Ciganska populacija

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Stari, presel se na kako manj eksotično lokacijo. Jaz jih v Ljubljani vidim 1x mesečno.
grin1.gif

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Ne maram jih.
Gladko se mi j... za njih, dokler so na svoji strani.
Nikoli naj se ne približajo moji strani.
Nisem nacionalist, sem lokalpatriot - ne maram jih. Res jih ne maram.
Ko bo referendum o tem, ali jih naj deportiramo preko Kolpe, bom ZA.

PS: žal imam to nesrečo, da so nastanjeni na kar nekaj lokacijah, ki so oddaljene od mojega doma manj kot 10 km zračne linije. Nič mi še niso ukradli, a jih vseeno ne maram.

LP

Uf, sem skoraj pozabil povedati, da jih ne maram.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Sva že 2.

Če majo amerikanci al pa EU kej za povedat o naših romskih vprašanjih pa predlagam, da jih komplet vse pobašejo in peljejo al v ameriko al pa v Bruselj. Tako bomo imeli takoj rešen problem z romi, amerikanci ali EU pa bodo tud imeli priložnost pokazat, kako imajo oni rešeno to romsko vprašanje.
wink-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
vedno me je začudilo kako idiotske argumente ima nek folk ..pa isto se je do sedaj pojavilo še v vsaki temi od romov -nekaj v smislu: peljite si jih domov
bonk.gif

zdej me pa zanima, ker to ne more govorit jeza ali pa ogorčenje iz vas, koliko inteligence ali pa razuma ali pa sploh miselnih sposobnosti pa imate vi? al to kr tak napišete ko kje kaj čujete pa se vam fajn zdi, al od kje tej pride taki debilizem v vaše glave? res, če bi mi odgovorili na to vprašanje prosim; pa ni treba opisovat dejanj romov, ciganov, srbov itd..samo od kje te prešine taka misel? pa ali je to vse kar zmore pamet ali še imate kaj skritega orožja za še kako trdno in močno izjavo?
hysterical-1.gif

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Brez zamere, ampak tako blebetanje je pa zelo značilno za meščane, ki ponavadi živijo v 50m2 stanovanju nekje na vrhu nebotičnika. V večini primerov so diplomanti(ali falirani študentje) filozofske fakultete. Taki ljudje ne poznajo problematike "čudežnega izginjanja" stvari, saj romov nimajo v bližini.

Vem, da so cigani tudi ljudje a sami hočejo, da se družba tako vede do njih. Žal

Jaz osebno nimam problema z romi, saj živim na ozemlju, kjer jih ni. Pridejo pogledat, ko so kosovni odpadki in to je tudi to. Upam da pri tem ostane.
cheer.gif

LP
Torus

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
To so tisti, ki so bili pred leti pri nas v Dobovi na smetišču.
evil.gif

Žal se je pripetila nesereča in je prišlo med njihovimi barakami, oziroma tistem vagonu do "samovžiga". Pa so šli...
grin1.gif

Drugače pa standard kot povsod. Hišo obvezno zaklepat, puška na dosegu roke, ob nedeljah ti zvonijo če daš kruha, (ki ga potem zmečejo v prvi jarek), ob sodih sobotah "fehtajo cote", pridelka na vrtu in njivah ni (kar ne stolče toča ti pokradejo)... Otrokom zabičat, da ne odklepajo vrata, ko so sami doma, ko jim odpreš na vhodnih vratih pazi na stranska oziroma garažna. Standardno se je dogajalo, da te je eden obravnaval na vhodnih vratih, ko je drugi ordiniran pri stranskih.
Se mi zdi, da je bilo bolje dokler je bil živ "gazda Duško" (stari Brajdič). Dokler je bil on poglavar je bil še nek red, potem pa ko so mladi prevzeli je bilo pa konec.

Edina lepa stvar, ki se je spomnim je harmonika in petje vsako nedeljo okrog poldneva, pa pozno v večer. No, ja. Tudi tega smo se naveličali...

