Tvoj vir ima 2x prenizke številke.Ker si povsem nehal omenjat Belgijo....
Poglej priponko 49821
Slabo apdejtajo.
Tvoj vir ima 2x prenizke številke.Ker si povsem nehal omenjat Belgijo....
Poglej priponko 49821
Pfizer has since hired Ventavia as a research subcontractor to work on four other clinical trials: the use of the Covid-19 vaccine in children and young adults; a Covid-19 trial involving pregnant women; a trial of Covid-19 booster doses; and a trial of a jab for respiratory syncytial virus.
Ravno to me čudi.Kako sedaj to? Ni videti, da je Veliki vodja dal ukaz "igla".
Nima veze, samo po tretjo dozo je treba. Ne gre se zaščito, gre se za PCR.ODKRILI NOVO RAZLIČICO KORONAVIRUSA: Izmuzne se protitelesom iz cepiv Pfizer in AstraZeneca
ODKRILI NOVO RAZLIČICO KORONAVIRUSA: Izmuzne se protitelesom iz cepiv Pfizer in AstraZeneca
Nemški znanstveniki so odkrili novo različico koronavirusa, ki se izogne protitelesom...www.regionalobala.si
mojster,Z vsemi odmerki je cepljenih 1.119.181 oz. 53 odstotkov prebivalcev, med starejšimi od 50 let 74 odstotkov. Pozitivnih je 47,8 odstotka opravljenih testov, kar je največ doslej. Rezultati še nikoli tako slabi - “cepiva” delujejo - za denarnice farmacevtov in zdravnikov.
očitno imaš prav, ker to nikakor ni edini primer od njega.Je kar kratek, ker če ne bi bil, bi mu moralo že potegniti.
Pri vseh dobesednih kozlarijah, ki jih je objavil v zadnjem letu in pol (pozno si se priključil), je do YTbmk imeti predsodek res nefer.Sicer mal nefer do Ytbnd , v bolnicah je 40% cepljenih.
Povprečna starost na oddelkih pa 71+.
Če pogledamo koliko okužb je v starostni skupini 65+, in potem število hospitalizacij izgleda, da ta starostna skupina polni bolnice ne glede na cepilni status.
Ne, prav nič me me moti in se ne počutim opeharjenega.Okej, torej vaš nič ne moti, če ste se cepili, kot kaže, za brezveze.
Pa mel dan dva, gripi podobne simptome?
Men ni glih zanemarljivo.