Ej, ampak tolk sprenevedanja pa še ne.Lej tu je malo hrušk in lubenic zmešanih skupaj.
JJ ti tudi po 2 mesecih nudi zaščito. Pri delti žal manjšo, prav tako zaradi samo ene doze le ta hitreje popušča(jebat ga, cepivo je registrirano z eno dozo, zato se ga je tako doziralo). Torej zaščiten si, imaš pa priporočilo, da si z drugo dozo pojačaš zaščito. A to narediš ali ne, je popolnoma prosta odločitev(zaenkrat)
Sej bi ti narisal... Ma se bo tudi tam zataknilo, ker preprosto nisi glih biser, kar se tiče dojemanja.Ej, ampak tolk sprenevedanja pa še ne.
Zaščita je ampak manjša, zaščiten sicer si ampak je dobro to pojačat, ne glede na starost...
Saj bodo kmalu ujeli drugi val po številu primerovDanes ob 9h zjutraj začnemo sesanek z nemci pa prva ki jo prijavi je kaj vi v sloveniji delate s covidom (so imeli tudi oni že v jutranjih novicah situacijo v sloveniji), kaj vam ni jasno. Kaj drugega sem mu za rečt kot balkan pač, boš že videl ko prideš poleti na dopust .
Pfizer TwitterFauci je prešel iz psov beaglov na otroke 5-11.
Gold news za evgenike.
Podgane in šimpanzi so ostali nedotaknjeni.
Sprašujem za prijatelja.
Kdaj nehajo veljati trenutni c certfikati ? Po 6 mesecih ?
Danes ob 9h zjutraj začnemo sesanek z nemci pa prva ki jo prijavi je kaj vi v sloveniji delate s covidom (so imeli tudi oni že v jutranjih novicah situacijo v sloveniji), kaj vam ni jasno. Kaj drugega sem mu za rečt kot balkan pač, boš že videl ko prideš poleti na dopust .
Poleti je pol države v sosednji Hrvaški.
Pri nas brez čakanja, nenaročen. Je bilo precej ljudi ampak je zdravstveno osebje poskrbelo, da ni bilo vrst.Kako je s boost dozo. Greš in se cepiš ali se moraš naročit ?
In koliko je bilo vseh mrtvih?UK: 88% of Covid-19 Deaths were among the Fully Vaccinated in the past month according to the latest Public Health data
In ko je/bo narod precepljen na 100% bo pa - ne boš verjel - delež covid smrti med polno cepljenimi kar 100% + število mrtvih bo nižje kot če bi bili 100% necepljeni. Kdo bi si mislil kajne?UK: 88% of Covid-19 Deaths were among the Fully Vaccinated in the past month according to the latest Public Health data
Pazi zdaj tole. Bo prišel damirj in povedal, da ko bo precepljenost 100% bodo umirali samo še cepljeniUK: 88% of Covid-19 Deaths were among the Fully Vaccinated in the past month according to the latest Public Health data
Sem ga jaz prehitel In navedeno drži kot pribito. BTW - ne moreš se čudit visokemu procentu mrtvih med precepljenimi, če imaš pa narod že konkretno preceljen zaradi česar so tudi ukrepe ukinili in ga posledično virus še dodatno zahara med folkom.Pazi zdaj tole. Bo prišel damirj in povedal, da ko bo precepljenost 100% bodo umirali samo še cepljeni