Zima prihaja za cepljene kot necepljene.Vidim da vaxxerje močno grabi panika, ker se jim narativa podira kot hiša iz kart.
Lahko je sredi poletja bluziti, kako efektivna so cepiva.
Winter is coming.
Zima prihaja za cepljene kot necepljene.Vidim da vaxxerje močno grabi panika, ker se jim narativa podira kot hiša iz kart.
Winter is coming.
mojster,Vidim da vaxxerje močno grabi panika, ker se jim narativa podira kot hiša iz kart.
Winter is coming.
a to 35-44 letniki umirajo zaradi prehlada?
Če ga boš preveč drezal, te bo poslal zidat krematorij, kot je že mene. Smola, da je zato fasal malo ohladitve (pun intended).mojster,
zopet si pozabil dodat, da je vsak dan okužb 30% pri cepljenih in 70% pri antivakserjih. si ti res tako kratek, da takšne stvari pozabiš?
pa koga močno grabi panika??? precej bolj mirno čakam na okužbo kot ti, očitno.
kdo pa cele dneve, zadnjih 450 dni zaporedoma lepi razne linke, kvazi raziskave ? samo panični antivakserji to počnejo, noben vakser ne počne takih bedarij.
Pusti Alter Anticepilce, obračun prihaja tako ali tako.
Pa lepo se imejte.
model še pisat ne zna, kak se naj takega resno jemlje? in pol ga še šerajo eni.lolPlay stupid games, win stupid prizes
Aka
Fuck. Obup, folku se je skisalo do konca! In to pri 1-2 % smrtnosti pri povorečni starosti 78 let. Pa dajte jim mesečni abonma za Pfijzerja! Prokleti usraneti.
Ja, ob cepljenjeju z JJ in če si povrh vsega pred tem še prebolel, je bila zaščita največja, zato sem se tudi cepil z JJ. Zdej pa mam, k nč nimam, knede?Meni je najbolj zanimivo kako so "nategnili" folk švoh 2 meseca nazaj da so jim omogočili pCt takoj po vbrizgu, sedaj pa jim priporočajo ponovno cepljenje z poživitvenim odmerkom. Se ne spomnim in ne da se mi iskat, ampak kolikšno zaščitenost so takrat "nabijali" ob cepljenju z JJ?
Rešen siPodgane in šimpanzi so ostali nedotaknjeni
Lej tu je malo hrušk in lubenic zmešanih skupaj.Sam bi rekel da če si prebolel pa še cepljen imaš zaščito, bolj me zanima za tiste ki niso bili prebolelniki, ampak so se cepili z JJ zgolj zaradi pct pogoja. Ne vem, če se septembra cepiš in ti zadeva ne drži dva meseca, potem ne vidim nekega smisla zaščite. Osebno bi pričakoval če se cepiš da si zaščiten vsaj preko zime. Razumem poživitveni "pik" za tiste kateri so se cepili spomladi, ampak da se jeseni, pa da se moraš pred zimo še enkrat...
Ja, tale povečana smrtnost v skupini do 44 let je tudi meni zanimiva. Sem tu že pisal o tem.