Covid-19 Cepiva

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Številke prej vs letos
Povečana umrljivost tistih skupin, ki prej niso.
20211104-110042.jpg

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Vidim da vaxxerje močno grabi panika, ker se jim narativa podira kot hiša iz kart.
Lahko je sredi poletja bluziti, kako efektivna so cepiva.
Winter is coming.
mojster,
zopet si pozabil dodat, da je vsak dan okužb 30% pri cepljenih in 70% pri antivakserjih. si ti res tako kratek, da takšne stvari pozabiš?
pa koga močno grabi panika??? precej bolj mirno čakam na okužbo kot ti, očitno.
kdo pa cele dneve, zadnjih 450 dni zaporedoma lepi razne linke, kvazi raziskave ? samo panični antivakserji to počnejo, noben vakser ne počne takih bedarij.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.028
113
kod Džej-Zija
mojster,
zopet si pozabil dodat, da je vsak dan okužb 30% pri cepljenih in 70% pri antivakserjih. si ti res tako kratek, da takšne stvari pozabiš?
pa koga močno grabi panika??? precej bolj mirno čakam na okužbo kot ti, očitno.
kdo pa cele dneve, zadnjih 450 dni zaporedoma lepi razne linke, kvazi raziskave ? samo panični antivakserji to počnejo, noben vakser ne počne takih bedarij.
Če ga boš preveč drezal, te bo poslal zidat krematorij, kot je že mene. Smola, da je zato fasal malo ohladitve (pun intended).

• Všeč mi je
Reactions: zino

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Pusti Alter Anticepilce, obračun prihaja tako ali tako.

Pa lepo se imejte.

Obračun prihaja ja. Si prepričan, da si na pravi strani? Seveda si. Jaz tudi...

Zdaj samo še čakam, da boste cepljeni začeli obtoževati necepljene da težje prebolevate. Ker to da so (smo) egoisti, ker okužujemo babice in dedeke je šlo skozi okno že zdavnaj. In seveda je to bilo znano že skoraj od začetka (jelda johan; neverjetno ...)

Obračun prihaja. Nekaterim cepljenim se že meša ....

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: javr in Matey

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
Meni je najbolj zanimivo kako so "nategnili" folk švoh 2 meseca nazaj da so jim omogočili pCt takoj po vbrizgu, sedaj pa jim priporočajo ponovno cepljenje z poživitvenim odmerkom. Se ne spomnim in ne da se mi iskat, ampak kolikšno zaščitenost so takrat "nabijali" ob cepljenju z JJ?

• Všeč mi je
Reactions: javr

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Fauci je prešel iz psov beaglov na otroke 5-11.
Gold news za evgenike.

Podgane in šimpanzi so ostali nedotaknjeni.

Sprašujem za prijatelja.
Kdaj nehajo veljati trenutni c certfikati ? Po 6 mesecih ?

• Všeč mi je
Reactions: javr in AndY1

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Meni je najbolj zanimivo kako so "nategnili" folk švoh 2 meseca nazaj da so jim omogočili pCt takoj po vbrizgu, sedaj pa jim priporočajo ponovno cepljenje z poživitvenim odmerkom. Se ne spomnim in ne da se mi iskat, ampak kolikšno zaščitenost so takrat "nabijali" ob cepljenju z JJ?
Ja, ob cepljenjeju z JJ in če si povrh vsega pred tem še prebolel, je bila zaščita največja, zato sem se tudi cepil z JJ. :cheer::fredi: Zdej pa mam, k nč nimam, knede? :p:nazdravje:

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.811
389
83
Vipavska dolina
Sam bi rekel da če si prebolel pa še cepljen imaš zaščito, bolj me zanima za tiste ki niso bili prebolelniki, ampak so se cepili z JJ zgolj zaradi pct pogoja. Ne vem, če se septembra cepiš in ti zadeva ne drži dva meseca, potem ne vidim nekega smisla zaščite. Osebno bi pričakoval če se cepiš da si zaščiten vsaj preko zime. Razumem poživitveni "pik" za tiste kateri so se cepili spomladi, ampak da se jeseni, pa da se moraš pred zimo še enkrat...

• Všeč mi je
Reactions: Matey in p4pe

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.461
9.766
113
EU
Danes sem šel mimo zdravstvenega doma in vidim doolgo vrsto, ki čaka na poživitveni odmerek. Jaz sem nadaljeval pot do moje kafeterije, na poživitveni odmerek kave s smetano :evil:

• Všeč mi je
Reactions: javr

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.777
113
Sam bi rekel da če si prebolel pa še cepljen imaš zaščito, bolj me zanima za tiste ki niso bili prebolelniki, ampak so se cepili z JJ zgolj zaradi pct pogoja. Ne vem, če se septembra cepiš in ti zadeva ne drži dva meseca, potem ne vidim nekega smisla zaščite. Osebno bi pričakoval če se cepiš da si zaščiten vsaj preko zime. Razumem poživitveni "pik" za tiste kateri so se cepili spomladi, ampak da se jeseni, pa da se moraš pred zimo še enkrat...
Lej tu je malo hrušk in lubenic zmešanih skupaj.

JJ ti tudi po 2 mesecih nudi zaščito. Pri delti žal manjšo, prav tako zaradi samo ene doze le ta hitreje popušča(jebat ga, cepivo je registrirano z eno dozo, zato se ga je tako doziralo). Torej zaščiten si, imaš pa priporočilo, da si z drugo dozo pojačaš zaščito. A to narediš ali ne, je popolnoma prosta odločitev(zaenkrat)

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Številke prej vs letos
Povečana umrljivost tistih skupin, ki prej niso.
Poglej priponko 49841
Ja, tale povečana smrtnost v skupini do 44 let je tudi meni zanimiva. Sem tu že pisal o tem.
Ze kar nekaj let, tu pa tam, počekiram osmrtnice na lokalnem webu. No, letos maja in junija je bilo izredno velik mladih, tam 35 do 45 let. Čez prst bi rekel, da je bilo vec mladih žensk. V glavnem bil sem neprijetno presenečen.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Danes ob 9h zjutraj začnemo sesanek z nemci pa prva ki jo prijavi je kaj vi v sloveniji delate s covidom :valjamse: (so imeli tudi oni že v jutranjih novicah situacijo v sloveniji), kaj vam ni jasno. Kaj drugega sem mu za rečt kot balkan pač, boš že videl ko prideš poleti na dopust .:evil:

• Haha
Reactions: sandra in Matey