Covid-19 Cepiva

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.213
4.064
113

No, zdaj je jasno kako so izpeljali ta legalni trik:

Torej, vsem je jasno, da je Pfizer-Biontechovega cepiva kot trave in slame, ker se nihče noče več cepiti. Kar so naredili je nateg svetovne klase. Pogoj, da sta ostali cepivi (Moderna in J&J) obdržali EUA je, da je odobrenega cepiva premalo (kot je napisal johan_blond).

Kaj so naredili?

FDA je odobrila cepivo pod imenom Comirnaty, torej pod novim imenom, katerega so, seveda, šele zdaj začeli proizvajati. Posledično ga je 'premalo' kljub temu, da je vsebina enaka obstoječemu EUA cepivu, ki ga je kot listja in trave in s tem zadovoljijo EUA-ju Moderne in J&J-ju.

Na ta način se lahko porabi obstoječe eksperimentalno cepivo od Pfizerja, J&J in Moderne. Ko bo zaloge dovolj odobrenega cepiva, prejšnjim trem cepivom poteče EUA.

Odobritev cepiva je bila narejena zato, da zdaj lahko vlada uvede obvezno cepljenje s tem novim cepivom. Ampak LE s tem, novim, cepivom. Kar pomeni, da če piše na viali Comirnaty, potem je cepljenje obvezno. Če piše na viali Pfizer-BioNTech, je to še EUA cepivo in se ga lahko zavrne.
Čuj na mojem cepilnem listu piše cepivo Cominarty in sem bil cepljen Maja pa na fotrvem tudi pa je bil cepljen Marca, tak da spet nabijaš nekaj brezveze
16298965978517413962424626527203.jpg

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Vem, to je že pisalo na očetovem potrdilu, ko je bil cepljen januarja.
Ena fora mora biti, ker je edini pogoj, da J&J in Moderna še obržita EUA to, da ni zadosten availability (na kar je opozoril johan_blond). Količina Pfizerjevega cepiva je pa v ZDA več kot zadostna.

Second, the FDA pointed out that the licensed Pfizer Comirnaty vaccine and the existing, EUA Pfizer vaccine are “legally distinct,” but proclaims that their differences do not “impact safety or effectiveness.”
Given this background, the FDA’s acknowledgement in its approval letter that there are insufficient stocks of the licensed Comirnaty, but an abundant supply of the EUA Pfizer BioNTech jab, exposes the “approval” as a cynical scheme to encourage businesses and schools to impose illegal jab mandates.

Taka je viala EUA cepiva:
90

Na novi, odobreni viali pa očitno namesto Pfizer-BioNTech piše Comirnaty:
95235.jpg

Torej se grejo switch&bait. Odobritev so dobili za Comirnaty vialo in ker jih je "premalo", EUA cepivom ne poteče EUA - jasno, tudi EUA Pfizer cepivu, s tem, da se bodo sklicevali, da je cepljenje obvezno, vendar obvezno cepljenje velja le za Comirnaty vialo, skušali pa te bodo cepiti z EUA vialo.

Nazadnje urejeno:
  • Haha
Reactions: Ytbnd in shift

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.950
10.681
113
kod Džej-Zija
Si pa kreten. Če se je Andy zaplezal z nekaj izjavami, še ne pomeni, da se morete vi delati podobne kretene.
Daj se zresni. Tip se ni "zaplezal z nekaj izjavami", ampak ga že kar nekaj mesecev kolosalno serje. Pa ni bilo od tebe slišati, da je kreten. Seveda, ker piha v tvojo smer.

BTW, tisto o cepivu za meningitis je uporaba njegove logike in njegovih argumentov, samo sorta cepiva in trajanje je zamenjano. Pa se ti kretensko. Zanimivo, ne?

• Všeč mi je
Reactions: turbobitch

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.378
2.374
113
Pomurje
Daj se zresni. Tip se ni "zaplezal z nekaj izjavami", ampak ga že kar nekaj mesecev kolosalno serje. Pa ni bilo od tebe slišati, da je kreten. Seveda, ker piha v tvojo smer.

BTW, tisto o cepivu za meningitis je uporaba njegove logike in njegovih argumentov, samo sorta cepiva in trajanje je zamenjano. Pa se ti kretensko. Zanimivo, ne?
Kretensko je kar si ti napisal kot nek odgovor. In če boste pisali kretenizme je potem to tako kot imamo sedaj. Prepucavanje s kretenizmi.

Neplodno.

