Ciganska populacija

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Ja pol se pa zgodi Ambrus. In pol se v Ljubljani zberejo idioti, ki nimajo pojma kaj se je dogajal ampak samo vidjo na tv-ju, da so nekje pregnal cigane in že so tisti, ki so bli 10 let žrtve nasilja s strani ciganov največje barabe v Sloveniji. Sam, da se protestira. Prostestiranje je tako postal globalni šport. Da bi pa kdo kej pametnga naredu in ponudu alternativo pa ne. To je že preveč dela. Bolš mal protestirat. Jebeni glumci.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a se ti drogiraš? več kot 60% ciganov nima državljanstva, kaj šele stalno prebivališče. torej lahko počnejo kar jim paše, pa jim ne bodo nič naredil.
bonk.gif

nevem kako lahko nekdo tako poveličuje , za tiste ki pa pošteno živijo in ostanejo brez vsega se jim pa jebe
bonk.gif

Nazadnje uredil moderator:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
zate ki živiš med oblaki je grozljivo, za nas ki živimo v krutem življenju pa je to resničnost. na stotine zgodb lahko slišiš, kako se nateguje revne, invalide... pa ne noben ne ***** kaj se to počne, ko se pa nekdo razpizdi , ki je slučajno manjšina pa že zavijate z očmi in ga preklinjate da je rasist, sovražnik romov...
bonk.gif

nej me banajo če jim paše, samo to morm napisat.

ampak vsi taki zagovorniki ( kot si ti nadi) teh kriminalcev, pejte vsi skup v . poln [censored] mam vašga preseravanja.
jezen.gif

Nazadnje uredil moderator:

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
nisem..samo mi je bedno, kako se zadeve lotujete..sam jamrali bi kako je hudo in kako so grdi, tiste pa, ki so za tako stanje odgovorni pa pustite pri miru..
npr: moji bici so romi ukradli šajtrgo, enmo kolegu so bosanci odnesli gume iz avtona, teti je en đanki, lepih modrih las in plavih oči (arijec pač) sunil torbico, teto od bratrančeve punce iz druge vasi je en čistokrvni slovenc premlatil do konca, stradec mi je mačko pokončal itd..jaz tem stvarem ne vidim nič drugega skupnega kot kriminal..
drugače pa kar lepo nadaljujte debato, se ne bom več vmešavala..

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ko se pa nekdo razpizdi nad golaznijo, ki je slučajno manjšina pa že zavijate z očmi in ga preklinjate da je rasist, sovražnik romov...
bonk.gif

nej me banajo če jim paše, samo to morm napisat.

ampak vsi taki zagovorniki ( kot si ti nadi) teh kriminalcev, pejte vsi skup v ***** materno. poln [censored] mam vašga preseravanja.
jezen.gif

13.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no, don, sej mene sta tud vzgojila starša, katera sta bila člana "hipijev". Pa se vseeno strinjam z vami, tko da korenine niso vzrok temu, kar piše nodi.

hja, kje je rešitev???? pomoje jo ni! vse države imajo probleme z romi. To se bo počasi začelo smatrati kot nujno zlo.

Sam, zakaj jih pa v ZDA ni tok? mogoče zato, ker ima vsak orožje doma in se cigani bojijo za svojo rit...?

Men grejo tud taki na živce, k se nočejo prilagodit kulturnim normam družbe. pa ni važn a je cigan, bosanc, hrvat, srb, makedonc, italijan, avstrijc... to so zame nevzgojeni ljudje. Jest vem, da če bi prišel na neko tuje ozemlje, bi se sčasoma probal navadit njihovega stila življenja. Sej domačo kulturo lahko doma, v dnevni sobi uživaš... ne rabiš jo posiljevat celi ulici...

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
ksz

Ne maram jih.
Ker smo imeli obhode okrog hiše tiste vrste, ki so že opisani.
In če komu ne dam drobiža, pa v zameno prekolne mene, moje prednike in moje potomstvo, tudi ne vpliva ravno dobro na moj odnos.
Tole so sicer malenkosti, torej je odnos "ne maram". Če bi bilo slabih izkušenj več, bi verjetno prešel v "sovražim".
In razumem tudi ljudi, ki ciganske naselbine ne bi imeli ravno zraven svojega doma.

Zaščita manjšin je že kul, ampak ne moreš pa tolerirat vse živo in bit ves zen in ljubeč, ker to je pa manjšina.
Ne bi ravno vseh prek Kolpe poslala, ampak nek red bi bilo pa potrebno vzpostavit.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:

Ne bi ravno vseh prek Kolpe poslala, ampak nek red bi bilo pa potrebno vzpostavit.

Maš prov ja, ne prek Kolpe, k je to preblizu. Boljš prek Atlantika.
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja deportirat, ampak kam? to so kot potepuški psi, ki se gonijo in imajo veliko mladičev. če bi prve vrgli vn iz države, potem tega zdej ne bi blo. je pa res da je to po eni strani dobro, ker tut če cigo trdi da se je rodil v slo, nima nobenih dokazov ker nima papirjev, ki bi to tut potrdil. ampak če bi se resno lotili teh problemov, bi spet evropa pluvala po nas kot da smo novi hitlerji. no sploh pa naša vlada nima jajc kej tazga narest.
rolleyes-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Nekaj je treba vedet. Ga ni cigana, ki nebi kradel. Sploh se mi ne da pisat kaj vse so mi že pokradli. Nazadnje so mi drva iz drvarnice znesli.
Če cigo nima komu kaj ukrast, bo pa sebi nekaj ******.
To pač spada v njihovo"kulturo".

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Nene
ne-ne-1.gif
, to ni kultura, to je poklicna deformnacija. Tudi, če so na dopustu, morajo vedno kaj sunit (taka bolezen se imenuje klepto ro manstvo, ali po domače kleptociganstvo)

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nekaj takega mora bit ja...
Če hočem zvedet kater cigo mi je drvarnico spucal, bom moral v drva luknjo zvrtat in potem to luknjo z dinamitom lepo nazaj zaflikat.