Covid-19 Cepiva

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Čisto nič :). Ko bo pravi čas, bom šel po mRNA.
Mi je dobesedno smešno, ko nekateri doživljajo travme ob samem dejstvu obstoja poživitvenega odmerka (ki obstaja pri kupu cepiv, tudi jaz sem že enkrat tukaj limal celotno shemo cepljenja proti klopnemu meningitisu).

PS: Primi se stola, da ne boš še dol padel. V službi so nam organizirali cepljenje proti gripi (da poenostavijo logistiko) in sem se prijavil (tako kot lani).
Sam proti klopnem vnaprej veš kolk ti jih pripada, ali se motim.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Okej, torej vaš nič ne moti, če ste se cepili, kot kaže, za brezveze.
Pa mel dan dva, gripi podobne simptome?
Men ni glih zanemarljivo.
Zaenkrat nisem zbolel, večkrat na hitrih testih in PCR-ju. Imel sem tudi potrjene stike z okuženimi. Bom pa zaradi situacije doma (stik s kroničnim bolnikom) šel po poživitveni odmerek.
Če bi imel marca na voljo Pfizer bi se seveda odločil za Pfizer, to je pa tudi jasno.

Tudi če bi zbolel bi prebolel hitreje in z manj simptomi.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.022
9.552
113
Mene pa zanima kaj si mislite tisti, ki ste cepljeni z AZ. Se počutite opeharjene ker ste zaupali stroki? Boste naredili koktejl z mrna cepivom?
Recimo stari tam 40+.
Sem prebolevnik in cepljen z AZ. Glede poživitvenega odmerka se bom posvetoval s svojim zdravnikom. Opeharjenega se ne počutim. V bistvu si teh stvari ne jemljem tako k srcu kot nekateri. Sem pa recimo hvaležen da mi ni bilo treba v bolnico in da so simptomi, ki so ostali še lep čas po bolezni izzveneli, pa da se stvar ni prenesla na starejši in bolj ogrožen del moje familije. Te še kaj zanima?
Mi gre pa na jetra stroka tipa Milan Krek in vsi glupi in nepremišljeni ukrepi vključno z maskami na polju.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.492
3.589
113
Le zakaj bi se cepili?
Kolk ste dosadni ratal s tem ceplenjem. Kdor se je mislil se je, kdor misli, da mu nuca je šel po tretji šus, kdor meni, da mu bo pomagal četrti, bo šel tudi po tega. Kdor se ni cepil se pač ni iz xy razloga in ne vem, zakaj se na zobe mečete zakaj se nekdo noče cepit. Slabši ste kot otroci v vrtcu.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.022
9.552
113
Kolk ste dosadni ratal s tem ceplenjem. Kdor se je mislil se je, kdor misli, da mu nuca je šel po tretji šus, kdor meni, da mu bo pomagal četrti, bo šel tudi po tega. Kdor se ni cepil se pač ni iz xy razloga in ne vem, zakaj se na zobe mečete zakaj se nekdo noče cepit. Slabši ste kot otroci v vrtcu.
Dej poglej malo od andya poste, pa ti bo jasn kdo se na zobe meče.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 474

Kolikor sem do zdaj uspel videt, si necepljeni/netestirani na veliko sposojajo/kopirajo QR kode od drugih, samo da lahko gredo v nakupovalno središče (kjer jih ob vhodu samo ošvrknejo), notri se pa obnašajo kot največji pavijani, po rokah in policah šlatajo vse živo. Ni čudno, da smo kjer smo.

I

Izbrisan uporabnik 474

Se mi zdi, da ti malo živčn ratuješ :D

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: brane_new in zino

javr

Guru
6. dec 2011
1.936
1.149
113
Sam proti klopnem vnaprej veš kolk ti jih pripada, ali se motim.
na kartončku piše "na cepljenje pridite ... "
1. in 2. v istem mesecu,
potem 3. čez 1 leto,
potem 4. čez 3 leta,
5. čez 5 let,
naprej pa ne vem ker ne hodim več tja ker nimam več zemljišča zaradi katerega sem to rabil.

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
na kartončku piše "na cepljenje pridite ... "
1. in 2. v istem mesecu,
potem 3. čez 1 leto,
potem 4. čez 3 leta,
5. čez 5 let,
naprej pa ne vem ker ne hodim več tja ker nimam več zemljišča zaradi katerega sem to rabil.

No, sej to
Moj kartonček za AZ nima več prostora.
Najbrz moram zato po nov kartonček drugega proizvajalca.
Ko vcasih ko smo sličice zbirali.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Bom prebral zvečer zelo podrobno (če bo še kaj energije ostalo). Sem samo malo preletel (ponavadi limaš bombatične novice, ko pa res natančno prebereš se pa sesuje vse v trenutku).

- "ključno pričanje" je oseba, ki je bila zaposlena in odpuščena čez 14-dni (ponavadi ne gre tako, da si zaposlen in si že 1 dan vodja ključnih informacij), zelo verjetno ima zgodba še kakšne dodatne momente

- kar naj bi se zgodilo niso bližnjice ampak stranpoti

- če so se že pri double-blinded študiji pojavili dvomi v integriteto, kaj misliš da se dogaja pri unblinded študiji ivermectina

- tudi če se je v Texasu zgodilo nekaj, kar resno omaje integriteto študije (zunanji izvajalci so legendarno problematični, tako da dopuščam možnost, da je vse točno tako, kot je opisano), še ne pomeni da je cela 3. faza za v koš

Če te mika zabavno branje pojdi na FDA stran in beri Warning Letters (pred 2019), ki jih FDA pošilja v Indijo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ker si povsem nehal omenjat Belgijo....
Screenshot_20211103-195810_Google.jpg

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Kolikor sem do zdaj uspel videt, si necepljeni/netestirani na veliko sposojajo/kopirajo QR kode od drugih, samo da lahko gredo v nakupovalno središče (kjer jih ob vhodu samo ošvrknejo), notri se pa obnašajo kot največji pavijani, po rokah in policah šlatajo vse živo. Ni čudno, da smo kjer smo.
Cepljeni - okuženi po mojih izkušnjah pa:
trosilec.jpg

• Všeč mi je
Reactions: javr in AndY1