Ciganska populacija

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
njo
cool-1.gif

Ne, ni šel. Šel je domov k ženi, pa Manco naredu.
cheer.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Jao, kak se jih bojite....

berem da se bojite ko se pripelje do vas razmajan kombi, not sedi en noebrit brazilec pa žena z otrokom, pa vas že srat pritisne, pa Presneto a ste dedi al niste....???

na Štajerskem so kosovni pa ni tolk problemov, ...ker če meni začne težit, se ne pokakam, ampak mu začnem nazaj težit...

Na štajerskem je velik romov, pa ni problemov...

Sam Štajerci smo dedi, we aint pičke!!

Res ni problemov če si tri tonska gorila z grdim pogledom in kalašnikom na rami. Eni bolj treniramo možgane kot mišice in na take se radi spravijo, prav vidiš kako iščejo izgovor za pretep, jaz pa imam običajno pri sebi še kakšno drago opremo. Pa ne zgledam in ne vedem se glih kot prpa, ampak kaj več od tega pa tudi nisem. Ko pa hočem kupiti orožje pa je oh in sploh težav zakaj jaz to rabim.

Pa kolko krat sem že imel probleme s cigoti, na srečo še nič resnega. Večkrat sem bil v pravi družbi, jaz mu pravim da ga bom ubil pa igram psihiča, pa nekak ne verjame, kaki moj tri tonski kolega zraven stopi pa ga samo grdo pogleda pa takoj odjebe. Res kul je imeti dosti bodibilderjev za prijatelje ha ha.

Razmišljam o tetovaži na obrazu, da bom bolj hardcore zgledal.
redface-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Samo primerjal sem vas...saj veš, za lažje razumevanje...ste pač specifična kategorija, ki odstopate iz normativov.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Tudi ti precej odstopaš iz normativov.....
Je pa res hud problem tole, sem včeraj spet gledal kako pred občino (kraj sem pozabil) izsiljujejo za hišo, kanalizacijo, vodovod....ja mater, kje jim logika, da jim bo država vse to kar podarila. Potem pa je govoriš še oni Jožek Horvat-Muc...ta pa paričakuje, da bo občina rešila problem, se pravi, da jim bo ugodila v vseh zahtevah in to zastonj. Pa niso normalni. Sprašujem se, zakaj sploh hodim v službo in plačujem stanovanjski kredit? Ob popisu prebivalstva se lepo za Cigota porangiram, pustim službo in hop na kako lepo parcelo. Potem pa pred občino taborit toliko časa, dokler hiša ne bo stala...Položnice pa bo seveda občina plačevala kajti jaz bom Cigo in Cigoti pač ne plačujejo. Samo zastonjsko živijo in kradejo. Zgleda, da je to uzakonjeno, če bi jaz taboril pred občino bi me prec Milica odpeljala. Kar poglejte, greste npr. na Gorenjsko in si postavite šotor na enem travniku, vsaj v roku 12 ur vas bo obiskala Policija in vas odstranila....Le zakaj ne odstranijo teh tabornikov pred občino? Odgovor je sila preprost, za Rome zakoni ne veljajo ker oni so Romi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hja, da je to tako se je treba zahvalit raznim Hanžkom, pokojnemu Drnovšku in še kupu ljudi, ki so nasedli zgodbi o diskriminaciji ciganov v Ambrusu....
Cigan je cigan in brez batine tle ne boš nič opravu...imam preveč izkušenj z njimi...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Kar poglejte, greste npr. na Gorenjsko in si postavite šotor na enem travniku, vsaj v roku 12 ur vas bo obiskala Policija in vas odstranila....Le zakaj ne odstranijo teh tabornikov pred občino? Odgovor je sila preprost, za Rome zakoni ne veljajo ker oni so Romi.

A ti kot policaj pa na to ne moreš nič vplivati?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
ksz....

cigane že od malega učijo fehtanja....pred neko blagovnico je vedno blo enih 5 mali cigančekov, ki so vedno fehtali za denar. čez čas pa si jih videl kako za vogalom kadijo ko turki
confused-1.gif

ko so v prekmurju bila kakšna žegnanja, so bili cigani že kot pravilo prisotni v vasi....ženske so hodile fehtat: mate pohano mesou, pa gijbanco - če si jim kaj dal, pa si malo od hiše nekatere stvari našel tudi v jarku. podobno je ko te ciganka, noseča z kupom frocov pride fehtat za denar domov na vhod. ji lepo razložoš, da ga še zase nimaš, da ji pa lahko daš nekaj oblačil. ona privoli - in pol spet najdeš nekaj teh oblačil 100 m od hiše v jarku. moja stara mama je enkrat eni dala cel kolač domačega kruha ki ga je sama spekla v krušni peči....pa ko mi je stara mama povedala, da je ciganka vzela kruh, pa ga raztrgala in ga metala v jarek po celi vasi .... se mi je kar želodec obrnil
13.gif

vozijo se lahko z neregistriranimi in tehnično ne brezhibnimi avti....hiše gradijo na naš račun in to na parcelah ki niso gradbene....vrtec šolo majo zastonj, položnice si ne plačujejo sami

moti IZREDNO MOTI me to, da naša ala 'pravna država' trdi, da smo pred zakonom vsi enaki
stupid-1.gif
močno dvomim!!!

vzamite primer:
dobijo cigana z neregistriranim avtom in mene....kateri od naju bo bolj naje*bal?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Tisto včeraj na dnevniku me je pa pogrelo. Mater ej. Sedaj se spravijo pa taborit pred občino in izsiljevat. Sem se tak razpizdil, da sn od jeze kar kričal po bajti. Moja draga me je samo gledala.

