Na elektrofaksu imajo tipa, ki z redno profesuro meri avre ljudi. Pa na UNI-LJ imamo doktorantko iz spomina vode. Stroka pa to, Evrokrat? Ni ravno vse zlato, kar se sveti.
Imaš ti kak fetiš na hišnike? Zadnjič si bizi-ja proglašal za hišnika, zdaj mene.A to si hišnik tam? No sej to potem vse pojasni.
Danes je Logarca izjavila, da je cela država ujetnica 25% bebcev, ki se nočete cepiti.Ravno to me čudi.
So kot kaže ovce dobro natrenirali, pridejo kar same v klavnico.
Politika pa so debili, da ne morajo pezdetov pohendlat.Danes je Logarca izjavila, da je cela država ujetnica 25% bebcev, ki se nočete cepiti.
Za noč čarovnic je 6 cepljenih in ena necepljena žuralo v njihovi kleti. Danes je vseh 7 v samoizolaciji zaradi enega naknadno pozitivnega cepljenega s tega žura. Večina jih je 60+.Danes je Logarca izjavila, da je cela država ujetnica 25% bebcev, ki se nočete cepiti.
Mimogrede, poglejmo, kako gre visoko precepljenemu Singapurju:
Singapore COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Singapore Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Ne vem ali te jaz prav zastopim:Sem prebolevnik in cepljen z AZ. Glede poživitvenega odmerka se bom posvetoval s svojim zdravnikom.
pa doktorante kravjih zvonov ali mukanja.Na elektrofaksu imajo tipa, ki z redno profesuro meri avre ljudi. Pa na UNI-LJ imamo doktorantko iz spomina vode. Stroka pa to, Evrokrat? Ni ravno vse zlato, kar se sveti.
Zanimivo. S tako visoko precepljenostjo imajo dnevno 15x več necepljenih mrtvih kot v kateremkoli valu pred tem,Analysis: Vaccinated Singapore shows zero-COVID countries cost of reopening
Few are left to inoculate in wealthy Singapore after a vigorous campaign achieved a level of coverage envied by many nations battling the coronavirus pandemic, but a record surge in deaths and infections gives warning of risks that may still lie ahead.www.reuters.com
Most of our deaths come from the very small percentage of unvaccinated people," said Dale Fisher, an expert on infectious diseases at the National University Hospital.
"I do not think that easing of restrictions is going to have any impact on the case numbers," said Paul Tambyah, president of the Asia Pacific Society of Clinical Microbiology and Infection.
"The key remains to reach the remaining unvaccinated seniors and protect the vulnerable."
Saj bi ti lahko utemeljeval, zakaj je tako, ampak se mi ne da z zidom pogovarjat. Podobno trd kot mirsi.Zanimivo. S tako visoko precepljenostjo imajo dnevno 15x več necepljenih mrtvih kot v kateremkoli valu pred tem,
Očitno je bil samo v Izraelu odstotek hospitaliziranih proporcionalno enak z odstotkom cepljenih.