Covid-19 Cepiva

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Ja to je samo zato, ker se nisi cepil. Če bi se cepil, bi bil zdele že na kisik prkloplen. Sej si nekak tko mislu?
Mislil sem v smislu, da sem lanskega novembra dal tole cez, kar mi nekateri tukaj se vedno oporekajo, ker se nisem sel testirat.
Takrat se ni bilo hitrih testov in zaradi navala in omejenih kapacitet so delali PCR teste le tistim s tezkimi simptomi.

• Haha
Reactions: sandra in mosseero

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
In se zanašaš na to, da 2x ne moreš zboleti? Imam brata 2x potrjenega na COVID s PCR. Razmak 10 mesecev.

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.022
9.553
113
Mislil sem v smislu, da sem lanskega novembra dal tole cez, kar mi nekateri tukaj se vedno oporekajo, ker se nisem sel testirat.
Takrat se ni bilo hitrih testov in zaradi navala in omejenih kapacitet so delali PCR teste le tistim s tezkimi simptomi.
Pa test na protitelesa si mel negativen. Pol pa svizec zavije čokolado v folijo......
PS: Pa ne da si kršil službene protokole....ccc

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
En od 46. Moja mala je druga od 46.
Tle ene fejst nekaj meša...
Teh 46 se nanaša na osebke, kjer so jim s sekvencioniranjem potrdili okužbo z dvema različnima sevoma.
Drugače je potrjeno 2x pozitivnih čez jurja.
Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje navajajo, da so do 23. oktobra v elektronsko podatkovno zbirko, kjer vodijo osebe, pri katerih je bil s PCR-testom potrjen genom novega koronavirusa ali pa so bile pozitivne na hitrem antigenskem testiranju, zabeležili 1299 oseb, ki so bile dvakrat pozitivne v razmaku najmanj 90 dni

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Cepljenim z vektorskimi cepivi posvetovalna skupina za cepljenje pri NIJZ-ju priporoča poživitveni odmerek po vsaj dveh mesecih :evil:
Za JJ na embalaži lepo piše J&J (Johnson IN Johnson), torej je druga doza samoumevna, vse jasno ?!

Tole bo N dozic, ccc.
burns2_reasonably_small.gif

Ko ste že mislili, da bo ena "for good".

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.654
4.381
113

Kaj pravite na to.

Bo treba iti ali ne.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113

Kaj pravite na to.

Bo treba iti ali ne.
Dokler je samo priporočilo, ti ni "treba" iti.

Zdej če ti je kaj do večje garancije za manj problemov ob morebitni okužbi/preprečitev okužbe, boš šel.
Če ti je vežno samo veljavno potrdilo, boš pač počakal, dokler se ne zmislijo kaj novega in bo poživitveni obvezen.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.654
4.381
113
Jp
Konec novembra bo 6 mesecev od 2 doze, pa sedaj malo razmišljam če bi šel.
Ker se mi zna zgodit da zjebe moje zdravilo proti luskavici pol pa gre spet par mesecev v maloro.

Po drugi strani pa sem dosti po svetu in me lahko kaj polovi.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.654
4.381
113
Pfizer Joža sem 2x.
Sem bil takrat premum cepljen.

Tak da bomo konec meseca še enkrat šli.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Brook Jackson, a now-fired regional director at Ventavia Research Group, revealed to The BMJ that vaccine trials at several sites in Texas last year had major problems - including falsified data, broke fundamental rules, and were 'slow' to report adverse reactions.

When she notified superiors of the issues she found, they fired her.

But, for researchers who were testing Pfizer’s vaccine at several sites in Texas during that autumn, speed may have come at the cost of data integrity and patient safety. A regional director who was employed at the research organisation Ventavia Research Group has told The BMJ that the company falsified data, unblinded patients, employed inadequately trained vaccinators, and was slow to follow up on adverse events reported in Pfizer’s pivotal phase III trial. Staff who conducted quality control checks were overwhelmed by the volume of problems they were finding. After repeatedly notifying Ventavia of these problems, the regional director, Brook Jackson, emailed a complaint to the US Food and Drug Administration (FDA). Ventavia fired her later the same day. Jackson has provided The BMJ with dozens of internal company documents, photos, audio recordings, and emails.

Nic bliznjic johan_blond, kajne?

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Da ne hodiš po tujih pisarnah brez maske...
Sem kje napisal, da je nisem imel? Ocitno pa ne pomagajo, ce je cepljeni sodelavec fasal od cepljenega sodelavca.

Sem pa ocitno pri preventivi za enkrat se najboljsi, ce po tvojih besedah, se nisem imel Covida, pa se cepljen nisem. Mislim, da nas ni vec ostalo dosti takih.