Covid-19 Cepiva

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
:valjamse: no, še malo, pa bomo na realnih tleh.
Kako se pozna precepljenost recimo Danske? Nekaj tiho je zadnje čase o tej državi, pa tako so/ste povdarjali po kom se naj zgledujemo.
Če že sprašuješ, 248 hospitaliziranih, 29 na intenzivni negi pri skoraj 6mio prebivalcev:

Slabo? Cepiva ne delujejo?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.596
113
41
Lj
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Smo že pisali tu gor, da je Singapur dober primer, če na zaupanje cepiv sprostiš ukrepe, hkrati pa populacija nima prekuženih, oziroma virus ni šel preko ranljivih/starejših. To je problem, covid+pridružene bolezni in tu tudi cepiva ne zmorejo čudeža, žal.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.022
9.553
113
Smo že pisali tu gor, da je Singapur dober primer, če na zaupanje cepiv sprostiš ukrepe, hkrati pa populacija nima prekuženih, oziroma virus ni šel preko ranljivih/starejših. To je problem, covid+pridružene bolezni in tu tudi cepiva ne zmorejo čudeža, žal.
E bingo. Sam prekuževanje je vseen boljš po precepljeni populaciji.

• Všeč mi je

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Se vidi da nategujejo ljudi že dve leti. In nekateri ljudje še kar verjamejo v to.

Islandija, 13 hospitaliziranih, 2 na intenzivi. Cepiva ne delujejo ali kako? Kdo s temi "novicami in povezavami" futra svojo agendo brez kančka kritičnosti oz. nateguje?

• Všeč mi je

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Ko se že ravno spet smešiš, kar je pri tebi že standard, tistih 50 % bi morda zadoščalo pri vuhancu. Ampak da bi vam anticepilcem to prebilo, je preveč za pričakovati.
Hmm, a ni tista študija na izraelskem primeru potrdila, da so cepiva zelo učinkovita tudi proti delti. No, to je ta študija, na sledilniku dodana pod statistični paradoks, ki jo večina nalima, ko je govora o učinkovitosti cepiv. Najbrž je niso niti prebrali.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.095
3.596
113
41
Lj
Islandija, 13 hospitaliziranih, 2 na intenzivi. Cepiva ne delujejo ali kako? Kdo s temi "novicami in povezavami" futra svojo agendo brez kančka kritičnosti oz. nateguje?

Se pravi leni brez cepiv so pa vsi Islandci umrli?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Brazil has paused the use of AstraZeneca’s Covid-19 vaccine on pregnant women following guidance from its federal health regulator. The “immediate suspension” order for the vaccine issued on May 11th stemmed from the death of a pregnant woman post-injection. Two Brazilian states earlier halted the vaccine’s use for pregnant females.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Še en drug cepljen sodelavec iz druge sosednje pisarne sum na Corono. Ta je dobil J&J enkrat spomladi.
Eto, ta cepljeni sodelavec je okuzil drugega cepljenega sodelavca, ki je bil v te pisarni na obisku. Kljub temu, da sem bil tisti dan tudi sam v njihovi pisarni kar nekaj casa, sem ves cas negativen.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Eto, ta cepljeni sodelavec je okuzil drugega cepljenega sodelavca, ki je bil v te pisarni na obisku. Kljub temu, da sem bil tisti dan tudi sam v njihovi pisarni kar nekaj casa, sem ves cas negativen.
Ja to je samo zato, ker se nisi cepil. Če bi se cepil, bi bil zdele že na kisik prkloplen. Sej si nekak tko mislu?