Covid-19 Cepiva

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.022
9.553
113
Sem kje napisal, da je nisem imel? Ocitno pa ne pomagajo, ce je cepljeni sodelavec fasal od cepljenega sodelavca.

Sem pa ocitno pri preventivi za enkrat se najboljsi, ce po tvojih besedah, se nisem imel Covida, pa se cepljen nisem. Mislim, da nas ni vec ostalo dosti takih.
Se prav onadva delata skup, ti si bil sam na obisku? Al kako je to.

19. jul 2007
2.899
1.609
113

Nic bliznjic johan_blond, kajne?
Bom prebral zvečer zelo podrobno (če bo še kaj energije ostalo). Sem samo malo preletel (ponavadi limaš bombatične novice, ko pa res natančno prebereš se pa sesuje vse v trenutku).

- "ključno pričanje" je oseba, ki je bila zaposlena in odpuščena čez 14-dni (ponavadi ne gre tako, da si zaposlen in si že 1 dan vodja ključnih informacij), zelo verjetno ima zgodba še kakšne dodatne momente

- kar naj bi se zgodilo niso bližnjice ampak stranpoti

- če so se že pri double-blinded študiji pojavili dvomi v integriteto, kaj misliš da se dogaja pri unblinded študiji ivermectina

- tudi če se je v Texasu zgodilo nekaj, kar resno omaje integriteto študije (zunanji izvajalci so legendarno problematični, tako da dopuščam možnost, da je vse točno tako, kot je opisano), še ne pomeni da je cela 3. faza za v koš

Če te mika zabavno branje pojdi na FDA stran in beri Warning Letters (pred 2019), ki jih FDA pošilja v Indijo.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.861
2.640
113
Antivaxerji: Nama nitko ništa ne može! Pa i virus ne!

p.s. namen je, da antivaxerji razumejo sporočilo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Pred zdravstvenim domom na Metelkovi v Ljubljani se vije dolga vrsta čakajočih, ki so prišli na cepljenje s tretjim odmerkom cepiva proti bolezni covid-19
Doslej je poživitveni odmerek v Sloveniji prejelo 51.530 ljudi.

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.653
4.381
113

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
3 doza ni več teorija zarote ?

Velika gneča pred cepilnim centrom, večina prišla po tretji odmerek​

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.461
9.766
113
EU
3 doza ni več teorija zarote ?

Velika gneča pred cepilnim centrom, večina prišla po tretji odmerek​

Kako sedaj to? Ni videti, da je Veliki vodja dal ukaz "igla".

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Ni teorija zarote, od 591 mrtvih v enem dnevu, 541 necepljenih.

Le zakaj bi se cepili?

19. jul 2007
2.899
1.609
113
Mene pa zanima kaj si mislite tisti, ki ste cepljeni z AZ. Se počutite opeharjene ker ste zaupali stroki? Boste naredili koktejl z mrna cepivom?
Recimo stari tam 40+.

Čisto nič :). Ko bo pravi čas, bom šel po mRNA.
Mi je dobesedno smešno, ko nekateri doživljajo travme ob samem dejstvu obstoja poživitvenega odmerka (ki obstaja pri kupu cepiv, tudi jaz sem že enkrat tukaj limal celotno shemo cepljenja proti klopnemu meningitisu).

PS: Primi se stola, da ne boš še dol padel. V službi so nam organizirali cepljenje proti gripi (da poenostavijo logistiko) in sem se prijavil (tako kot lani).

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
Mene pa zanima kaj si mislite tisti, ki ste cepljeni z AZ. Se počutite opeharjene ker ste zaupali stroki? Boste naredili koktejl z mrna cepivom?
Recimo stari tam 40+.
Kaj ni tako, da je koktajl se boljsi?
Vsaj nekatere studije so pokazale, da se je bolje obneslo 1. cepljenje za AZ, drugo pa z mRNA.