Drugo nakladanje bom preskočil, knjižno zborno mi pojasni besedno zvezo "da C odprejo, ko je cepiva dovolj", ker je ne poštekam.od zacetka sem bil mnjenja, da C odprejo, ko je cepiva dovolj za vse, ki se zelijo cepit
Hvala.
Drugo nakladanje bom preskočil, knjižno zborno mi pojasni besedno zvezo "da C odprejo, ko je cepiva dovolj", ker je ne poštekam.od zacetka sem bil mnjenja, da C odprejo, ko je cepiva dovolj za vse, ki se zelijo cepit
Prosim še za komentar zadnjih dveh odstavkov, ki sem jih dodal kasneje.V redu, pojdi na pivo pa se pomiri. Jst bom tudi šel!
Spotoma se še cepi, da enkrat lahko nehamo bogu krasti čas...V redu, pojdi na pivo pa se pomiri. Jst bom tudi šel!
Se opravičujem, napisati bi moral: Ne ni tako.kako? A je bilo ali ne?
Od tega ni pol leta.
Pomeni, da se C vkljuci v "green pass" sele ko se cepijo vsi, ki to zelijo, se pravi, 30 letniki so lahko to izkoristili sele 2, 3 mesece za upokojenciDrugo nakladanje bom preskočil, knjižno zborno mi pojasni besedno zvezo "da C odprejo, ko je cepiva dovolj", ker je ne poštekam.
Hvala.
no to, ko bi bilo cepiv dovolj za vse se C doda v green passSe opravičujem, napisati bi moral: Ne ni tako.
1. oktober - 6 mesecev = 1. april. Takrat sem bil že prijavljen za cepljenje, pa do cepiva nisem mogel priti. Dobil sem ga šele sredi maja. Skratka, ko je bila aktualna ta dilema, cepiv ni bilo dovolj za vse. Zdaj pa so. Te dileme torej ni več.
Sploh ne vem, zakaj se bi okrog tega sekiral. Ti se itak ne boš cepil.In v teh pol leta so ugotovil da so cepiva precej nevarna. Bohve kaj bodo še v naslednje pol leta ugotovili. Predvidevam da bodo slej ko prej vsa cepiva prepovedali zaradi resnih stranskih učinkov, to je skoraj 100%.
JJ naj zrihta vsakomur, ki se bo polno cepil, dan plačanega dopusta.no to, ko bi bilo cepiv dovolj za vse se C doda v green pass
sem caku tut js do konca maja, bil vesel, ko sn ga dobil, no zdej pa razocaran, da se vedno nismo tam kot so nam obljubljali
Spotoma se še cepi, da enkrat lahko nehamo bogu krasti čas...
Pa ravno ti si egoist. Saj cepivo ščiti tebe. Tebe cepivo ščiti pred okužbo, boleznijo, težjim potekom bolezni, hospitalizacij - vzemi od tega kar hočeš.Seveda, da ima cepljenje svoje posledice, tako zame in kot za druge. Zato sem se pa tudi cepil saj nisem taka egoistična pyzda kot si ti
ljudje se ne gredo cepit ker jim notranji glas govori da to ni dobro za njih. Če pa že gredo, pa gredo zaradi popolnoma napačnih razlogov: zato ker nimajo denarja za testiranje, zato da se lahko vozijo z avtobusom, zato da lahko pridejo do zdravnika, zato da lahko natočijo gorivo - zato, ker jim PCT-koda omogoča normalno življenje, kakršnega so imeli pred 15.09.2021. Zato so prisiljeni v "prostovoljno" cepljenje. Tiskovna konferenca po smrti 20-letnice: poklukar ni mogel skriti navdušenja v odgovoru "Cepljenje ni obvezno !" na novinarjevo vprašanje o odškodninski odgovornosti. Da se ti želodec obrne.Od takrat je cepiv dovolj za izvoz (dobesedno), pa se pol ljudi v državi še kar ni potrudilo iti cepit, ker je ura njihovega časa + 1 EUR tributa Jankoviču za parking preveč za te sončke.
koliko razprav, osnovanih na številu protiteles... ...ko pa hočeš dobiti PCT-kodo na osnovi števila protiteles - ne, to pa ne gre.Vaccinating people who have had covid-19: why doesn’t natural immunity count in the US?
Vaccinating people who have had covid-19: why doesn’t natural immunity count in the US?
The US CDC estimates that SARS-CoV-2 has infected more than 100 million Americans, and evidence is mounting that natural immunity is at least as protective as vaccination. Yet public health leadership says everyone needs the vaccine. Jennifer Block investigates When the vaccine rollout began in...www.bmj.com
Covid-19 - Cepiva
In ko bi ugotovili, da neka oseba ni primerna za cepljenje, kako potem? Kako bi šla ta oseba jutri na šiht v JU? naprimer? Preprosto, dobiš zdravniško potrdilo, da se ti ni potrebno cepit. naprimer tko..... Še enkrat niso vsi primerni za cepljenje, predvsem pa z vektorskimi cepivi. Še...www.alter.si
Tu se vidi protislovje
vs
----------
vs
Podatki o efektivnosti iz terena, kjer imajo mrna dosti večjo efektivnosti kot vektorska.
Covid-19 - Cepiva
In ko bi ugotovili, da neka oseba ni primerna za cepljenje, kako potem? Kako bi šla ta oseba jutri na šiht v JU? naprimer? Preprosto, dobiš zdravniško potrdilo, da se ti ni potrebno cepit. naprimer tko..... Še enkrat niso vsi primerni za cepljenje, predvsem pa z vektorskimi cepivi. Še...www.alter.si
Pfizer
Astra zenica
minimalno 3, če misli resno. In to je samo za blažje stranske učinke.JJ naj zrihta vsakomur, ki se bo polno cepil, dan plačanega dopusta.
Za to je bolniška. Dopust ponucaš, ko si zdrav, ko riba.minimalno 3, če misli resno. In to je samo za blažje stranske učinke.
To je res, prispeval boš k boljši situaciji (kar se epidemije tiče), ampak od tega boš imel korist samo ti. To je pa egoistično. Js bom še vedno lahko okužil, zbolel ali umrl, ti pa ne.Fail. Tudi, če zanemarimo prav vse ostale stvari sem že samo s tem, ko sem si zmanjšal možnost hospitalizacije, nekaj prispeval k boljši situaciji.