Covid-19 Cepiva

tony

Guru
23. jul 2007
9.776
1.552
113
kako? A je bilo ali ne?
Od tega ni pol leta.
Se opravičujem, napisati bi moral: Ne ni tako.

1. oktober - 6 mesecev = 1. april. Takrat sem bil že prijavljen za cepljenje, pa do cepiva nisem mogel priti. Dobil sem ga šele sredi maja. Skratka, ko je bila aktualna ta dilema, cepiv ni bilo dovolj za vse. Zdaj pa so. Te dileme torej ni več.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Drugo nakladanje bom preskočil, knjižno zborno mi pojasni besedno zvezo "da C odprejo, ko je cepiva dovolj", ker je ne poštekam.

Hvala.
Pomeni, da se C vkljuci v "green pass" sele ko se cepijo vsi, ki to zelijo, se pravi, 30 letniki so lahko to izkoristili sele 2, 3 mesece za upokojenci

ti mi pa obrazlozi
"Ne, ni bilo tako. To je bilo pol leta nazaj."

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.101
3.606
113
41
Lj
In v teh pol leta so ugotovil da so cepiva precej nevarna. Bohve kaj bodo še v naslednje pol leta ugotovili. Predvidevam da bodo slej ko prej vsa cepiva prepovedali zaradi resnih stranskih učinkov, to je skoraj 100%.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: javr in tony

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Se opravičujem, napisati bi moral: Ne ni tako.

1. oktober - 6 mesecev = 1. april. Takrat sem bil že prijavljen za cepljenje, pa do cepiva nisem mogel priti. Dobil sem ga šele sredi maja. Skratka, ko je bila aktualna ta dilema, cepiv ni bilo dovolj za vse. Zdaj pa so. Te dileme torej ni več.
no to, ko bi bilo cepiv dovolj za vse se C doda v green pass
sem caku tut js do konca maja, bil vesel, ko sn ga dobil, no zdej pa razocaran, da se vedno nismo tam kot so nam obljubljali

• Všeč mi je
Reactions: tony

tony

Guru
23. jul 2007
9.776
1.552
113
In v teh pol leta so ugotovil da so cepiva precej nevarna. Bohve kaj bodo še v naslednje pol leta ugotovili. Predvidevam da bodo slej ko prej vsa cepiva prepovedali zaradi resnih stranskih učinkov, to je skoraj 100%.
Sploh ne vem, zakaj se bi okrog tega sekiral. Ti se itak ne boš cepil.

Šparaj živce.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.177
4.146
113
Spotoma se še cepi, da enkrat lahko nehamo bogu krasti čas... :valjamse: :valjamse: :valjamse: :fredi:

Narobe si me ocenil. Nisem antivax vernik in cepit se mi tudi ni treba it ker sem se že (in ne zaradi PCT pogoja).

Pa od razumnega in inteligentnega človeka bi tudi z druge strani pričakoval kanček skepse in malo objektivnega vpogleda v situacijo. Za začetek predlagam branje prvih 100 strani original teme o covidu (klik), je precej zanimivo branje ko stvari pogledaš nazaj in vidiš če hočeš videt. Recimo vidiš kako so se časi spremenili in z njimi se spreminjajo mnenje, kako so eni šli od posrancev do prerokov, kako se je stroka v večini zmotila in kako smo predvsem nabijali poste za brezveze.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.163
16.424
113
Seveda, da ima cepljenje svoje posledice, tako zame in kot za druge. Zato sem se pa tudi cepil saj nisem taka egoistična pyzda kot si ti :srce:

• Haha
Reactions: nemenabijat

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.593
-3.884
113
Seveda, da ima cepljenje svoje posledice, tako zame in kot za druge. Zato sem se pa tudi cepil saj nisem taka egoistična pyzda kot si ti :srce:
Pa ravno ti si egoist. Saj cepivo ščiti tebe. Tebe cepivo ščiti pred okužbo, boleznijo, težjim potekom bolezni, hospitalizacij - vzemi od tega kar hočeš.
Drugi ne bomo čutili posledic tvojega cepljenja.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.163
16.424
113
Fail. Tudi, če zanemarimo prav vse ostale stvari sem že samo s tem, ko sem si zmanjšal možnost hospitalizacije, nekaj prispeval k boljši situaciji.

• Všeč mi je
Reactions: krko

javr

Guru
6. dec 2011
1.944
1.144
113
Od takrat je cepiv dovolj za izvoz (dobesedno), pa se pol ljudi v državi še kar ni potrudilo iti cepit, ker je ura njihovega časa + 1 EUR tributa Jankoviču za parking preveč za te sončke.
ljudje se ne gredo cepit ker jim notranji glas govori da to ni dobro za njih. Če pa že gredo, pa gredo zaradi popolnoma napačnih razlogov: zato ker nimajo denarja za testiranje, zato da se lahko vozijo z avtobusom, zato da lahko pridejo do zdravnika, zato da lahko natočijo gorivo - zato, ker jim PCT-koda omogoča normalno življenje, kakršnega so imeli pred 15.09.2021. Zato so prisiljeni v "prostovoljno" cepljenje. Tiskovna konferenca po smrti 20-letnice: poklukar ni mogel skriti navdušenja v odgovoru "Cepljenje ni obvezno !" na novinarjevo vprašanje o odškodninski odgovornosti. Da se ti želodec obrne.

• Haha
Reactions: Matey

javr

Guru
6. dec 2011
1.944
1.144
113

Vaccinating people who have had covid-19: why doesn’t natural immunity count in the US?​

Tu se vidi protislovje

vs

----------

vs
Podatki o efektivnosti iz terena, kjer imajo mrna dosti večjo efektivnosti kot vektorska.

Pfizer

Astra zenica
koliko razprav, osnovanih na številu protiteles... ...ko pa hočeš dobiti PCT-kodo na osnovi števila protiteles - ne, to pa ne gre.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.593
-3.884
113
Fail. Tudi, če zanemarimo prav vse ostale stvari sem že samo s tem, ko sem si zmanjšal možnost hospitalizacije, nekaj prispeval k boljši situaciji.
To je res, prispeval boš k boljši situaciji (kar se epidemije tiče), ampak od tega boš imel korist samo ti. To je pa egoistično. Js bom še vedno lahko okužil, zbolel ali umrl, ti pa ne.
No v resnici se boš tudi ti lahko okužil....., ampak pustimo podrobnosti.

Kar se pa tiče celotne situacije, pa vprašanje, ali bo s tvojim cepljenjem situacija boljša. Ker več kot vas je cepljenih, več pritiskov so deležni necepljeni, več je delitev, necepljeni so postali drugorazredni državljani. Kar pa ni več boljša situacija.

Nimam nič proti, da se nekdo cepi, ampak naj druge pri miru pusti.

• Všeč mi je
Reactions: javr