Covid-19 Cepiva

tony

Guru
23. jul 2007
9.766
1.541
113
a) neznana ni enako TAKO ZELO redka, neznatna je bližje temu
b) FDA ni glih referenca za EU, tu uporabljamo cepiva ki jih v US ne
c) kakšen 3. odmerek, koker razumem sn polno cepljen, takšno retoriko slišim povsod

se to, kaj pravi FDA glede 3. odmerka?
nekak se ti b in c ne ujemata, oz. kako je tebi mesanje cepiv simpl ko pasulj :sprasujemse:
a) Ne poznaš materije. Ne nakladaj.
b) Tudi ne nakladaj. Ta statistika generalno velja za VSA cepiva, sploh se ne gre samo za Covidna.
c) S tretjim odmerkom je cepljenega že ogromen delež Slo bolnišničnega osebja, in podoben delež rakavih bolnikov.

Simple je ko pasulj, greš se cepit in je. Kako to, da me še ni pobralo? A je eno cepivo ljubosumno na drugo in se bosta šli fight club v mojem imunskem sistemu?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Simple je ko pasulj, greš se cepit in je. Kako to, da me še ni pobralo? A je eno cepivo ljubosumno na drugo in se bosta šli fight club v mojem imunskem sistemu?
ne mi rect, da si zdravnik, stroka
se pravi za vas je koktejl cepiv simpl ko pasulj,
tudi FDA statistika generalno velja za vsa cepiva, :valjamse:
ko pa jz napisem realne stevilke pa pravis, da zavajam

no, kaj pravi FDA, EMA,..., glede boosterja, ?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

tony

Guru
23. jul 2007
9.766
1.541
113
ne mi rect, da si zdravnik, stroka
se pravi za vas je koktejl cepiv simpl ko pasulj,
tudi FDA statistika generalno velja za vsa cepiva, :valjamse:
ko pa jz napisem realne stevilke pa pravis, da zavajam

no, kaj pravi FDA, EMA,..., glede boosterja, ?

nikakor nisem zdravnik. ja, statisticno velja za vsa cepiva. nehaj z naslajanjem nad lastno nevednostjo.

beseda koktejl v povezavi s cepivi pove, da operiras z bulsitom.

tvoja dilema je lazna dilema. te dileme ni.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.954
6.028
113
Dom starejših Logatec.

Ministrstvo za zdravje zahteva izredni strokovni nadzor zaradi domnevnega cepljenja mlajših od 18 let z vektorskima cepivoma Janssen in AstraZenece na nekaterih cepilnih mestih. Ti cepivi nista registrirani za to starostno skupino.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.689
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
88% odraslih je polno cepljenih.:
- bistveno manj je okuženih kot 9/10
- oranžni so glede na procent cepljene odrasle populacije dejansko v večini otroci - KI NISO cepljeni
- "97% of Iceland’s vaccinated cases are MILD or have NO symptoms. In addition, the nation has NOT recorded a SINGLE COVID-19 death since May."
Izgleda da cepivo vseeno dela.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
the nation has NOT recorded a SINGLE COV
In addition, the nation has NOT recorded a SINGLE COVID-19 death since May."
Izgleda da cepivo vseeno dela.

stare podatke imas
1633197616810.png

javr

Guru
6. dec 2011
1.943
1.144
113
"Matey, ferdo, gavran", zanima me kaj je smešno. Dejansko me zanima, brez zajebancije. Da bo še meni smešno ker me skrbi kaj so mi vbrizgali. Je opis možnih problemov lažen, zavajajoč ? Zakaj bi nekdo vložil toliko truda za pisanje nekega članka kjer se cepiva lažno prikazujejo kot škodljiva ? Pa še konkretne firme so navedene; če bi bilo karkoli napisanega laž, bi advokati teh firm avtorja članka stožili do gat. Kaj je torej v tem članku najbolj narobe oziroma smešno, zabavno ?
Tukaj je še celoten v slovenščini.

Nazadnje urejeno:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.689
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
"This is an anonymously posted document by someone who calls themselves Spartacus. Because it’s anonymous, I can’t contact them to ask for permission to publish."
Tole je že dober začetek. Verodostojno in zanesljivo
Ga pa nisi ti odkril, so ga prebrali tudi drugi
"This letter is being rated as Mostly False, and serves as a useful example of the rhetorical tactic known as the Gish Gallop. By overwhelming the reader with so much information, some of it true or with at least an air of superficial credibility in this case through the use of knowledgeable-sounding medical jargon, perpetrators of the Gish Gallop make it virtually impossible to rebut their arguments point by point. "

• Všeč mi je
Reactions: Matey