Kako že gre tista pesem? " Država je v pi*di, vse na cest stoji... na koncu bomo vsi pocrkal, živce bomo vsi zgubil, pa kva saj je*e se mi, za vse stvari!".
cheer.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nej uganem. tvoji tastari so v 70ih dominiral v flower power populaciji in se drli make love not war
bonk.gif

@cifra čigav alter je nadi?
smirk-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Če malo bolje pomisliš (kar očitaš drugim, da ne razmišljajo), govori ravno jeza in ogorčenje. Ne rabiš dosti pameti, da ne maraš tistih, ki ti kradejo po dvorišču.

Sam nimam problemov, ker romov nimam v bližini, poznam pa nekaj muskontarjev, ki so dobri.

Ima pa moj frend trajno poškodbo glave, na srečo brez hujših posledic. Nasproti vozeči ciganski kamionček s štrlečo železno kramo mu je v bližini Grosupljega poškodoval avto. Oboji se ustavijo, ven stopijo štirje cigoti, še predno se je začel z njimi pogovarjat, faše direktnega v glavo iza hrbta in omedli. Ko je prišel k sebi jih ni bilo več, na policiji pa so se mu samo nasmehnili in rekli, da jih poznajo in da ne morejo pomagat. Kaj ti ostane? Ljubezen?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ne morejo= nočejo. in očitno jih je tvoj frend še premal fasu, če kakšnega odvetnika najel in se lotil odškodninske tožbe proti državi, policiji... kakšen čeferin bi se z veseljem lotil države

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ja, najbrž da.
hysterical-1.gif

Saj se nisi ti prvi zmisli tega. Sploh je pa Čeferin na ciganski strani, tako da ...

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Danes sem videl, da je za ciganskim kombijem vozil policijski avto po drugače precej neaktivnih ulicah. Se sprašujem, če je bilo to naklučje.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tipi kot so Čeferin, ti ne bodo pomagali v tožbi proti ciganom (razen če vnaprej vplačaš).

Oni bodo pomagali ciganom, saj cigani veliko več iztirjajo od nas in države kot boš ti od njih.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
čeferin je tam kjer je denar in če je tega veliko, bo toliko prej tam. in to da ti policaj reče da kao ne morejo ukrepat v resnici pa nočejo je dobljena tožba. bolj zihr bi lahko bil, če bi imel posnetek te policijske izjave.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In France Novak, ki ga napadajo cigani, ima seveda ogromno denarja za boj skupaj s Čeferinom, kajne?

Glej, če bi bilo tako preprosto, kot praviš, bi se to kdo že spomnil, kenede?
bonk.gif

Aja, koga boš pa tožil? Cigane?
hysterical-1.gif

Bolje da ne, če hočeš ostati živ.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
tožu bi državo ker te noče zaščitit pred napadalci, ker poznajo napadalce in nočejo ukrepat... čeferin ma pa itak polno keša, tko da bi že lahko počakal do konca sojenja in potem pobral ene 30%.

no ampak če raje jamrate po netu kok ste bogi, potem pa go 4 it
bonk.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
je res, da iz mene govori jeza in ogorčenje..
pa ne bi o romih- poznam problematiko; vem, da ni lahko in vem, da davkoplačevalci plačujemo policaje, da preganjajo kriminal
smirk-1.gif

samo me zanima odgovor na vprašanje kaj ti mora bit, da v vsaki temi, ki govori o romih, pa da si bomo na jasnem- romi, ki imajo na ozemlju slovenije stalno prebivališče so vsi slovenski državljani, padejo ideje o tem, da si naj jih nekdo priseli h sebi? res me fascinira tale stavek no in res me zanima od kje pride, samo to..

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
tožu bi državo ker te noče zaščitit pred napadalci, ker poznajo napadalce in nočejo ukrepat... čeferin ma pa itak polno keša, tko da bi že lahko počakal do konca sojenja in potem pobral ene 30%.

no ampak če raje jamrate po netu kok ste bogi, potem pa go 4 it
bonk.gif

no, tukaj se pa celo strinjam s tabo
redface-1.gif