Pa saj ne gre tako no. Če veljajo zakoni za mene bodo pa tudi za njih. Če meni lahko podrejo črno gradnjo, ki je btw na MOJI zemlji, potem ima da njim poderejo prav vsak najmanjši šotor, ker zemlja NI njihova. Če bo pa ker kaj lajal, pa naj še bager njega povozi.

Potemtakem ima sleherni prebivalec Republike Slovenije pravico, do brezplačne parcele, socialne pomoči in neregistriranja vozil, kraje in lopovščin. No pa se dajmo vsi takih iger. Bomo videli v kolikem času bo od Slovenije ostalo samo eno sivo pogorišče....

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
končno so se nekateri opogumli in začeli govorit tako kot je. direktorica rdečega križa je lepo povedala da gre za čisto izsiljevanje in tut turk je reku da bi se mogl cigoti sami pobrigat zase in narest kej, ne da samo pričakujejo vse od nas.
aplauz.gif

me je pa zmotil to, da so policaji bli tam samo na obisku
bonk.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Točno tako.

Našemu županu se tudi hebe v kaki bedi živim jaz. Jaz sem tisti, ki je moral skrbet, da bom dokončal fax, si našel delo, in začel živet kot človek. Naj se tudi oni socializirajo, ne pa da samo kradejo in izkoriščajo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
En je celo rekel nekaj tazga. Magari kupmo zemljo in plačamo vodovod če je treba.
Če je treba?????? A sem jaz al pa moji starši al pa moji predniki kdaj kaj zastonj dobili?
jezen.gif

Baje bodo jutri cigani če jim občina Ribnica ne ustreže, imeli opozorilno stavko. En dan ne bodo kradli. Če se zadeve še vedno ne bodo premaknile, bodo s stavko nadaljevali...

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik pediater pravi:Baje bodo jutri cigani če jim občina Ribnica ne ustreže, imeli opozorilno stavko. En dan ne bodo kradli. Če se zadeve še vedno ne bodo premaknile, bodo s stavko nadaljevali...

hysterical-1.gif

Pa res kaj si mislijo tile paraziti, meni sploh ni nič jasno (oziroma mi je, paraziti so), da bodo kar tako zastonj dobivali stvari za katere vsi drugi plačujemo? Saj razumem da je kriza pa to, ampak jebemu ne morš se samo samemu sebi smilit pa jokat, da ti država pomaga. Če bi bili dobri ljudje bi še pokazal nekaj usmiljenja, ampak velika večina jih je nasilnežev in kradljivcev, in taki potem ponavadi igrajo uboge reve, EDIT pa nasedajo, seveda so bili prijazni do njega, vedno so prijazni če bodo kaj dobili. Bi rad videl kako daleč bi kakšna slovenska družina prišla, če bi se tak naselila pred občino. Verjetno bi jih strpali v policijske kombije v tridesetih minutah pa jih še kazensko preganjali.

Sramota za našo državo da smo Slovenci kot drugo razredni državaljani. Potem pa se folk čudi zakaj se včasih skozi zgodovino kakemu narodu ftrga pa začne z genocidom, mogoče EDIT In ja, to je sovražni govor, naj kdo reče da ni upravičen!
10.gif

Lahko je biti toleranten do nekoga, ki je daleč stran in nimaš opravka z njim.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
In kaj bomo naredili? Govorit je lahko, da ne bo nesporazuma, se strinjam z vsem, da jih je treba nekam poslat. Dobesedno! Sam kaj, ko je pri nas za vsako stvar dobit soglasje/papirje od 100 drugih ljudi. In na koncu pride do tega, da se sploh ne splača začeti s tem. Zahodnji kapitalizem je premočan... Ne smemo pa obupat!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz samo eno... Spomnim se, da sem imel enkrat en seminar u Mariboru, začel se je pa ob 13h. Pa sem imel cajt za en kofe prej... In enkrat sedim zunaj, žulim tisto kavo, nakar mim pride ciga, tko ene 13-14 let od oka in mi zateži za jurja. Sem rekel, da nimam, in da pač ne podpiram lenuhov, pa mi je rekla, da za 5 čukov mi ga pa potegne:) Pol je pa prletela že šefica lokala ven in jo spodila. Očitno sta se večkrat srečali...

Ma ja, sej take majo v MB-ju, pa decembra s petardami težijo, kaj več si pa ne upajo.

Včasih je bil s temi Romi v MB-ju kar velik problem, zadnja leta pa so že dokaj civilizirani.