta potegne.
smirk-1.gif
Pa cigar raje ne, ker mi je nekako smotano s cigaro okrog hodit (sem premlad za to).

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Na petrolu kupi tiste mini cigare, stanejo 5 EUR mislim da jih je 5 notri. Te jaz kupujem ko gremo kam ven ali pa tako kakšen rojstni dan pa te fore, so kar dobre. Imaš pa več okusov... če pa ne, imaš pa cigarilose moods vanilija so tudi dobre, sam so pa dražje pa manjše...

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Imas "profi" trgovino za cigare ter cigarilose v kletni etazi Maximarketa, nasproti vhoda za Cankarjev dom. Drugace pa poglej za kaksnimi Davidoff, so kar vredu roba.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.947
113
v lokalni ostariji
seveda lahko tobak sam doma delaš samo dobit te ne smejo:)

drugače pa vanilija cigarilosi so dobri. eni imajo ustnik z aromo (lesen)... drugače pa jaz osebno imam najraje kako dobro havanko tako da jo dlje cajta puham...

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Osnova tobaka za šišo je suho sadje in med, ki se mu doda glicerin (kupi se lahko v lekarni ali specializirani trgovini), kaplica eteričnega olja in tobak.

Če pa še kaj drugega doma gojiš, pol imaš pa lahko res problem.
wink-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Jaz bi ti priporočal raje cigare, ker cigarilose boš začel po prvem dimu inhalirat. Vsaj jaz sem.

cbb, kje si nabavil vlažilec pa koliko $$$? Si ga že probal npr. na škatli čikov? Info je dobrodošel, ker že nekaj cajta razmišljam o vlažilcu in bi ga nucal za čike.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
zadnjič mi je cela plaža dišala po sandalovini, pa sem pomislil, da bi to bile lahko cigare. A pozna kdo torej take cigare?
rolleyes-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
v mojem humidorju je sledeče:
- 15 x Cohiba Esplendidos
- 15 x Monte Christo
- 3 x La Habanera
- 10 x El Supremo
- 8 x Partagas

Prideš?:)

Mene sprasujes?
grin1.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Imas "profi" trgovino za cigare ter cigarilose v kletni etazi Maximarketa, nasproti vhoda za Cankarjev dom. Drugace pa poglej za kaksnimi Davidoff, so kar vredu roba.

za tole sm ti pa tooolk hvaležen.
467716-post_slo.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
OK rrad bi iz navadnih čikov prešaltal na kaj bolj "okusnega", da se samo v usta potegne.
smirk-1.gif
Mi je vedno bolj škoda mojih pljuč in bi pač rad nekaj samo tako, za "lušt"

Pol bos moral vse skupaj pozabiti... Zgoraj omenjene zadeve se delajo iz skarta pri proizvodnjih navadnih cigaret in dodatnih arom.