Covid-19 Cepiva

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Danes je Logarca izjavila, da je cela država ujetnica 25% bebcev, ki se nočete cepiti.
Za noč čarovnic je 6 cepljenih in ena necepljena žuralo v njihovi kleti. Danes je vseh 7 v samoizolaciji zaradi enega naknadno pozitivnega cepljenega s tega žura. Večina jih je 60+.

Za stanje, ki hara po celi EU so izključno krivi politika in stroka s PCT-jem, ki so cepljenim dali 'licence to infect'. Visoko precepljene EU države niso nobene izjeme pri širjenju okužb.
Brez PCT-ja bi se še vednovsi prekužili, ne bi pa imeli tako visokih številk oz bi bila krivulja bolj sploščena. Ampak ja, cepljenim se ne smemo zameriti.
Zaradi mene. Itak smo že navajeni vsega norega in hudega. Me nič več ne preseneti.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in Gonzo

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Mimogrede, poglejmo, kako gre visoko precepljenemu Singapurju:

Most of our deaths come from the very small percentage of unvaccinated people," said Dale Fisher, an expert on infectious diseases at the National University Hospital.

"I do not think that easing of restrictions is going to have any impact on the case numbers," said Paul Tambyah, president of the Asia Pacific Society of Clinical Microbiology and Infection.

"The key remains to reach the remaining unvaccinated seniors and protect the vulnerable."

• Všeč mi je
Reactions: Matey

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.777
113
Na, pa si mu pokvaril dan.

Zdej bo moral počakati vsaj 14 dni, predno bo spet ven privlekel Singapur in upati, da naslednjič kdo spregleda, kaj pri nabijanju številk "pozabi" povedati :evil:

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.491
3.589
113
.
Sem prebolevnik in cepljen z AZ. Glede poživitvenega odmerka se bom posvetoval s svojim zdravnikom.
Ne vem ali te jaz prav zastopim:
Sestavine cepiva so top skrivnost v pogodbi. Zdravnik torej ne ve kaj je v cepivu, ampak on ti reče, da so cepiva varna. Ti se pa na podlagi njegove strokovne odločitve cepiš. Torej, zaupaš strokovnjaku?

• Všeč mi je
Reactions: javr

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113

Most of our deaths come from the very small percentage of unvaccinated people," said Dale Fisher, an expert on infectious diseases at the National University Hospital.

"I do not think that easing of restrictions is going to have any impact on the case numbers," said Paul Tambyah, president of the Asia Pacific Society of Clinical Microbiology and Infection.

"The key remains to reach the remaining unvaccinated seniors and protect the vulnerable."
Zanimivo. S tako visoko precepljenostjo imajo dnevno 15x več necepljenih mrtvih kot v kateremkoli valu pred tem,

Očitno je bil samo v Izraelu odstotek hospitaliziranih proporcionalno enak z odstotkom cepljenih.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: javr in Ytbnd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Vidim da vaxxerje močno grabi panika, ker se jim narativa podira kot hiša iz kart.
Lahko je sredi poletja bluziti, kako efektivna so cepiva.
Winter is coming.

• Všeč mi je
Reactions: javr

Tsunamii

Pripravnik
9. avg 2019
73
7
8
Drgač nič ni 100% s temi cepivi. Lani nisem imel niti prehlada..letos sem se julija cepil 2x Pfzier . In zdaj sem doma bolan in v karanteni. Bom vsaj knjige zacel brati.
Kolegica medicinka je prebolela, cepila in potem se enkrat zbolela. Nwm. Bad luck like me ?

• Všeč mi je
Reactions: javr in blazek33