Cepil se ne bom zato, ker sem potrjeno prebolel in še mi nihče ni dokazal, da sem neimuni na trenutno različico gripe.
Naj mi podaljšajo imunost, če so sposobni podaljševat imunost in pogoj PCT tudi tistim, ki so bili cepljeni januarja.

Zebdi

Fizikalc
11. dec 2017
436
137
43
Prvič cepljen marca, na nalepki piše Comirnaty. Sestra cepljena januarja, takisto Comirnaty. Kje vi vidite drugo cepivo, mi ni jasno...
EDIT: prvič cepljen maja, ne marca. Typo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

In addition, web/smartphone tools to provide self-assessment of risk, and home-based self testing. No coercion. Freedom of choice. No mandates. Treat people with respect and dignity, not like livestock. And drop the authoritarianism, censorship, fearmongering. SO 20th century.
Finally, the "war profiteering" needs to stop. Now. A global public health crisis should not be used to enrich people at the expense of governments and patients.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113

FDA Pfizer authorization (Comirnaty): Key points to consider and discuss.
These points are an aggregate of many minds, including Dr. Robert Malone.
23 Aug 2021

General talking points
• Why mandates if herd immunity isn't possible?
• What happens 8 months after boosters?
• What's the plan for the next variant?
• Why we're messing with vaccine injury liability if the vaccines are safe and effective?
There are now TWO LEGALLY distinct (Pfizer vs. BionTech), but otherwise identical products,
based on two FDA letters, as well as a press release. The analysis of these FDA products
below is preliminary and subject to change.

• DOES NOT GIVE FULL APPROVAL
• Extends EUA to allow supply of current Pfizer under EUA because limited supply of
BioNTech version.
• “The products are legally distinct with certain differences that do not impact safety or
effectiveness. (page 2, Pfizer letter)
o here FDA quietly admits that the licensed Pfizer vaccine and the authorized
Pfizer vaccine are identical with regard to safety/efficacy, but they are "legally
distinct." That's code for one has manufacturer liability, while the other doesn't.
It is also code for "we don't want to impose a mandate on the EUA product cause
it is illegal, but we can probably get away with a mandate on the licensed
product."
o page 12 AA (Conditions with Respect to Use of Licensed Product). This tells you
that yes, we licensed the vaccine, but...there is a lot of the old vaccine out there,
actually "a significant amount" and this amount will be considered an EUA and
will continue to be used.
o Now, why would they do that? Why specify that identical versions of the
product will be legally different? Because they need the license to impose the
mandates. But they need the EUA to evade liability.
o Along with the license comes liability for the manufacturer. (While all EUA
products were given a liability shield.)
o Unfortunately, our federal governments would prefer us to be without
recourse if we are injured, rather than have Pfizer defend its product in court.
So, the feds want us to THINK the vaccine we are receiving is licensed, which will
make people submit because they think it can now be mandated, but instead we
are almost certain to receive the EUA vials instead, to save Pfizer's behind. Yes, a

stingy CICP injury program exists, but it has not paid out for a single COVID
vaccine injury yet.
• Warning about myocarditis and pericarditis

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
831
113
Ne da se mi... obstaja XYZ člankov ki debunkajo vse njegove trditve, tako kot tiste ki jih ne.
Za mene je on prispeval k mRNA toliko kot je Craig Wright Satoshi Nakamoto.

UPDATE: Malone reached out to Logically, stating that he did not invent the mRNA vaccines, but instead the "vaccine technology platform." He also presented us with copies of nine patents – none of which showed that he invented the mRNA vaccines. The judgment for the claim has not changed.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Ne da se mi... obstaja XYZ člankov ki debunkajo vse njegove trditve, tako kot tiste ki jih ne.
Za mene je on prispeval k mRNA toliko kot je Craig Wright Satoshi Nakamoto.

UPDATE: Malone reached out to Logically, stating that he did not invent the mRNA vaccines, but instead the "vaccine technology platform." He also presented us with copies of nine patents – none of which showed that he invented the mRNA vaccines. The judgment for the claim has not changed.
Tako je. Kot vedno in povsod piše, on je 'inventor of mRNA vaccine TECHNOLOGY':

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.037
831
113
In linkas zadevo kjer v NASLOVU pise mrna vaccine inventor :boink:

Tako je. Kot vedno in povsod piše, on je 'inventor of mRNA vaccine TECHNOLOGY':

Pointless :) Vidim pa, da si eden od tistih, ki morajo drek dejansko poskusit, da se prepričajo, da je res drek.

No na njegovem Twiter profiulu piše drugače -> torej je lažnivec)
Inventor of mRNA vaccines and RNA as a drug, Bench to Bedside vaccines and biologics consulting.