Covid-19 Cepiva

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.796
2.599
113
Cepljenci!
Ste zahtevali, v katero roko naj vas cepijo?
Namreč, čip je različen za desničarje ali levičarje!

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.862
-1.026
113
150.000.000 km away
Recimo, da še enkrat spregovorimo o teoriji depopulacije:
zakaj bi ravno s cepivom želeli doseči depopulacijo ljudi, ko pa se sami vsakodnevno zastrupljamo s hrano, onesnaženim zrakom, nerviranjem ..... etc ... pisanjem na Alterju (tole zadnje možnost za smrt poveča za 1,75%, dokazano) :evil:

Torej?

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.862
-1.026
113
150.000.000 km away
Aja, torej imaš izbiro, kakšen zrak boš dihal in kakšno hrano boš jedel? Imaš, če si doma nekje v hribih in če ješ svojo predelano hrano.

Teoretično imaš prav, praktično pa tega skorajda ne moreš "izvajat"

Sicer pa, tudi cepljenje je lastna odločitev. Zakaj prisila?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Aja, torej imaš izbiro, kakšen zrak boš dihal in kakšno hrano boš jedel? Imaš, če si doma nekje v hribih in če ješ svojo predelano hrano.
Ne zdaj mene "napadat", ljudje (veliko njih) resnično misli, da se sami in svobodno odločajo.
Če bi lahko šli na Pag, je pa to že 110% svoboda.
Sicer pa, tudi cepljenje je lastna odločitev. Zakaj prisila?
Kako lastna odločitev, če pa imaš na Alterju polno dokazov, da je pod prisilo? Sploh pa, če še ne veš, živimo v fašizmu.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
To je že v igri, čip dobiš istočasno s cepivom in med drugim tudi zaznava/sporoča koliko od treh let življenja po cepljenju ti še ostane:

The world's smallest single-chip system with a total volume of less than 0.1 mm3 to measure temperature inside the body and much more
90
Aha, zaradi tega čipa na vbodenem delu kake tri dni čutiš srbenje.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

Nekaj je gotovo, je na današnji novinarski konferenci o aktualnem stanju glede covida-19 poudarila nacionalna koordinatorica programa cepljenja z Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) Marta Grgič Vitek: čas zaščite bo skoraj gotovo treba podaljšati. Trenutno velja, da je poživitveni odmerek potreben po šestih mesecih.
Žaba se še naprej kuha, vi pa se naprej ploskajte.

Kot sem napovedal, cez pol leta vam bo valid_to cepljenja potekel in boste s tem padli med izobcence, razen ce boste spet nastavili rokico.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in Gonzo

Fly

Guru
21. jul 2007
2.657
512
113
Evo cez 20 min imam cepljenje. Zdele grem. A morm pol kej pazit u štacunah da nisem preblizu pulta da se čip ne razmagneti?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.926
6.001
113

Bolj detaljno

Real World COVID Vaccine effectiveness (Lancet), Indoor Occupancy Limitations Questioned (MIT) Data.​

RRR vs ARR

COVID-19 vaccine efficacy and effectiveness—the elephant (not) in the room​

Vaccine efficacy is generally reported as a relative risk reduction (RRR). It uses the relative risk (RR)—ie, the ratio of attack rates with and without a vaccine—which is expressed as 1–RR. Ranking by reported efficacy gives relative risk reductions of 95% for the Pfizer–BioNTech, 94% for the Moderna–NIH, 90% for the Gamaleya, 67% for the J&J, and 67% for the AstraZeneca–Oxford vaccines. However, RRR should be seen against the background risk of being infected and becoming ill with COVID-19, which varies between populations and over time. Although the RRR considers only participants who could benefit from the vaccine, the absolute risk reduction (ARR), which is the difference between attack rates with and without a vaccine, considers the whole population. ARRs tend to be ignored because they give a much less impressive effect size than RRRs: 1·3% for the AstraZeneca–Oxford, 1·2% for the Moderna–NIH, 1·2% for the J&J, 0·93% for the Gamaleya, and 0·84% for the Pfizer–BioNTech vaccines.

Although the design and methodology are radically different from the randomised trial,2
Dagan and colleagues11 report an RRR of 94%, which is essentially the same as the RRR of the phase 3 trial (95%) but with an ARR of 0·46%, which translates into an NNV of 217 (when the ARR was 0·84% and the NNV was 119 in the phase 3 trial). This means in a real-life setting, 1·8 times more subjects might need to be vaccinated to prevent one more case of COVID-19 than predicted in the corresponding clinical trial.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Moje žene letnik 82, še vedno ni nihče poklical, poslal SMS-a. Ljubljana. Prijavljena povsod. Medtem, ko so kolega, ki je leto dni mlajši, povabili že 2x v maju, čeprav je že bil cepljen preko šihta.

Nazadnje urejeno: