Po letu in pol ti niso jasne popolnoma osnovne zadeve.Ocitno pa ne pomagajo
Kako se že reče takim?
Po letu in pol ti niso jasne popolnoma osnovne zadeve.Ocitno pa ne pomagajo
Dol mi visi. Dejstva so kristalno jasna.Po letu in pol ti niso jasne popolnoma osnovne zadeve.
Kako se že reče takim?
A od dr Malona al dejanska dejstva?Dol mi visi. Dejstva so kristalno jasna.
Se prav onadva delata skup, ti si bil sam na obisku? Al kako je to.Sem kje napisal, da je nisem imel? Ocitno pa ne pomagajo, ce je cepljeni sodelavec fasal od cepljenega sodelavca.
Sem pa ocitno pri preventivi za enkrat se najboljsi, ce po tvojih besedah, se nisem imel Covida, pa se cepljen nisem. Mislim, da nas ni vec ostalo dosti takih.
Ja so. Da si nezmožen dojemanja nekaterih popolnoma osnovnih stvari, ki so mala malica že za osnovnošolce.Dol mi visi. Dejstva so kristalno jasna.
Bom prebral zvečer zelo podrobno (če bo še kaj energije ostalo). Sem samo malo preletel (ponavadi limaš bombatične novice, ko pa res natančno prebereš se pa sesuje vse v trenutku).ZeroHedge
ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zerowww.zerohedge.com
Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial
Revelations of poor practices at a contract research company helping to carry out Pfizer’s pivotal covid-19 vaccine trial raise questions about data integrity and regulatory oversight. Paul D Thacker reports In autumn 2020 Pfizer’s chairman and chief executive, Albert Bourla, released an open...www.bmj.com
Nic bliznjic johan_blond, kajne?
Pred zdravstvenim domom na Metelkovi v Ljubljani se vije dolga vrsta čakajočih, ki so prišli na cepljenje s tretjim odmerkom cepiva proti bolezni covid-19
Doslej je poživitveni odmerek v Sloveniji prejelo 51.530 ljudi.
Gneča pred cepilnim centrom v Ljubljani #foto
Pred zdravstvenim domom na Metelkovi v Ljubljani se vije dolga vrsta čakajočih, ki so prišli na cepljenje s tretjim odmerkom cepiva proti bolezni covid-19. Zbrali smo informacije, kdo naj se cepi s poživitvenim odmerkom in kje lahko to opravi.siol.net
Ja počasi se ločijo tisti ,ki so pametni in tisti "ki so pametnejši"
Kako sedaj to? Ni videti, da je Veliki vodja dal ukaz "igla".3 doza ni več teorija zarote ?
Velika gneča pred cepilnim centrom, večina prišla po tretji odmerek
Velika gneča pred cepilnimi centri, večina prišla po tretji odmerek | 24ur.com
Pred Zdravstvenim domom Ljubljana (ZDL) se je vila dolga vrsta čakajočih. V prostorih na Metelkovi so zjutraj najprej za naročene paciente izvedli sočasno cepljenje proti covidu-19 in gripi, nato pa se je ob 9. uri odprl še štiriurni prosto dostopni termin za cepljenje proti covidu, kjer sta...www.24ur.com
Mene pa zanima kaj si mislite tisti, ki ste cepljeni z AZ. Se počutite opeharjene ker ste zaupali stroki? Boste naredili koktejl z mrna cepivom?
Recimo stari tam 40+.
Kaj ni tako, da je koktajl se boljsi?Mene pa zanima kaj si mislite tisti, ki ste cepljeni z AZ. Se počutite opeharjene ker ste zaupali stroki? Boste naredili koktejl z mrna cepivom?
Recimo stari tam 40+.