Ciganska populacija

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Me zanima, če teli faking cigoti tud plačajo dohodnino od tega železja, ki ga zvozijo na odpad in dobijo denar zanj.

hysterical-1.gif
Ma ja. Še dajo jim kej zraven.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Misliš airsoft puško?

jebeštrga oni so oboroženi, kaj pa če potegne tapravo flinto izpod zica?

Za paintball.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Potrebna je ena selekcija med cigani, tiste ta najhujše, ki so se sposobni pripeljati iz Kočevja v Koper, kjer je tedenska akcija zbiranja odpadne robe, pa da že ko zagledajo kombi se postavijo v nizki štart, mamice z otroki v naročju poberejo ponavadi tudi majhne odpake. Niti iz kabine ti ni potrebno stopiti, vse oni izpraznejo.

Ko pa pogledaš njihove otroke, 16 let pa že noseča, kot otročički so vsi flekasti pa rdeči po koži, bratje in sestre so si neverjetno podobni. Bogi tisti čistokrvnež, ki se križa z njimi. Zajebe cel rod in dobro ime družine.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Cigoti imajo svojo topilnico železja nekje v bližini kamnika kolikor je meni znano. Tako da ne rabijo dajati davčne številke
smirk-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Sošolc je enkrat pravil : sosed je mel 2 mešalca za "gnojnco" enga starga pa enga novga. Ker je bil kosovc so cigotom rekl nej tastarga razžagajo pa odpelejo...+ seveda "fleksarce". No pa so žagal tok cajta da so še tanovga razžagal pa šli.

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
43
Mojemu sosedu so pa kar komplet zmrzovalno skrinjo iz bajte odnesl
bonk.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Letos je recimo v Ivančni Gorici tako, da dobiš po pošti poseben obrazec za kosovne odpadke in če jih boš imel, ta obrazec pošlješ po pošti in oni pridejo ponj. Ni več tako kot včasih, da je bilo povsod ob bajtah razna navlaka, pa so pol to pobiral.

pshemee

Pripravnik
1. feb 2008
91
0
6
Ravno zdaj ko sem bral to temo ... se je en čokoladni priplejal...in sma že basala cevi od stare centralne :D

Ja pa hudič, ker si nagledajo dvorišče ... in ni rečeno da nebojo ponoči prišli po kaj
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Hmmm ... samo so pa frajerji. Ljudje brez svoje države, ki tavajo naokrog, delajo zdrahe, se obnašajo primitivno, škodujejo državljanom Slovenije, PROTESTIRAJO pred občino (sn pozabil kraj
wink-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Samo to pa res. Zadnjič je en cigan napadel mojo žensko (ki dela v vrtcu). Bila je ura 9:00 in po tej uri se vrata v vrtcu zaklenejo, ker pač v tem času starši predvidoma vsi pripeljejo otroke.
In pripelje svojo šmrklo ob 9:30 in se začne pizdit na vzgojiteljico in to v njihovem jeziku. Verjetno ga je ujezilo, ker je moral par sekund počakat pred vrati. Pa mu ona lepo razlaga, kaki je red. On pa še karkrili po zraku in vrešči v tisti njihovi ciganščini.
plačajo nene niti evra, nočejo govorit slovensko, zahtevajo da se za njihove otroke posebna kosila kuhajo, pa še na vzgojiteljice se bojo spravlali. Me že ma da bi ga enkrat poočakal z kijem, pa da mu betico na pol prekoljem.

Ne razumem naše države, da jih podpirajo, financirajo in kreditirajo. Mah socialno ogrožena vrsta ne?? Ma ja ... zakaj pa se vsi pol vozijo z boljšimi avti, kot jaz? Zakaj imajo večje bajte, kot marsikater? Zakaj imajo vsi kile zlata okol vrata? A ja, zato ker so socialni problem. May ass!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Oh, saj veš, Slovenija je pač socialna (kreditna) država in vsakomur morajo biti zagotovljeni vsaj minimalni standardi za preživetje, tudi če misli delati genocid.
bonk.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Socialna država ja...

Zato sem pa jaz imel štipendije 2.500 sit, kljub temu da sta starša bila navadna delavca, pa še takrat so njune firme hodile v stečaj.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa da še bakrenih žlebov ne bomo smeli imeti, ker nas lahko gospodje samopoklicani gostje po hitrem postopku okradejo, to pa tudi ni nič.
bonk.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Ksz

Tema se lepo razvija, samo besednjaka kot je golazen, drhal in podobno se izogibajte.
grims-1.gif

Naslov teme je že čist v skladu s pravili foruma ...
smirk-1.gif

Me prav zanima, kako dolgo bi ostal topic z naslovom npr. Ljubljanska lopovska drhal v katerem bi lepo posploševal in uporabljal 'izbrane' izraze za vse ljubljančane in kolko cajta bi preteklo med začetkom teme in banom avtorja.

Nazadnje uredil moderator:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne mesaj ljubljancanov in ciganov. ljubljancani so povecini, razen nekaj juzne zalege in parih pijancev janezev, lepo kulturni. hodijo v sluzbe in povecini vsi placujejo davke, vozijo sive golfe in se ob nedeljah sprehajajo po rozniku in smarni gori. neskodljivo.

takega cigana se nisem spoznal
smirk-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Posploševanje in nizek IQ sta vedno šla z roko v roki
nahrung002.gif