Covid-19 Cepiva

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Pazi zdaj tole. Bo prišel damirj in povedal, da ko bo precepljenost 100% bodo umirali samo še cepljeni :valjamse:

Edit: Haha, ne morem verjeti. Ga je Matey prehitel in to za par sekund pred mano :valjamse:
Verjetno je glavno vprašanje koliko smrti s Covid im UK v primerjavi z drugimi državami?

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
UK: 88% of Covid-19 Deaths were among the Fully Vaccinated in the past month according to the latest Public Health data

r5t139s64jx71.png

Če je tole res, je tole zelo zelo zastrašujoče.
Najprej sem mislil da so v UK precepljeni 80%+ (kar bi vsaj delno opravičevalo to statistiko - a še vedno bi bilo nekje 1:1), vendar niso.
Menda je trenutno 68% dvakrat cepljenih.

Tole je pa potem huda jeba... če je res seveda. Ne vem kje je avtor dobil to razpredelnico.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Sem ga jaz prehitel :cheer:In navedeno drži kot pribito. BTW - ne moreš se čudit visokemu procentu mrtvih med precepljenimi, če imaš pa narod že konkretno preceljen zaradi česar so tudi ukrepe ukinili in ga posledično virus še dodatno zahara med folkom.
Ja, ampak 68% precepljenost in 88% umrlih od cepljenih. Kaj ti to pove?

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.094
3.596
113
41
Lj
To je to, cepivo zmeraj zmaga. Če v bolnicah umirajo necepljeni je to zato ker niso cepljeni, če umirajo cepljeni tako kot v UK, je prav tako zato ker so cepljeni.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Sem ga jaz prehitel :cheer:In navedeno drži kot pribito. BTW - ne moreš se čudit visokemu procentu mrtvih med precepljenimi, če imaš pa narod že konkretno preceljen zaradi česar so tudi ukrepe ukinili in ga posledično virus še dodatno zahara med folkom.
Poglej moje prispevek oddan ravnokar.
Enako sem jaz mislil, a je UK zgolj 68% precepljena.

Tako da če je ta tabela legit... potem je to huda jeba.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Nehejte že jamrat enkrat za vselej. Boste imel vsaj več placa tle na zemlji, ko nas cepljene pobere. Sej, po postih sodeč, si verjetno itak to želite.

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Nehejte že jamrat enkrat za vselej. Boste imel vsaj več placa tle na zemlji, ko nas cepljene pobere. Sej, po postih sodeč, si verjetno itak to želite.
Ti brihta. Si pomislil na to, da koga od nas ki sicer nismo cepljeni taki podatki dejansko zaskrbijo, ker imamo starše cepljene? In ker nismo naciji ki bi želeli nekomu smrt zgolj zaradi tega ker je cepljen ali necepljen?
Al je to prehuda mentalna telovadba zate?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Ti brihta. Si pomislil na to, da koga od nas ki sicer nismo cepljeni taki podatki dejansko zaskrbijo, ker imamo starše cepljene? In ker nismo naciji ki bi želeli nekomu smrt zgolj zaradi tega ker je cepljen ali necepljen?
Al je to prehuda mentalna telovadba zate?
Ma dej no. Durh enim in istim prhaja, ko vidijo da cepiva ne delujejo oz. ne delujejo tako kot bi morala. Še bolj jim je pa všeč, če cepiva delujejo kontraproduktivno.
Kakor pa vidim, si pa par dni na forumu, tako, da to ni tudi pod razno letelo nate. Mal nazaj preber poste, pa boš pol videl o čem govorim.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Ted

Guru
8. sep 2007
1.712
588
113
Ampak da umirajo v večjem % kot necepljeni. Če bi v enakem, torej 1: 1, kot je omeni SirFartsalot, potem bi pomenilo, da ima cepivo učinkovitost 0%. tole pa pomeni, da ima učinkovitost negativno oz, da dela škodo.
Spet vlečete ven neke % iz konteksta in prikazujete napačne podatke. Primerjaj UK ali Škotsko po hospitaliziranih, intenzivi in smrtih s kakšnimi slabše/boljše precepljenimi državami in potem sporoči ugotovitve.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

SirFartsalot

Fizikalc
23. okt 2021
202
108
43
Ma dej no. Durh enim in istim prhaja, ko vidijo da cepiva ne delujejo oz. ne delujejo tako kot bi morala. Še bolj jim je pa všeč, če cepiva delujejo kontraproduktivno.
Kakor pa vidim, si pa par dni na forumu, tako, da to ni tudi pod razno letelo nate. Mal nazaj preber poste, pa boš pol videl o čem govorim.
OK fair play.
Ma žalostno je to, da so ekstremi na obeh straneh, ne zgolj na eni. In jaz zagotovo niti slučajno ne upam da cepiva ne delujejo.

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.337
113
Si bom sam odgovoril, nazadnje 217 smrti pri 67 mio prebivalcev. Medtem Romunija 434 smrti pri 19 mio. Kako že cepljenje ne deluje?
Oziroma v povprečju v zadnjem mesecu cca. 15 smrti cepljenih oseb dnevno pri 5,5MIO ljudeh (Škotska) oz. slabih 4MIO cepljenih ljudeh je v situaciji, ko virus hara na polno kar OK rezultat. Daleč od popolnega ampak definitivno kar OK.

5. apr 2015
1.427
745
113
In ko je/bo narod precepljen na 100% bo pa - ne boš verjel - delež covid smrti med polno cepljenimi kar 100% + število mrtvih bo nižje kot če bi bili 100% necepljeni. Kdo bi si mislil kajne?
Potem bo deljeno na 60% umrlih samo s 3emi dozami, zgolj 5% pa s 5imi dozami...

Mislim da nas naslednje leto čaka zdravilo. In obvezno cepljenje od 0 mesecev starih dojenčkov dalje.

Edit: typo..

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.019
113
Znameniti: everybody knows

Dr Peter Doshi, associate editor of the BMJ, exposes the total lack of scientific process behind the development and roll out Covid vaccines in a meeting called by Senator Ron Johnson on the topic of vaccine mandates and vaccine injuries. This is a short extract from the full meeting record here: