A ti si se cepil za druge?Zato sem se pa tudi cepil saj nisem taka egoistična pyzda kot si ti
Iz katere risanke pa si?
A ti si se cepil za druge?Zato sem se pa tudi cepil saj nisem taka egoistična pyzda kot si ti
A veš tisto, ko 123 kliče moderatorja?O fak...to pa je kostruktivna debata. Seveda z dovoljenjem
Prosim, ne podtikaj. Zdravo skepso sem se potrdudil izkazati tako, da sem si za 2. odmerek cepiva izbral tisto cepivo, ki ima po statistiki NIJZ najmanj stranskih učinkov. Ljudje, ki zaupajo sistemu, grejo pa vzet Janssen, ker bodo prihranili uro časa...Narobe si me ocenil. Nisem antivax vernik in cepit se mi tudi ni treba it ker sem se že (in ne zaradi PCT pogoja).
Pa od razumnega in inteligentnega človeka bi tudi z druge strani pričakoval kanček skepse in malo objektivnega vpogleda v situacijo. Za začetek predlagam branje prvih 100 strani original teme o covidu (klik), je precej zanimivo branje ko stvari pogledaš nazaj in vidiš če hočeš videt. Recimo vidiš kako so se časi spremenili in z njimi se spreminjajo mnenje, kako so eni šli od posrancev do prerokov, kako se je stroka v večini zmotila in kako smo predvsem nabijali poste za brezveze.
Ampak kaj pa tisti, ki smo dobili 2 ista odmerka in potem na vsake tolk EMA doda nek stranski ucinek glede tega cepiva. Recimo danes spet zvemo neki novga:Zdravo skepso sem se potrdudil izkazati tako, da sem si za 2. odmerek cepiva izbral tisto cepivo, ki ima po statistiki NIJZ najmanj stranskih učinkov.
Tudi za vsesplošno korist ja, torej tudi za druge. To sem naredil že samo s tem, da sm z lastno cepljenostjo pripomogel k višji precepljenosti prebivalstva ter zmanjšanju možnosti, da zasedem kakšno bolniško posteljo. Kje so potem še tiste opcije manjšega širjenja vrusa ipd.A ti si se cepil za druge?
Iz katere risanke pa si?
Pa sem mislil, da ima samo mirsi sodelavke.Dej ne bluzi na pamet in ne se smešit. Glede na to, da ima firma podružnico na kitajskem in, da imam sodelavko kitajko, točno vem, kaj in kako stvari stojijo. Ampak, Matey ve bolje, še posebno to, kako bi se meni jokalo.
Dej se malo zresni, pa napiši še kakšno tvojo cvetko.
cepiva proti covidu so bila naročena za kratkoročni učinek. Zato, da se gospodarstvo (beri: dobiček) spet postavi na noge.
gre še nižje: zdaj preverjajo možnost, da je teh 260 cepljenih administrativna napaka, torej zgolj napačen zapis v sistem.ali ko že misliš, da nižje ne gre:
Bmk za tebe in tvoje preventivne ukrepe.Tudi za vsesplošno korist ja, torej tudi za druge. To sem naredil že samo s tem, da sm z lastno cepljenostjo pripomogel k višji precepljenosti prebivalstva ter zmanjšanju možnosti, da zasedem kakšno bolniško posteljo. Kje so potem še tiste opcije manjšega širjenja vrusa ipd.
Me pa tudi malo ne preseneča, da je to izven dosega tvojega razumevanja. Za egoista tvojega kova, ki kljub morebitni prezasedenosti zdravstvenega osebja ter manjku postelj pričakuješ v primeru lastne okužbe in hospitalizacije enako obravnavo, kot na povsem navaden oz. povprečen necovid dan zgolj zato, ker pač plačuješ prispevke za zdravstvo zapovrh vsega se ti pa še j3be za povsem enostavne preventivne ukrepe, je to pač pretežka reč za dojet.
Saj vem, da ti je vseeno, si se že enkrat lepo razpisal o tem in zato tudi pravim, da si egoist, ki za piko na i s skorajda vsakim novim postom dokazuje nerazumevanje vsega skupaj. Pa ko bi dal vsaj kakšno bolj realno ali pa vsaj smešno primerjavo, ne pa to popolnoma neprimerljivo "foro" s sončno kremo ampak saj vem, če ne nese, ne neseBmk za tebe in tvoje preventivne ukrepe.
Pa za gripo se pejt cepit še zame. Vsako leto.
Pa naslednjič se na plaži namaži še zame.
Če bi mu bilo vseeno, ne bi tukaj nabijal post za postom. Še kako ga stiska.Saj vem, da ti je vseeno, si se že enkrat lepo razpisal o tem in zato tudi pravim, da si egoist, ki za piko na i s skorajda vsakim novim postom dokazuje nerazumevanje vsega skupaj. Pa ko bi dal vsaj kakšno bolj realno ali pa vsaj smešno primerjavo, ne pa to popolnoma neprimerljivo "foro" s sončno kremo ampak saj vem, če ne nese, ne nese
Meni se tako telih par cvetk zdi v sorodu oz. so alter ego enega samega norčka. Ne more biti toliko ljudi tako omejenih in ubrisanih. Čeprav po drugi strani ko vidiš stanje v državi...Po travmi, ki jo doživlja, mora biti v žlahti z javr-om.
Itak bodo rekli da gre samo za administrativno napako. Je manjši greh.gre še nižje: zdaj preverjajo možnost, da je teh 260 cepljenih administrativna napaka, torej zgolj napačen zapis v sistem.
O teh stvareh še ne veš dovolj. Ni pa potrebe po razburjenju.Ampak kaj pa tisti, ki smo dobili 2 ista odmerka in potem na vsake tolk EMA doda nek stranski ucinek glede tega cepiva. Recimo danes spet zvemo neki novga:
"EMA predlaga, da se trombocitopenija uvrsti med neželene učinke z neznano pogostostjo pri cepivih Janssen in AstraZenece."
nimamo vsi moznosti izbire drugega odmerka kot ti