Čist možno, ampak zakaj potem na 2/2 mRNA ne dodajo vektorja?Kaj ni tako, da je koktajl se boljsi?
Vsaj nekatere studije so pokazale, da se je bolje obneslo 1. cepljenje za AZ, drugo pa z mRNA.
Sam proti klopnem vnaprej veš kolk ti jih pripada, ali se motim.Čisto nič . Ko bo pravi čas, bom šel po mRNA.
Mi je dobesedno smešno, ko nekateri doživljajo travme ob samem dejstvu obstoja poživitvenega odmerka (ki obstaja pri kupu cepiv, tudi jaz sem že enkrat tukaj limal celotno shemo cepljenja proti klopnemu meningitisu).
PS: Primi se stola, da ne boš še dol padel. V službi so nam organizirali cepljenje proti gripi (da poenostavijo logistiko) in sem se prijavil (tako kot lani).
Se motiš. Razen če natanko veš, kako dolgo boš živel.Sam proti klopnem vnaprej veš kolk ti jih pripada, ali se motim.
Zaenkrat nisem zbolel, večkrat na hitrih testih in PCR-ju. Imel sem tudi potrjene stike z okuženimi. Bom pa zaradi situacije doma (stik s kroničnim bolnikom) šel po poživitveni odmerek.Okej, torej vaš nič ne moti, če ste se cepili, kot kaže, za brezveze.
Pa mel dan dva, gripi podobne simptome?
Men ni glih zanemarljivo.
Pa ti si antivaxer. Ker tretjo dozo bi že moral dobit, Vsaj po priporočilih Beovičke :-(Čisto nič . Ko bo pravi čas, bom šel po mRNA.
Glede na trenutno epidemiološko situacijo pa je po besedah Bojane Beović za tiste z osnovnim cepljenjem z vektorskimi cepivi tretji odmerek priporočljiv vsaj po dveh mesecih po osnovnem cepljenju.
Sem prebolevnik in cepljen z AZ. Glede poživitvenega odmerka se bom posvetoval s svojim zdravnikom. Opeharjenega se ne počutim. V bistvu si teh stvari ne jemljem tako k srcu kot nekateri. Sem pa recimo hvaležen da mi ni bilo treba v bolnico in da so simptomi, ki so ostali še lep čas po bolezni izzveneli, pa da se stvar ni prenesla na starejši in bolj ogrožen del moje familije. Te še kaj zanima?Mene pa zanima kaj si mislite tisti, ki ste cepljeni z AZ. Se počutite opeharjene ker ste zaupali stroki? Boste naredili koktejl z mrna cepivom?
Recimo stari tam 40+.
Kolk ste dosadni ratal s tem ceplenjem. Kdor se je mislil se je, kdor misli, da mu nuca je šel po tretji šus, kdor meni, da mu bo pomagal četrti, bo šel tudi po tega. Kdor se ni cepil se pač ni iz xy razloga in ne vem, zakaj se na zobe mečete zakaj se nekdo noče cepit. Slabši ste kot otroci v vrtcu.Le zakaj bi se cepili?
Dej poglej malo od andya poste, pa ti bo jasn kdo se na zobe meče.Kolk ste dosadni ratal s tem ceplenjem. Kdor se je mislil se je, kdor misli, da mu nuca je šel po tretji šus, kdor meni, da mu bo pomagal četrti, bo šel tudi po tega. Kdor se ni cepil se pač ni iz xy razloga in ne vem, zakaj se na zobe mečete zakaj se nekdo noče cepit. Slabši ste kot otroci v vrtcu.
Kolk ste dosadni ratal s tem ceplenjem. Kdor se je mislil se je, kdor misli, da mu nuca je šel po tretji šus, kdor meni, da mu bo pomagal četrti, bo šel tudi po tega. Kdor se ni cepil se pač ni iz xy razloga in ne vem, zakaj se na zobe mečete zakaj se nekdo noče cepit. Slabši ste kot otroci v vrtcu.
na kartončku piše "na cepljenje pridite ... "Sam proti klopnem vnaprej veš kolk ti jih pripada, ali se motim.
No, sej to
Bom prebral zvečer zelo podrobno (če bo še kaj energije ostalo). Sem samo malo preletel (ponavadi limaš bombatične novice, ko pa res natančno prebereš se pa sesuje vse v trenutku).
- "ključno pričanje" je oseba, ki je bila zaposlena in odpuščena čez 14-dni (ponavadi ne gre tako, da si zaposlen in si že 1 dan vodja ključnih informacij), zelo verjetno ima zgodba še kakšne dodatne momente
- kar naj bi se zgodilo niso bližnjice ampak stranpoti
- če so se že pri double-blinded študiji pojavili dvomi v integriteto, kaj misliš da se dogaja pri unblinded študiji ivermectina
- tudi če se je v Texasu zgodilo nekaj, kar resno omaje integriteto študije (zunanji izvajalci so legendarno problematični, tako da dopuščam možnost, da je vse točno tako, kot je opisano), še ne pomeni da je cela 3. faza za v koš
Če te mika zabavno branje pojdi na FDA stran in beri Warning Letters (pred 2019), ki jih FDA pošilja v Indijo.
Cepljeni - okuženi po mojih izkušnjah pa:Kolikor sem do zdaj uspel videt, si necepljeni/netestirani na veliko sposojajo/kopirajo QR kode od drugih, samo da lahko gredo v nakupovalno središče (kjer jih ob vhodu samo ošvrknejo), notri se pa obnašajo kot največji pavijani, po rokah in policah šlatajo vse živo. Ni čudno, da smo kjer smo.