Covid-19 Cepiva

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Lej tu je malo hrušk in lubenic zmešanih skupaj.

JJ ti tudi po 2 mesecih nudi zaščito. Pri delti žal manjšo, prav tako zaradi samo ene doze le ta hitreje popušča(jebat ga, cepivo je registrirano z eno dozo, zato se ga je tako doziralo). Torej zaščiten si, imaš pa priporočilo, da si z drugo dozo pojačaš zaščito. A to narediš ali ne, je popolnoma prosta odločitev(zaenkrat)
Ej, ampak tolk sprenevedanja pa še ne.
Zaščita je ampak manjša, zaščiten sicer si ampak je dobro to pojačat, ne glede na starost...:obesise:

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in SamSvoj

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.019
113
Danes ob 9h zjutraj začnemo sesanek z nemci pa prva ki jo prijavi je kaj vi v sloveniji delate s covidom :valjamse: (so imeli tudi oni že v jutranjih novicah situacijo v sloveniji), kaj vam ni jasno. Kaj drugega sem mu za rečt kot balkan pač, boš že videl ko prideš poleti na dopust .:evil:
Saj bodo kmalu ujeli drugi val po številu primerov

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.147
113
Danes ob 9h zjutraj začnemo sesanek z nemci pa prva ki jo prijavi je kaj vi v sloveniji delate s covidom :valjamse: (so imeli tudi oni že v jutranjih novicah situacijo v sloveniji), kaj vam ni jasno. Kaj drugega sem mu za rečt kot balkan pač, boš že videl ko prideš poleti na dopust .:evil:

No ja nemci imajo kar veliko rast zadnje dva/tri tedne s tem da ne testirajo še vedno nič.

Recimo delež testiranj v EU:
2021w43_COVID19_EU_EEA_National_Testing_Rate.png

Nova semafor po EU:
2021w43_COVID19_EU_EEA_Subnational_Combined_traffic.png

A damo po tej karti ugibat kje so najbolj cepljeni narodi in kje so balkanci?

Mene še najbolj spominja karta na tipično vremensko karto, primer ko anticiklon iz azorov pride nad evropo. To je prva asociacija.

Trenutno je najbolj zanimiv zelen otoček na severu italije kjer se BTW ne šlepajo na manjšem testiranju.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Meni je pa bolj zanimiv tisti drugi del - od cca.60ih zaposlenih jih je necepljenih samo 10 in točno tile so vsi zdravi, niti en sam ni okužen kljub tako veliki kužnosti virusa, od cepljenih (torej od cca.50ih) jih je pa cca.30 okuženih in večina od teh je s težjim potekom, nekateri so tudi hospitalizirani. Škoda, da je objava tako obrezana, da se ne vidi kdo je avtor oz. da ni jasno izpostavljeno za katero mednarodno šolo to gre.

#NovDanNovBullshit

• Všeč mi je
Reactions: sandra

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.094
3.596
113
41
Lj
UK: 88% of Covid-19 Deaths were among the Fully Vaccinated in the past month according to the latest Public Health data

r5t139s64jx71.png

• Wow
Reactions: javr

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
UK: 88% of Covid-19 Deaths were among the Fully Vaccinated in the past month according to the latest Public Health data

r5t139s64jx71.png
In ko je/bo narod precepljen na 100% bo pa - ne boš verjel - delež covid smrti med polno cepljenimi kar 100% + število mrtvih bo nižje kot če bi bili 100% necepljeni. Kdo bi si mislil kajne?

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Pazi zdaj tole. Bo prišel damirj in povedal, da ko bo precepljenost 100% bodo umirali samo še cepljeni :valjamse:
Sem ga jaz prehitel :cheer:In navedeno drži kot pribito. BTW - ne moreš se čudit visokemu procentu mrtvih med precepljenimi, če imaš pa narod že konkretno preceljen zaradi česar so tudi ukrepe ukinili in ga posledično virus še dodatno zahara med folkom.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1